Crazy conversation /S

När jag har tråkigt skriver jag oftast till min polare Hanna, dvs i hennes logg på fb, då går det oftast vilt till.
Såhär såg det ut nyss! Okej, kanske inte så roligt, men jag har ganska torr humor som min lärare säger så jag tycker att det är skitkul!


/S


Skojigt, skrev lite tidigare dag att det bara hade sjunkit och nu höjdes det rejält. What's happening yo?


Mitt och Luddes rum / L

Idag har alla varit i Smögen, just nu är vi 12 pers i huset, imorgon kommer det ytterligare fyra. Så det är rätt fullt. I Smögen åt alla lunch, vissa shoppade lite, jag fick till exempel en seglar jacka av mamma. :) Nu på kvällen har vi ätit en stor middag, fan vad mätt jag är. Oxfilé, färskpotatis, jordgubbar och grejer. Efter det spelade vi lite fotboll. Nu sitter jag och Ludde i vårat sovrum vid varsin dator, en skål med godis gör oss sällskap också..
Imorgon tror jag att vi ska ut med motorbåten, då ska vi åka vattenskidor och grejer.
Sitter vid Henriks (mammas kille) dator, så har tyvärr inga bilder att bjuda på, men tänkte skriva ett litet inlägg iaf.
puss på er

I love you /S


Ojojoj /S

Jaha , vad hände med statistiken ? Den bara flög upp, haha. Min låtsaspappa hämtade mig från träningen som btw var sjukt jobbigt men samtidigt jätterolig. Men jag trodde jag skulle dö efter typ 10 minuter. Men iallafall när han hämtat mig åkte vi till Stuvsta pizzeria och jag tog en Hawaii! Grymt! Så nu ser jag ut som en gravid kvinna, magen är typ hur stor som helst just nu, ska snart duscha och sen bara chilla! Låter nice! =)

Träning /S

Ska på träning om en timme, ska byta om lite snabbt och såå..skriver nog inte mer ikväll.

I NEED FOOD /S


Allt suger /S

Allt suger..

- Har en fetajobbig huvudvärk
- Skithungrig, även fast jag åt för typ 3 timmar sen
- Drickan som jag dricker nu är äcklig , för det är Champis
- Jag träffar inte älskling förrän på fredag
- Hannah kallar mig för gammal
- Fyller 15 på fredag, vill inte bli äldre
- Jag kommer inte på fler saker


Statistik /S


Statistiken sjunker ju varmare det blir utomhus, hah! Klart ingen orkar sitta vid datan!


CSI Miami /S

Käkade nyss räksallad, skitgott. Sitter och kollar på CSI Miami , grymt läskigt! ;o
Imorgon kommer min väninna , (haha) Hanna! Vi ska ha ett litet tjejsnack hon och jag! :)
Ikväll är det träning , har inte tränat på ett tag pga mina fingrar , men idag är det dags, taggad som fan!
Imorrn är det också träning , och nästa vecka är det time för Göteborg, Partille Cup! Kommer bli bäst!


Dagens låt /S


Justin Bieber ft. Usher - Somebody to love

Älskar musikvideon! =)


Uttråkad /S

Finns inte så mycket att göra här, kul, sitta vid datan i typ 7 timmar , hah. Men snart kommer hunden hit, mysigt. Sitter och smsar lite med älskling, fyller ju år på fredag och jag vill åka in till ambassaden för att kolla när Holland kommer bli spöade av Brasilien....haha, men då ska John följa med! :D Mamma kanske inte hinner för släkten kommer hit på lördag, då ska John också vara med för sen kommer inte vi ses på sex veckor! :'(
Fatta vad jag kommer sakna honom!


30 juni /S

Godmorgon! Trååkigt väder, hade ingen lust att gå upp idag, men jag valde att följa med mamma och min låtsaspappa till deras nya lokal som dom har renoverat, den är inte riktigt klar än men iallafall! Blir väl förmodligen här hela dagen , trevlans. Vet inte vad jag ska skriva så hejdåååå!

Kom hem nu apa!!!


Godnatt /S

Tänkte sova snart, är ganska trött. Får se vad som händer imorrn.

Snaaaart där!


Världens bästa! /S

Tjo , kom hem för en timme sen ungefär, hade skiiitkul! Vi gjorde en massa, typ spela gitarr, kollade fotbollen och åt glass! Fick världens finaste födelsedagspresent av honom också! Lägger upp bilder istället! Det blir svartvita idag! ;)



Och finaste presenten!


Awwwwww, :') Blev jätteglad! Tack älskling!


/J & S

tjabba nu är det John Sierras pojkvän som skriver :D Fast ni vet nog vem jag är redan.

Mmm, det fick John skriva haha, han sitter och spelar gitarr just nu, fotbollen är också på. Paraugay & Japan spelar......orkar inte skriva mer byebye

<3 /S

Sååå, ska stänga av datan nu för jag måste börja fixa mig, har duschat & gått ut med hunden! Love the weather!
Skriver senare ikväll, tjarå!

/S


Nej ,vi är inte släkt.


Bilder från igår /S


Lollo på Taco Bar

Båda tog Nacho De Luxe


Efter 20 minuter såg min tallrik ut såhär..

...och då såg Lollos ut såhär

Tröjan fick jag av morfar, liten var den men det betyder "jag är en indo" hah



Lysekil dåra.. / L

Nu ska jag gå upp till mamma, ska egentligen vara där om fem minuter.. När jag kommer dit ska vi först åka till Mariefred - till hennes kille - med buss och tåg. Där ifrån åker vi till Lysekil med bil. Fan, jag behöver verkligen ett lycka till så att jag inte dör där borta..
Men nu måste jag skynda mig!
puss

29 juni /S

Tjaa! Hade det skitnice med Lollo igår, träffade upp henne i centrum, sen åkte vi in till Söder där ambassaden va. Men vi var ganska tidigt så vi gick och åt på Taco Bar, kommer bilder därifrån sen. Sen mötte vi upp morfar, driver inte när jag säger att alla var orangeklädda förutom jag och Lollo , haha. Men det var jättekul, Holland vann med 2-1 så nu spelar dom mot Brasilien där dom kommer bli utklassade förmodligen. Matchen är på fredag dvs på min födelsedag och jag vill åka in dit och kolla så förmodligen gör vi det! Fast då ska dom ju vinna också! ;)

Idag ska dagen spenderas hos pojkvän! Mysigt! =) Hm, åker dit runt ett tror jag, så jag slipper stressa!
Bilder kommer snart.


åt helvete.. / L

..vad jag är trött nu, kan knappast träffa tangenterna.. vet inte ens när jag ska upp imorgon, mamma får ringa och väcka mig. vet inte ens vilken buss eller vilket tåg vi ska ta..
ska stänga av datorn och sova nu, precis när den bästa låten kom, typiskt. :)
kommer få sova ensam inatt, vill inteee!
haha, skitbild

godnatt

Trött igen.. / L

Nu har jag tid å blogga, har haft det rätt fullt upp fram tills nu! Som rubriken säger så är jag väldigt trött nu, fy fän. Nu måste jag packa och imorgon måste jag gå upp tidigare än vanligt, åker ju till Lysekil imorgon och kommer hem på söndag. Vill egentligen inte åka, kommer sakna alla som fan, menmen sånt är livet. Om jag inte skulle följa med till Lysekil så skulle jag inte få gå på mitt musikläger, så det är ju värt det.
Hoppas att ni har haft en lika bra kväll som jag! :)
en liten blondinbild

puss

/S

Ska börja cykla nu , bye!

Huntelaar /S


Hoppas på att Huntelaar gör ett mål! (:

28 juni + dagens outfit /S

Tjaba! Vaknade av att solen lyste, blev skitglad då! Jag ska möta upp Lollo tjugo över tolv i centrum för vi ska ta halv ett-tåget in mot Söder. Där ligger ju ambassaden! Men först ska vi nog gå runt lite å så, min morfar skulle ringa när han var där för vi kommer inte in utan honom för man måste vara medlem och det är ju inte vi direkt, haha. Så det lär typ inte bli nån uppdatering från någon av oss!

Jacka - H&M
Linne - Abecrombie & Fitch
Jeansshorts - ABecrombie & Fitch
Mina coola rosa strumpor - Champs Sports

Skriver nog inte mer förrän ikväll! Puss

28 juni + dagens outfit /S

Tjaba! Vaknade av att solen lyste, blev skitglad då! Jag ska möta upp Lollo tjugo över tolv i centrum för vi ska ta halv ett-tåget in mot Söder. Där ligger ju ambassaden! Men först ska vi nog gå runt lite å så, min morfar skulle ringa när han var där för vi kommer inte in utan honom för man måste vara medlem och det är ju inte vi direkt, haha. Så det lär typ inte bli nån uppdatering från någon av oss!

Jacka - H&M
Linne - Abecrombie & Fitch
Jeansshorts - ABecrombie & Fitch
Mina coola rosa strumpor - Champs Sports

Skriver nog inte mer förrän ikväll! Puss

Trött / L

Kom hem för några timmar sen, är hur trött som helst, somnade vid halv fyra förra natten. Ska väl snart ta å stänga av datorn och förhoppningsvis somnar jag tidigare den här gången.
Har ställt klockan på 10:50, jag och Sierra ska ta 12:30 tåget från Huddinge imorgon.
Godnaaaaaatt!


i'm so confused right now..

Ute /S

Ganska dålig uppdatering, men jag har inte orkat idag. För några timmar sen åkte jag och mamma till hennes kompis Carina för att lämna hennes New Body kläder som hon inte har fått än! Sen när vi va påväg hem kände jag att jag vill ut och springa, sagt & gjort! Nu är jag helt slut, har precis duschat. Längtar tills imorrn för då får jag träffa Lollo! :D

Picasa /S

Shit, vad jag hatar Picasa! Bara en massa problem hela tiden, bilderna vill ju inte följa med dit! Aaaaargh!!!


27 juni /S

Vi börjar redan närma oss min 15-årsdag! Den är då på fredag, 2 juli! Alla frågar vad jag önskar mig, men jag vet seriöst inte, nog en av dom jobbigaste frågorna i världen som är svåra att svara på om man nu inte vet vad man vill ha. Brukar svara "pengar", men det blir lite enformigt efter ett tag, hah. Men på lördag så kommer det lite släkt och sånt förbi, älskling kanske och några av min mammas kompisar.

Idag ska jag nog inte göra något, bara ta det lugnt! Vaknade för en halvtimme sen ungefär, skitnice att sova ut! Åker snart till pappa också, det kommer bli skönt att komma hemifrån, men efter en vecka kommer jag säkert sakna alla! :/


Bilder /S



Vi delade på en kladdkaka!




Vi hade lite tråkigt.



Hunden ville busa.

He's gone /S

Älskling gick nyss :/ , USA förlorade, surt men that's life! Samtidigt hade jag datan i knät och kollade när Marcus Leifby bloggade live, han har ganska dålig engelska, haha.


Haha, han nämner samma ord två gånger. Säkert bara jag som tycker att det är kul, eller jag & min mamma!
Nu ska jag sova, ska inte göra nåt speciellt imorgon! Puss

USA - Ghana /S

Skitnervös, taggad! Nu är det förlängning! 1-1 står det, hemskt, jobbigt. Hoppas på straffar för det är kul att kolla på men om dom förlorar är det inte lika kul. John är fortfarande kvar , nice!

Donovan

mobilblogg / L

ligger på rummet nu och kollar på sällskapsresan, är fortfarande i dalarna. Det är skitmysigt här. :) och det är hur mycket snygga killar här som helst! :D vi har nyss varit ute och ätit med några andra. :) åker hem imorn tyvärr, vill Gärna vara här längre. men ska iaf träffa sierra när jag kommer hem, så det blir nais! på tisdag åker jag till Lysekil i sex dagar, vilket jag absolut inte vill. -.- hoppas att ni har det bra där hemma. :)  PUSS

Efterrätt /S

Nu käkade vi nyss kladdkaka, vi tog en varsin halva, känns som om att kommer upp snart. Proppmätt! Nu blir det fotboll, ohyeah! Och älskling är fortfarande kvar! (y)

I loooooooove the picture & the guy in it!


Kladdkaka /S

Mamma bad oss att gå till flemingsbergs centrum för att handla lite efterrätt, självklart gjorde vi det. Men jag orkade inte gå så vi tog cyklarna istället. Lite problem uppstod när vi skulle låsa dom men jaja, vi köpte en blåbärspaj & en kladdkaka, båda från märket 'frödings'! Så det ska bli gott sen! =)

En skitglad John med tuggummipåsen i handen ! :)

Geni /S

Jag & älskling har nyss spelat spelet Geni! Jag vann .. såklart! :D Haha , men vi åt nyss lite också dvs rester från igår, men vi ska snart äta igen för det var bara förrätt! Ikväll spelar USA - Ghana !


26 juni /S

Gooooodmorgon! Var ute med hunden nyss, kände några regndroppar då..får hoppas att det inte börjar spöregna! Om typ en timme kommer älskling hit igen! :D Vet inte vad vi ska göra, men vi kommer väl på nåt. Är sugen på att baka men vi har typ inget hemma. Right, ett halvår kvar till julafton.


Ett sista bara... /S

Jag saknar min kompanjon Lollo så mycket att jag till och med börja sakna hennes sjungande 24/7, fast när hon ser det här inlägget lär hon nog tänka; "åh det ska komma från rätt käft!" haha!
Lägger in ett klipp där hon sjunger Hallelujah, helt underbart!
 She might kill me, but that's a chance I've gotta take. Om ni klickar här kommer ni till hennes kanal, där finns alla andra låtar som hon har gjort covers på! Enjoy riktigt ordentligt nu!


Så sjuuuukt jäkla söt! She might still kill me..


Fotboll /S

På måndag ska jag äntligen få träffa Lollo! Men idag så frågade min morfar mig om jag ville följa med till holländska ambassaden på måndag för då är det fotbollsmatch. På ambassaden är det oftast fullt med folk och alla är helt crazy typ, men eftersom att jag skulle vara med Lollo då så frågade jag om hon ville följa med och det ville hon. Så det blir ambassaden förmodligen på måndag, hääärligt! Vilket drag det kommer va!
Behöver min skönhetssömn, haha. Puss & Godnatt!



Och imorgon spelar USA - Ghana! GO USA!! :D


They just left /S

Gästerna drog nyss, och nu återstår väl förmodligen städningen som jag försöker undvika! Imorrn kommer John hit, nu har vi äntligen bestämt det. Vet inte vad vi ska göra, lyssna på musik, kanske baka eller nåt, mysa, får väl se. Ska ringa upp Lollo nu för en sak!

Miss u !

Tack! /S

Tack Sarah för länkningen igen! :D

Kom på att idag är det ett år sen Michael Jackson dog. Helt ointressant men aja, sitter och chattar med älsklingen, försöker komma på vad vi ska göra imorrn men jag vet inte. Hmm, still thinking. Juste , det har varit en tornado också där pappa bor, alltså i hans delstat men han är iallafall okej, skitläskigt. Det var tydligen en bit ifrån men ändå liksom, jag vet att han har en restaurang där.
Våran msn konversation:

SkojarN...tråkig humor kan man också kalla det.. =)


Skitsöta Sarah! =)


Love him /S


Så jäkla coooooool /S

Nu har han åkt hem! Men vi hade det mysigt iaf, låg och prata och lyssna på musik! =) Spela typ sönder Waka Waka-låten...snart blir det lite mera food..fläskfilé tror jag! Och en massa annat också .. solen försvann ju , så det är inte lika varmt! Om precis en vecka så blir jag 15 , fan vad nice!

/S

Vi har nyss käkat lite förrätt, men snart ska han hem! :/ Men vi ses imorgon igen!! Funderar bara på vad vi ska gööraa ... =) Hmmmmmm.....nån som har något förslag? Byebye

Hahah han sa "Nu är min dricka sluuut! :'("


Midsommarafton /S

*happyface* hälsar John.

Nu har min underbara pojkvän kommit, han kom runt tio över tolv. Vi sitter i hammocken och tar en massa bilder, lägger in många sen. Lyssnar på Justin Bieber gör vi också, han hatar Justin och ger mig en massa blickar varje gång jag nämner hans namn, haha. Men iallafall, han sitter å dricker champis och jag dricker zingo. Skitnice att sitta ute och chilla!

I love uuuu


Dagens låt & outfit /S


Waka Waka (This time for Africa) - Shakira

Vit linne - Gina Tricot
Beige t-shirt - Abecrombie & Fitch
Jeansshorts - Gina Tricot


25 juni /S

Hej Hopp! Underbart väder igen! Grrrreat!
Både min och Lollos bästa vän fyller 15 idag, grattis Marre! We miss you! Marre är på språkresa i England, hon ska vara borta i ca 3 veckor, men när hon kommer hem är inte jag hemma! :/ Jaja, that's life!
Klockan tolv kommer världens bästa kille, :D


Så jäkla söööt !

Tänkte sleepa /S

Jag tänkte gå & lägga mig så man är pigg tills imorgon, godnatt!


- /S

Såå, kom nyss hem efter cykelturen. Fortfarande så jäkla varmt, men jag ska inte klaga! Imorrn kommer mormor & morfar hit för att käka lite eftersom att det är midsommarafton! Runt klockan tolv kommer älskling! Wiiie, :D Läängtar! Men iallafall, han ska bara stanna några timmar för sen ska han hem själv å käka med sin familj! Men vi träffas på lördag igen så det gör inget!


Ipod /S

Har haft en och samma Ipod i flera år nu känns det som, skitgammal. Den har liksom bara legat i en låda, men idag bestämde jag mig för att ta tag i det och fixa och trassla med itunes. Jag tycker att det är skitirriterande itunes, bara krångel, jag är förmodligen ensam om det, haha. Ikväll blir det Tacos till middag, mums! Sen ska vi ut på en cykeltur, mamma måste ju få åka lite på sin nya! ;)

Hur orkar jag? (:

/S

Jag tänkte bjuda på mig själv riiiiiktigt ordentligt nu, nu borde min kille skämmas rejält, haha.




Haha , nolifer.

Dalarna & Lysekil / L

Nu drar jag till Dalarna, kommer att vara där i fyra dagar. På måndag är jag hemma, ska umgås med Sierra då! :) Sen åker jag igen på tisdag, ska till Lysekil då i nästan en vecka. Ska bli skönt att komma här ifrån! :D
ni får ha de bra,
puss

Trött /S

Fan, man blir skittrött av att ligga ute i solen, så jag tog ett break. Lite brun har jag iallafall blivit..

Haha, det värsta av allt är att det inte är hela bilden .. ;)




Hehe, hade liiite tråkigt på slutet.

Nu ska jag svara på alla frågor :) / L

håller ni båda på med någon sport? isf vilken 
- Jag håller inte på med någon sport. Ägnar min tid åt sång, piano & musikaler/teater.
vilken färg har ni på era tandborstar?
- Rosa hos pappa och blå hos mamma.
gillar ni munkar?
- Det kan vara gott ibland. ;)
vilka bloggar läser ni ?
- mollyrustas.devote.se, sarahtjulander.blogg.se, hugorosas.se, sen typ dessie, kissie & paow ibland
Vad tänker ni göra innan ni går ut nian?
- Jadu.. Jag har inte heller några direkta planer, men betygen ska bli bättre iaf. :)
Något ni båda ångrar att ni gjort?
-
Jo, det finns ju alltid något!
Favoritlåt just nu?
- Hmm.. David Guetta feat. Fergie - Gettin over you tror jag..
vad är det absolut vackraste ni vet i världen?
- När man står på stranden i Nice och kollar ut över havet när det är soligt. Hur fint som helst. :)
skulle ni byta utseende med någon som hade erat drömutseende i utbyte mot att förlora någon ni kände?
-
Noooo
favorit citat?
-
"Att bara älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla."
favorit godis?
-
Kan inte välja, men choklad, surt och salt!
det bästa man kan köpa i present till en kille/pojkvän?
-
Att han förhoppningsvis blir så glad. :)
Skulle ni antingen ha sex med en tjej eller säga i en reality show att ni var lesbiska men ni fick aldrig neka till det framöver?
-
Haha, säga att jag var lesbisk.
Vad tycker ni om södertörn? 
-
Skolan är helt okej.. Har funderat på att byta några gånger..
Tjänar ni några pengar på bloggen eller har ni bara den för skojsskull?  
-
Bara för skojsskull!
Hur lång tid tar det för er att åka till era pojkvänner? 
-
Förut tog det typ 10 minuter med buss. Nu har han flyttat så nu vet jag inte..
favoritbloggish?
-
Har ingen speciell.. Men Mollys är bra. :) 
favoritämne?
- Muuuuusik 
När börjar skolan för er?
-
Det har jag ingen koll på.. ;o
Varför började ni blogga?
-
Haha, jadu.. Den skapades för att vi inte hade något annat å göra..
Favoritblogg? Varför just den?
-
Mollys, för att hon skriver bra, och hon tar riktigt bra bilder på sig själv, hon är hur fin som helst och provocerar aldrig någon..
Favorit klädaffär?
-
Svårt.. Cubus, Bik Bok lite såååå..
Har ni något skönhetstips som ni vill dela med er av?
- Skrubba och smörj in huden ofta, då håller det bruna färgen bättre, plus att man blir skit len. :)
Vad ska ni göra i sommar?
- Var ju i Frankrike nyss. Idag åker jag till Dalarna, sen åker jag till Lysekil, efter det ska jag på musikläger och sen ska jag åka till landet! Och så ska jag såklart umgås med massa kompisar däremellan! :)
Favoritmascaran?
- Maybelline, den gula. höhö
är ni oskulder?
-
Nopie
hur länge har ni varit tillsammans?
- Jag och Sierra har varit tillsammans i.. Nejmen, jag och Oliver har varit tillsammans i fyra månader och två dagar nu.
Ska ni åka utomlands nu i sommar?
-
Var som sagt i Frankrike.
BH storlek?
-
Hahah, det är faktiskt olika..
Vad är ditt största dröm?
-
Just nu är min största dröm att vara någon annan.
Hur lång är du?
-
Runt 160 bara..
Vad är det du mest ogillar med livet?
-
Folk som sviker en totalt, även fast det är meningen att han/hon ska vara det största stödet i livet.
Vad är det du mest gillar med livet?
-
Vännerna. <3
Vilken religion följer du?
-
Jag är så lite kristen som man kan vara, åh min gud alltså..
vad har ni för kamera?
-
Jag har en rosa Casio EX-Z90
vad gör ni helst en ledig dag?
-
Drar med kompisarna till någon sjö, grillar, badar, lyssnar på musik, snackar skit nais ju. :)
om ni fick ändra på ngt med era liv, vad skulle de va?
-
Just nu, i princip det mesta.
vad gillar ni för musik?
-
Typ allt förutom hårdrock & opera..
favoritklädsel?
-
Hmm.. Ett par snyggt slitna jeansshorts med fina detaljer och en blus eller ett linne till.
favorittid på dygnet?
- Svår fråga.. Typ 20.00-00.00
laddar ni ner?
-
Har laddat ner mycket musik förut, men nu gör jag inte det längre..
Favoritfärg?
-
Rosa
Favoritbok?
- Alla som Katarina Von Bredow har skrivit. Dom är grymma!
Favorit film?
-
The Last Song är en favorit :)
Rädslor?
-
Paddor och flygmyror, HAHA
Nu måste jag börja packa, gaaah, ligger lite efter.
Puss på er alla.

Svar på frågestunden /S

Jag svarar på frågorna i ett eget inlägg så får Lollo göra samma sak när hon har tid!

håller ni båda på med någon sport? isf vilken :)
- Jag spelar handboll!
vilken färg har ni på era tandborstar?
- Den är rosa.
gillar ni munkar?
- Jag hatar munkar ..
vilka bloggar läser ni ?
- Jag har slutat läsa fjortisbloggarna, ibland läser jag Kissies, sen brukar jag läsa Sarahs.
Vad tänker ni göra innan ni går ut nian?
- Har inga speciella planer direkt :), få bra betyg!
Något ni båda ångrar att ni gjort?
-
Hehe, mm!
Favoritlåt just nu?
- Sibel ft. Lazee - The Fall
vad är det absolut vackraste ni vet i världen?
- Mina vänner!
skulle ni byta utseende med någon som hade erat drömutseende i utbyte mot att förlora någon ni kände?
-
Never!
favorit citat?
-
"Everybody makes misstakes, the trick is to make the misstake when nobody is looking"
favorit godis?
-
Choklaad!
det bästa man kan köpa i present till en kille/pojkvän?
-
Åh, hmm .. jag vet faktiskt inte!
Skulle ni antingen ha sex med en tjej eller säga i en reality show att ni var lesbiska men ni fick aldrig neka till det framöver?
-
Säga att jag var lesbisk.
Vad tycker ni om södertörn? :)
-
Jag tycker om skolan! Vi har roliga lärare! (:
Tjänar ni några pengar på bloggen eller har ni bara den för skojsskull? 
-
Bara för skojsskull!
Hur lång tid tar det för er att åka till era pojkvänner?
-
Buss kanske 30-40 minuter, men det är det värt! Bil kanske 10 minuter!
favoritbloggish?
-
Sarahs!
favoritämne?
- Engelska & Idrott
var det kul i strasbourg?
-
Det bästa jag har gjort med en klass, skitkul!!

när börjar skolan för er?
-
Den 23 augusti.
Varför började ni blogga?
-
En dag hade vi riktigt tråkigt så vi tänkte "varför inte"(:
Favoritblogg? Varför just den?
-
Sarahs, för att hon skriver roliga & bra inlägg. www.sarahtjulander.blogg.se
Favorit klädaffär?
-
Abercrombie & Fitch
Har ni något skönhetstips som ni vill dela med er av?
- Jag är sämst på sånt, det får Lollo ta, haha.
Har Hanna en blogg? Isf vad heter den?
- Beror på vilken Hanna, men ingen av de jag känner har en!
Är du (Sierra) släkt med Emma Thompson?
-
Nope!
Vad ska ni göra i sommar?
Jag ska fyyylla 15 , hah , åka till Gbg för att spela cup och sen till USA en månad.
Favoritmascaran?
- Kommer inte på vad den heter men den vibrerar iallafall..
är ni oskulder?
-
Nej..
hur länge har ni varit tillsammans?
- 3 månader & 4 dagar
Ska ni åka utomlands nu i sommar?
-
Jupp, USA en månad.
BH storlek?
-
Hahah, det är faktiskt olika..
Vad är ditt största dröm?
-
Att få bra betyg och ett braa jobb.
Hur lång är du?
-
166 cm , bara..
Vad är det du mest ogillar med livet?
-
Människor som beter sig som idioter.
Vad är det du mest gillar med livet?
-
Mina vänner, min familj & min pojkvän. 
Vilken religion följer du?
-
Ingen (:
vad har ni för kamera?
-
Min har pajat så ingen just nu.
vad gör ni helst en ledig dag?
-
Chillar, lyssnar på musik & bara ta det lugnt.
om ni fick ändra på ngt med era liv, vad skulle de va?
-
Jag vet inte .. ;o
vad gillar ni för musik?
-
Det varierar ganska mycket, gillar det mesta.
favoritklädsel?
-
Jeans shorts & ett snyggt linne till.
favorittid på dygnet?
- 12.00 - 13.00, då är det varmt .. oftast! (y)
laddar ni ner?
-
Nää, har väl hänt nån gång, men jag ber folk att göra det åt mig.
Favoritfärg?
-
Blå & Rosa
Favoritbok?
- Ingen som jag kan komma på.
Favorit film?
-
Moulin Rouge är en favooorit !
Rädslor?
-
Kryp, spindlar, ormar .. typ allt med fler ben än 4 och dom med inga ben alls..höjder hatar jag också.

Det var allt! Ska fortsätta steka, puss!

Ute och solar /S

Tja, kom hem för ett tag sen. Mamma fick sin älskade cykel också hah, den är skitsnygg och vit! Vädret är ju underbart så självklart ligger man ute och solar. Ska ju passa på nu. Svaren på frågestunden kommer snart!

Seg som fan / L

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft någon bra dag idag heller.. Lovar att uppdatera mer när jag mår bättre. Idag har jag bara suttit inne och ruttnat, eller följde med familjen till Flottsbro ett tag bara för att jag skulle få något annat att tänka på ett tag och det var faktiskt väldigt skönt att komma ut och bara försöka tänka på annat.
Imorgon åker jag till Dalarna, typ vid 14.00/15.00 så hinner nog skriva något litet inlägg innan jag åker. :)
Ni får ha det bra,
puss

/S

Ska snart sova, är trött. Ska med mamma imorrn till Cykloteket ju för hon ska ju få en ny cykel som födelsedagspresent. Så jag skriver nog inte förrän efter 1-2 nångång.

American Pie /S

Ligger och kollar på American Pie Band Camp just nu. Fotbollen är det också på TV, Tyskland - Ghana, 0-0. Fast det har bara gått 20 minuter. Har inget speciellt att skriva, hade bara lust att skriva något onödigt som vanligt. Saltade popcorn ligger bredvid mig också, jag älskar saltade popcorn, det är bäst. Så smart som jag va klämde jag mina fingrar i dörren också, shit vad det gjorde ont! Det va dom fingrar som jag hade stukat också, ännu bättre. Ska fortsätta kolla film nu!


8GF /S

Såhär stod det på skolans hemsida! =)

svaaar /S



jag redigerar icke mina ben .. why should i?

Ute med hunden /S

Tog nyss en promenad med hunden, älskar vädret , det är perfekt! Ska snart gå ner å käka, är hemma själv också. Skönt! På fredag är det ju midsommarafton , och då kanske mormor & morfar kommer, jag vet inte riktigt än. Kanske ska träffa älskling också, vi har inte setts sen i söndags! Juste, Lollo kommer inte uppdatera så mycket dom här dagarna för det är ganska tufft för henne just nu, så ni vet..

<3


keep asking /S

Fortsätt fråga!


Fingerbränna /S


Öhmmmmmm... hett or what ? Pga tejpen dåra!

Hemma! /S

Tjena! Kom nyss hem. Skitnice idag, först drog jag & Amanda till Söder för att äta, vi åt på Pizza Hut. Sen skulle vi till Nytorget för att träffa Sanna. Vi hittade inte riktigt först, eller vi visste inte åt vilket håll bussen skulle gå åt så vi fick tänka till lite, haha. Sen hittade vi och då tog vi en plats i solen och började sola. Efter ett tag kom Sanna med sin son Jacob som är så jäkla söt! Då bjöd hon oss på glass, skitsnällt. Sen satt vi och snackade ett tag om allt möjligt och sen blev klockan kvart i tre, och Jacob skulle till en kompis och vi skulle hem för Amanda hade träning. Men det va perfekt väder för att vara ute, så vi lämnade tillbaka filmkameran å böckerna!



Sötnos!


Bättre dagens-outfit bild!

Juste, jag har fått en ful bonde-bränna också som det kallas!

mot söder /S

Nu ska jag börja röra mig mot bussen. Skriver mer senare, kameran är med också!

Hottielamottie

Dagens outfit /S


Dålig bild men jaja.

Jacka - H&M
Grått linne - H&M
Shorts - Gina Tricot

23 juni /S

Godmorgon! Blev skitglad när jag kollade ut och såg att vädret va skitfint. Hoppas det blir så hela dagen! Skulle inte gå upp förrän om en halvtimme men jag vaknade av sms och kunde inte somna om. Måste gå hemifrån vid elva för att ta bussen som går tio över mot huddinge centrum. Så det kommer bli ganska dålig uppdatering idag! Fingrarna gör fortfarande lika ont, kan böja dom liiite till men knappt.

Heting, togs igår .. i think.

godnatt /S

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp vid tio imorrn! Statistiken börjar höja sig, sakta men säkert! ;) Puss


Haha, ska jag inte se lite mer sur ut ?! Ba "shit , nu fick jag inte som jag ville igen..." =)

korkad brunett /S


Behöver man säga nåt...? ;o

Skype /S

Som sagt, jag har ju inget liv. Snackar på Skype med Lova men hon sitter och käkar glass så det blir inte så mycket snack..


Hahahahahaha

S♥J /S


louise

idag har jag haft sämsta dagen nånsin. 
har ingen ork till att skriva..


sierra + food = ♥ /S

Food is my life!

Tillbaka till verkligheten. Åt nyss två mellanstora hamburgare, supersmaskigt. Mobbar Amanda via facebook också, mycket trevligt. Ska möta upp henne tjugo över elva imorgon så tar vi halvtolv-tåget in till Söööder och där käkar vi lunch. Sen ska vi typ till något torg och möta upp Sanna. Then we'll see. Hoppas på bra väder eftersom att vi ska vara ute, måste kolla smhi lite senare. Juste, vi köpte en ny cykel till mamma eftersom att hon cyklar ganska ofta, eller vi har valt ut tre så ska hon få kolla på dom på torsdag och sen får hon välja en! Så det är planer på torsdag. Annars är det nog inget speciellt. Äntligen funkar internet som det ska också, det har krånglat ganska mycket både igår och idag.


Cutiepie!


hej /S

Hej, jag har tråkigt. Ska snart äta middag. Grannen har också kommit. Great.

do not forget... /S

Eyyy, glöm inte bort frågestunden, click here!

I know I look good.

Jag har fått ett nytt namn /S


Mitt nya namn.


Bara jag som ser hur muppigt det ser ut ?!

I löve tuggummin.

Hej! Jag är uttråkad.


Stan /S

Tja! Har inte kunnat blogga för jag har varit i stan hela dagen med min låtsaspappa för vi skulle köpa födelsedagspresent till mamma som fyllde år i fredags. Men vi firade inte henne då för jag var ju i Frankrike. Jag åt ingen frukost imorse utan vi åt brunch på ett fik istället. Vi gick runt och kolla lite, jag köpte en tunn sommarjacka på H&M. Kan inte säga nu vad vi har hittat till mamma eftersom hon kanske läser! Vädret är helt underbart idag, hoppas det blir så resten av veckan också. Imorgon ska jag och Amanda in till Söder för att möta upp våran lärare lite snabbt, fick ju med hennes filmkamera hem och hon måste ju ha tillbaka den innan jag drar för hon ska klippa den å lite så. Tog inte med kameran idag för jag orkade inte!

I miss you too!

Tisdag / L

Haha, kom på nu att jag skrev fel igår, skrev "tisdagskväll" när det var måndagskväll, jaja, ingen big deal.
Inatt har det inte varit särskilt roligt, somnade halv tre, kunde inte sova, hade en förjävlig växtvärk.. Sen vaknade jag halv sex igen av att solen gick upp och lyste rakt in i mitt rum, -.- så jag gick upp till Christophers rum och la mig där, kunde inte somna om så somnade runt halv sju tror jag, sen gick jag upp vid tolv igen. Haha, fy fan vad ointressant.
Får se vad som händer idag, ska försöka få tag på Oliver tror jag, det är ju ändå fyra månader idag för oss..
Ni får ha det bra sålänge.
update you lateeeer,


jag trodde att det skulle bli skönt att komma hem,
men nu vill jag bara tillbaka.


Trötter / L

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag mysa ner mig i sängen och läsa lite om jag orkar det. Är rätt trött.


bild från skolavslutningen, alla åttor. från vänster ; bella, evelina, becka, marre & jag :)


bjuder på en liten låt också :)

puss

Tisdagskväll / L

Sitter på Christophers rum, skriver med Emma & Oliver F, dricker juice, lyssnar på musik, är helt ensam hemma, förutom hundarna.. Oliver kom aldrig till mig idag. Har nyss varit ute på en promenad med Smilla och Birdie.
Imorgon ska jag bara träffa några kompisar, först skulle jag och Sierra åka till Skärholmen, men sen gick inte det för hon var tvungen att göra en annan grej. Saknar henne som fan!

puss


louise

vet inte vad jag ska skriva om. just nu mår jag sådär.. känns inge bra alls. har inte ens ätit något idag, bara lite hallonpaj när jag var med mamma i centrum.
äckelskit




Kärlek / L

fan vad jag älskar er

godis /S

Mamma kom nyss upp med lite godis till mig, snällt! Hon sa att jag var röd i ansiktet också så jag får hoppas på att det inte är feber! Fortätt ställa frågor till frågestunden i inlägget nedanför!

Jag & Amanda ♥

frågestund /S&L



Vi tänkte ha en frågestund nu för det var ett tag sen!
Vi svarar på alla frågor, om vi får mindre än 15 frågor så svarar vi inte! =)
Frågestunden håller på tills på torsdag! Börja fråga!

Lite bored sådär /S




Heta fingrar.

☻♥☻
/█\/█\
.l l. .l l.

fuldans /S

Ont, det gör ont men det går..mina fingrar har fått ett eget hjärta!

Jag vet att ni vill kolla! Men iallafall, nu sitter jag och kollar på Christine på femman, innan det var det Las Vegas, grymt bra! Sen klockan 21.00 är det CSI. Käkade nyss kassler med ris. Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nån får gärna ringa! Uppdaterar mer senare!

Sara langar mördarblick.


I wanna be a billionaire.. /S

Who doesn't? ;o

Sara kom nyss och lämnade deras hemnyckel för hon åker till härliga Grekland imorrn och vi ska ha hand om deras växter & deras post. Sitter & dricker tysk cola, helt okej liksom..svensk är lite bättre tycker jag!

Huddinge jao / L

Kom hem från Huddinge Centrum nyss, var där med mamma, fikade, köpte nagellack och en bok å lite så. Becka smsade nyss och frågade om jag ville följa med henne dit, så nu ska jag dit igen om ett litet tag. :)
Senare kommer älskling hit eller så ska jag till honom, vet inte riktigt. Men ska försöka få honom att sova hos mig istället, måste gå ut med hundarna ikväll..
Sitter och lyssnar på grym musik just nu också, och fan vad humöret höjs av det. ;) (y)
Kom nyss på att det är så sjukt nais med sommarlov, iiih. :D



låten jag lyssnar på just nu (y)

puss


mount everest & kebnekaise /S

Eken cup gick inte bra, vi vann b-kvart med typ fem bollar och sen under uppvärmingen till semifinalen så får jag en skithård boll på två av mina fingrar så jag trodde jag skulle dö och va tvungen att gå snabbt till sjukvårdstältet, hah. Men dom trodde inte att dom va brutna men shit vad dom är svullna nu. Att skriva går vääldigt sakta men jag gör det ändå. Nu ska jag duscha, skööönt! Lägger in bilder.





Någon hade liite tråkigt! ;)



Ciao


GER&FRA 2010 /S

VARNING, LÅNGT INLÄGG! :')

Tjaaaaaaaaaa , lång dag kan jag säga! Sammanfattar lite!

Onsdag/Torsdag: Vi sov över på Skavstas hotell och shit vad fint och najsigt det va! Men sen va vi ganska mycket hos killarna , chillade lite och så och sen gick vi å la oss för vi skulle upp halv fyra och frukosten öppnade fyra. Mer än hälften av klassen sov på hotellet så det blev typ gemensam frukost! Klockan fem var det samling vid själva flygplatsen så då drog man dit och ja va typ helt hyper och asglad. Det tog ca 2 timmar för oss med plan och sen när vi kom fram hade vi hyrt en buss som skulle ta oss till Strasbourg, och bussresan tog ca 3 timmar. Somna på bussen gjorde jag också! :') Hotellet va najs, gammalt men ganska coolt. Jag skulle ha delat rum med Amanda & Linnea men det blev Sara & Hanna istället. Brydde mig inte så mycket. Det blev middag på kvällen och jag är glad att jag har franska i plugget för det fick man användning för nu! Sen gick vi tillbaks å då vare dags att gå & lägga sig!

Fredag: Upp apatidigt för då skulle vi dra till Europa Parlamentet! Driver inte när jag säger att det va STORT! Men skitroligt! Först skulle vi sitta å lyssna när en snubbe satt & prata. Men vi va i en skitstor Plenissal där ca 500 ungdomar satt, runt 14-16 år va folk. Och det är 27 länder som är medlemmar i EU och 26 av dom va där. Sen blev man uppdelade i olika grupper med blandade länder, och det va geometriska former som tex, romb, trapets, cirkel, triangel, å en massa, och varje form hade nån fråga. tex min grupp hade en miljöfråga och då skulle man gå vidare till en lite mindre plenissal och diskutera den där. Sen skulle man komma fram till lite lösningar och välja en "president" och en sekreterare som senare skulle snacka införr alla 500 i den stora salen. Och berätta vad vi hade kommit fram till. Sen var det en lek som hette "Eurogames", då skulle man svara på 26 olika frågor och varje fråga var på olika språk, alltså en fråga va svensk, en annan finsk, en annan holländsk å så. Och man fick bara vara fyra st i laget men man fick inte vara med en annan svensk tex. Så man skulle gå runt å fråga ba: "hey , u wanna be on my team?", typ! Men sen kom det fram två killar å en tjej till mig å frågade om jag vill vara med dom, kommer inte ihåg vad dom hette men dom va från Rumänien, Ungen & Bulgarien. Eftersom vi inte kunde alla fick man gå runt och fråga andra lag vad dom hade svarat på sina å så...det va skitkul för man fick lära känna andra! =) Vi va i Parlamentet från 08.30 - 18.00 så det va verkligen en lång dag. Sen åkte vi hem för att gå ut och käka , å lite senare var det ju VM så alla ville typ gå hem och kolla på det!

Lördag: Sovmorgon till nio! (y) Då skulle vi inte göra nåt speciellt så lärarna bestämde att vi skulle ta en båttur, den tog ca en timme. Och sen va man lite fri, haha. Vi gick runt och kollade på skor, kläder, godis! Allt möjligt, men jag hittade inget snyggt. Sen klockan sex på kvällen kom våran hyrda buss igen och då var det dags att åka till Tyskland för att övernatta på ett hotell där som låg nära flygplatsen. Skulle nog säga att det va ett av de mest konstiga hotell jag varit på. Lova & Fia fick en massa samtal mitt i natten på deras hotelltelefon och sen när dom svara pep det bara. Plus att det låg en kyrkogård strax utanför. Vi va framme där runt 20.30 och då chilla vi lite bara, umgicks, snackade. Sen klockan elva skulle alla alla ligga på sina rum och då delade jag rum med Amanda & Linnea. Typiskt att vi skulle hamna i rummet brevid lärarnas. Vi låg å snacka liksom ganska tyst men sen sa våran lärare att vi skulle vara tysta för dom hörde typ allt man sa. Snacka om ihåliga väggar or what!? Men sen på söndag morgon hör man hur ena våran lärare garvar typ; "hihihihi" :')

Söndag: Upp 05.30 för vi skulle äta frukost 06.00. Vi hade hyrt en minibuss och en vanlig personbil som skulle ta oss till Frankfurt/Hanhs flygplats som låg ca 15 min därifrån. Så lärarna delade in oss i tre grupper, jag var i den första med Amanda, Linnea, Styret, David, Mattias, Assal, Jasmine, Axel, Henrik & Sanna. Vi gick igenom säkerhetskontroll & allt. Vi hade ju bara handbagage och det får inte väga mer än 10 kg, men det kändes som att mig vägde 50 så jag va skitnervös när dom skulle kolla hur mycket det vägde. Men det gick bra! (y)
Sen gick planet 08.55 och vi va framme runt halv elva, vi skulle ha kommit elva men piloten flög skitsnabbt så vi va nere på nolltid! Väl där kommer Hannas pappa och hämtar upp oss. Det är ju också Eken Cup på gubbängsfältet så jag åkte dit för att kolla! Det gick bra och vi vann! =)
Men sen iaf på hemvägen från Skavsta så inser jag att jag har min lärares filmkamera och hennes bok för hon orkade inte ta den själv så jag smsa å sa att jag hade filmen, för hon skulle typ klippa den å sånt så vi kan kolla på den i nian. Så vi får se hur vi gör, måste kanske in till Sööööder!

Imorrn fortsätter Eken, får se om jag orkar spela, är skitrött. Efter jag va där idag så åkte jag till mormor där mamma och Jompa va. Åt middag där och från halv sex till halv åtta sov jag i soffan. Va skitsur när jag blev väckt menmen. Juste, min kamera har totalt laggat så det blir inga bilder just nu, men jag lägger upp några lite snabbt från andra i klassen.


När vi kom fram i Frankrike


Hanna, Sara & jag i Skavsta.


Jag & älskling, firar tre månader idag!






Den båten åkte vi med.


Snubben vägrade ge sig!



Pokémon älskarna


Jag & älskling hade ett eget bord på resturangen! ;) Med lärarna i bakgrunden..

Sara U, Sara L, Ullis, Estelle, Fia, Linnea & Hanna

Parlamentet

Katedralen

Tre poliser som knappt kunde cykla

Det va lite bilder, komma komma ännu fler sen. Bilderna är lånade från Lova & Hanna!
Ska gå och lägga mig, är skittrött! Puss


TV / L

This Is It 21:00 på trean eller Systrar I Jeans 21:00 på femman ?
vette fan vad jag ska välja..

aja, nu gör jag inte mer än att sitta på christophers rum å lyssna på musik och skriva med filip, robin & jacob.
ska väl snart dra mig mot tvn å ta mitt beslut.. ;o

puss


musiiik / L

Kom nyss på att jag har varit utan musik i en vecka hur faan har jag klarat mig ?



det blev nåt knas när jag skulle lägga in flera låtar, så det fick bara bli en..

Nyduschad / L

Yes, duschade nyss. Innan det kom jag precis hem från Oliver.
Det tog rätt lång tid att åka hem där ifrån, tog bussen mot Skarpnäck fast jag somnade på den, så åkte ända till Skarpnäck, sen fick jag ta en buss där ifrån. Men nu är jag hemma iaf. :)
Sitter å dricker juice och kollar facebook, det är mycket som hänt medan man varit borta.. ;)
Idag ska jag bara ta det lugnt, är trött som en gris. Kanske drarut för att träffa lite folk senare. :)


Just nu
måste bättra på färgen så att den inte försvinner, haha..

puss

Flygplatsen i Frankrike / L

Har inte kunnat uppdatera något eftersom att det inte fanns något internet på hotellet.
Men nu sitter jag på flygplatsen i Frankrike vilket jag har gjort i ca fyra och en halv timme nu, det är fortfarande typ sex timmar kvar tills vårat flyg kommer. Sen ska vi landa i Tyskland och vänta där i fem timmar också. -.- Men sen är vi hemma, eller i Sverige iaf. :D
Vi har haft det bra i Frankrike! :) Fast två av dagarna var det mulet och så ösregnade det, det ska egentligen inte kunna hända på franska rivieran, men vi lyckades tydligen tima det.. Det var massa personer som dog å grejer för att det regnade så mycket.. Jag har lyckats blivit rätt brun ändå. ;)
Uppdaterar roligare sen när jag kommer hem!
Det finns sjuka båtar här.. En såb här båt äger nog ingen vanlig svensk..
Bild tagen för typ två dagar sen. Lite brun hade jag väl blivit då? :)
Sådär, lite bilder iaf. :)
Saknar alla där hemma! Becka, Marre, Johanna, Evelina, Frida, Oliver och alla dom. Men Oliver ska jag iaf åka till direkt när jag kommer hem. :)
puss

So long, farewell .. /S

Nu ska vi snart åka hemifrån och hämta upp Hannah, sen Sara och sen mot Skavsta flygplats! U-N-D-E-R-BA-R-T!
Jag får träffa många från klassen ikväll , G-R-Y-M-T! Kommer hem på söndag, have a good day!


farmor /S

Asså min farmor skickar minst 10 skräpmejl om dagen till mig, massa kedjebrev å sånt .. jag raderar typ allt för det mesta handlar om Gud. Tro mig , hon är vääääääldigt troende och ber typ 10 gånger per dag. Men iallafall tänkte visa vad hon skicka , haha. Det är ett gulligt lamm iallafall...

Jag vet att ni tänker ' men caaareface liksom?!', men jag har tråkigt. Nu vet ni på ett ungefär vad jag får för mejl av farmor på andra sidan jorden!

It's a little bit funny /S

Tjo alla söta, fula, tjocka, smala! :D Sitter å webbar med Hannah , har nyss duschat. Lika bra att raka benen nu ifall man inte får tag på någon rakhyvel, haha. Jag vågar inte packar ner min för då lär man säkert bli stoppad och det vill man ju inte! Mobilen är fulladdad och älskling har fixat lite musik till mig, det kommer bli great!

Skavsta /S

Yaaaaaaayy, idag åker vi till Skavsta och slaggar där! Shit vad kul!! Det blir ju ingen uppdatering men ni kan ju alltid kolla gamla inlägg och se om ni hittar nåt kul! =) Mamma drog tidigt imorse så jag fick säga hejdå till henne igår , min låtsaspappa sover och det gör säkert min hund också. Klockan tre ska vi hämta Hannah och så åker vi till Sara efter det , sen börjar den långa färden...nej det tar typ en timme och om man har musik borde det inte bli tråkigt, men jag har ju Bengt & Sven i bilen så det kommer bli super (y) Blir nog nåt inlägg till innan jag faktiskt åker!


Cool va? Nathalie gjorde den! :D

Goodbye /S

Ingen av oss ville lägga på...så sorgligt var det. Fattar ni ? Åtta timmar, elva minuter och tio sekunder! Vilket liv, men det är ju sommarlov så det gör ju ingenting! Resväskan är klar, allt är packat, jag är taggad, och det är mina älsklingar Turre & Jurre också! Att åka på klassresa till Tyskland och Frankrike är ju helt sjukt. Har skrivit det cirka 4832164 miljoner gånger, men so what? Skitcoolt ju! Vi hade en liten random konversation också på facebook!

A long, long, time ago, I can still remember..


Vet inte vad allt va bra för , men whatever! ;)

Orkar inte skriva mer ikväll, har gjort mitt för idag. Det kommer säkert upp runt 2-3 inlägg imorrn.
So long, suckers! :D

HOLLAND & USA /S

Jag hejar på både USA & Holland, dels för att jag är amerikan och för att min morfar är holländare så det gör mig lite holländskt! Sjukt nice! Längtar så in i ******** tills imorgon!!

Oh yeaah !


8 timmar /S

Helt otroligt...

7 timmar /S

Nu har 7 timmar gått...Lova står med huvudet i tvättmaskinen!

över 500 /S

Great , över 500 inlägg! Det här är det 502:de inlägg! Vi har nu snackat i sex timmar å 25 minuter, eller snacka å snackat...mer webbat å sagt om det hänt nåt kul men jaja! Smaken är som baken! Pizzan var apagod, I LOVE HAWAII!

vädret i frankrike /S

Vädret ser ut att bli piss, men jag bryr mig inte för vi ska ändå dit! :D Eller jo, lite bryr jag mig, men whateverrrrr!
Det ska regna för det mesta , but who knows, det kan ju ändra sig!


Önskar att det hade varit 68 grader men nu är det Fahrenheit , asså 10 grader är 50 F ;)
Nu ska jag käka pizza, byebye!

/S

Grattis Margit & Margot på namnsdagen! Min låtsasfarmor heter Margit men jag känner ingen som heter Margot!

fem timmar /S

Vårat pratande fortsätter...

fyra långa timmar /S

Nu har jag och Lova snackat i fyra timmar! Fattar ni ?! Fyra timmar! Trevligt! Sitter och käkar chips samtidigt , snackar lite med Henrik i klassen också. Mamma skulle iväg å växla pengar som jag kan ta med , funkar ju inte direkt med svenska kronor! ;]

Lova

My mother /S

Såhär ser min mamma ut! =)


Min lärare ringde mig nyss för att se till så att dom får våra passuppgifter. Dom behöver tydligen dom så att dom ska kunna checka in online. Skitpinsamt , haha ! Snackar fortfarande med Lova, har gjort det i i två timmar och och en halv!


femtonde juni /S

Ny dag , nya tag som man brukar säga! Godmorgon bloggen , klockan är snart ett och jag sitter fortfarande i pyjamas. Skypar med Lova som ser ut som ett freak i håret! Håller på att gå igenom det jag ska ha med till Frankrike , can't wait. Fick ett sms från Lollo nyss där hon skrev att hon hade köpt en Justin Bieber tidning med typ fem stora affischer, haha! =) Lova ska också packa så vi hjälper varann , vi skulle ha träffats idag för att vi är i samma grupp, så vi skulle ha gått igenom lite saker men hon har blivit sjuk och Sara är också halvsjuk så vi skippade det, men jag & Lova ska ta det via Skype istället! Men iallafall, en del undrar säkert vad vi ska göra där!
Jo, vi ska till Europa Parlamentet! Häftigt va?! :D Vi är den enda högstadieklassen från Sverige som ska dit, vi kommer att få träffa andra klasser från andra länder som är typ lika gamla från tex Grekland, Finland, å massa EU-länder. Så den här fredagen spenderas i Parlamentet.

Onsdag: Klockan tre ska jag och min låtsaspappa åka och hämta Sara & Hannah för vi ska bo på hotellet i Skavsta.

Torsdag: Det är samling 05.00 på torsdag morgon på flygplatsen å vi pallar inte gå upp klockan tre för att sedan åka bil i en timme. Vi måste ju ändå gå upp tidigt men jaja, nästan alla i klassen ska sova där. Planet går 06.30!
Vi är framme runt 11.00 , vi landar i Frankfurt, Tyskland å därifrån har vi beställt en buss som tar oss till Strasbourg. Strasbourg gränsar till Tyskland så det tar ca 2 timmar att åka buss. Vi sover på ett hotel där i två nätter.

Fredag: EU-Parlamentet hela dagen!

Lördag: Chill & stan , hoppas man hittar något fint! =) Sen på kvällen åker vi tillbaka till Tyskland å övernattar en natt på ett annat hotel, det ligger ganska nära flygplatsen i Tyskland.

Söndag: 08.55 går planet från Tyskland hem till Sverige och vi är framme runt 11.00! =)
Då firar jag & älskling tre månader också! <3

Jag ska dela rum med Amanda & Linnea i Frankrike men i Tyskland vet vi inte än! Så jag kommer inte kunna blogga förrän på söndag eller måndag. Men Lollo kommer hem på lördag så hon lär kanske skriva på söndag om hon orkar. Men jag kommer nog skriva ett inlägg imorrn innan vi åker hemifrån. Missar också Eken Cup pga Frankrike , men jag har spelat Eken så många gånger så det gör inget!






Josef /S


Våran mattelärare Josef! ;)

south park /S

Har garvat i ca en kvart nu. Lova i våran klass har gjort South Park figurer av alla i klassen, och den som är mest klockren är nog av våran lärare Sanna! Det är skitkuul att se alla! Såhär fick jag se ut!

Moi!

Våran lärare Sanna! ;)
Kaffekoppen är klockren och t-shirten där det står Söder på!

Handboll /S

Ska träna snart, det är nog bara fys tror jag.
I'll write more laterrrrr

Hemma /S

Kom nyss hem , hade det mysigt i centrum, köpte en mascara till Frankrike och ett par svarta ballerina strumpor. Sen gick vi och tog en fika på Castello! Nu är jag skittrött, vet inte varför men jag ska nog lägga mig och kolla på en film eller nåt...vet bara inte vilken!

Älskling i höstas! (:

fortfarande roligt ;) /S



Garvar fortfarande , :)
Nu ska vi dra ner till centrum, skriver mer lite senare ikväll!
Puss

My lovely t-shirt /S

Vi vaknade nyss, om ett tag ska vi ner till centrum å chilla. Först fika sen shoppa!

Beeeautiful ;)


OWNED /S

Maria: Hur känns det att vara en retard?
Jag: Det borde väl du veta ..

Moahaha!

någon random /S

Tjaa, nu har någon random addat mig på fb, vettefan vem det är. Vi gick nyss ut med hunden , inte fint väder direkt. Snart ska vi äta sen får vi se vad vi gör. Har nästan packat allt .. lite som saknas.


/S

Hej hopp. Vi har gjort en till Khadidje video, lägger in den lite senare...vi ska sova hos mig inatt och sen imorrn ska vi till centrum för jag ska göra ett special ärende. Så mina päron kommer snart och hämtar, nice med skjuts!
Marre är en skitkorv!!! Ville bara säga det! :')






sötnos !

hah , jag hitta massa gamla bilder på mig på marres data ! :)

stöörd /S

Jag: Vi borde åka till nåt ställe där vi aldrig har varit förut..
Marre: Jaa, Kiruna!! ;d

Trodde fan först att hon var seriös .. hahah

Khadidje Parodi /S

Marre och jag hade lite tråkigt så vi bestämde oss för att göra en Khadidje Parodi. KLOCKREN!

americans are stupid /S

Ska snart åka till Marre, hon är påväg hem från Arlanda just nu. Blir kanske ett inlägg till lite senare ikväll, måste ju vara social! Vi kommer ha det skitkul som vi alltid har! ;) Har inte rört på arslet sen imorse , har setat vid köksbordet sen dess, nästan. Skulle packa lite till Frankrike men så långt hann jag inte, haha. Har också lyssnat på musik hela dagen.

Eenie Meenie - Sean Kingston ft. Justin Bieber


Man skäms som fan när man ser det här ..

Länkade den på facebook också...var tvungen att göra det! ;)


Lagom snällt?! /S


Snäll låtsasmamma man har .. haha :')


fb chatt /S

Jag sitter och chattar med min låtsasmamma nu som sitter på andra sidan gjorde där klockan snart är åtta.
Vi diskuterar min balklänning inför nästa år, har hittat en jättefin så hon ska beställa den åt mig och så får vi se om det är rätt storlek å sånt. Annars skulle vi skicka tillbaka den , storlekarna är ju inte som i Sverige så jag måste fråga mamma vilken storlek hon tror. Har också kollat på skor , vet att det är tidigt att börja handla men jag ska bara bli två centimeter till och jag har bestämt att jag ska stanna vid min nuvarande vikt eller vad man säger, haha! :) Men jag hoppas att den kommer passa! Nu dog min mobil också, great..måste ladda den.

Min låtsasmamma tror att jag är en tvåa, vi får väl se...


Yessie /S

Jag va inne på mammas facebook nyss och kollade igenom hennes album och så hittade jag ett jättegulligt kort på våran hund Yessie när hon var lite mindre. Bilder är från sommaren 06'.


Bilden under är lite äldre. Där var hon nästan två år.



Här va hon 9 veckor.

lite högre upp eller? /S



Skämmigt eller vadå? Ska jag inte dra upp byxorna lite högre .. haha. Snacka om fuuult!

saturdayy /S

Tonight im slaggish @ marres place, because im homeless..eller inte. Åker dit runt halv fem - fem för hon är på arlanda och vinkar av sina kusiner och sin syster som ska åka till Grekland! Mycket trevligt, mycket trevligt! Sov som en kratta inatt, fick självklart bråka med hunden om vem som skulle sova innerst, å vem vann?! Jo, hon.. orkar fan inte putta ut henne , hon kommer ändå alltid tillbaka. Jäkla storm ute, trädet kommer säkert snart falla på huset. Haha, jag har märkt att jag hoppar lite fram å tillbaka när jag skriver , men same shit , det är ingen svenska uppsats direkt! ;)



Coola va? :)


moster is in the house /S

Glömde berätta att moster är här för hon å mamma va på teater idag så hon ska sova här inatt. Så jag får sova på soffan och bråka med hunden om vem som ska sova innerst. Mysigt...
Kanske slaggar hos Marre imorrn, hoppas det går annars är jag homeless..haha. Mina parents ska ut på middag med en av mina bästa kompisar föräldrar. Och jag orkar inte sova hemma själv.
Sitter å webbar med Marre nu också. Jaja, skriver mer imorgon när jag vaknar förmodligen.
Vi har haft ganska många besökare idag, nice.
Puss


The Fall /S


Sibel ft. Lazee - The Fall


Som ni har märkt.../S

Ja, som ni då har märkt så ska lilla Lollo åka till Frankrike imorgon, hon kommer då hem den 19 och jag kommer hem den 20 juni. Så jag kommer att blogga själv tills på onsdag. Men jag är ju så grym så jag klarar allt! ;)
Så vi kommer inte att kunna skriva nåt från onsdag-söndag, då kommer bloggen att vara inläggsfri..haha eller vad det heter. Jag kommer inte sitta å blogga i Frankrike jag heller , no way !


PICTUUUURES /S

Bilder från idag:







döör , så söt <3


Nu kommer lite bilder från igår på mig och Sara:






Såå, nu orkar jag inte mer! Ska fortsätta chatta med Sara & John! Puss


hähä /S

Det kommer snart ett inlägg med en massa bilder. Hold on...and reach for the sun , one by one ... lalala

Mobil / L


Fick ju mobilen idag. :) (y)

Har packat färdigt nu iaf! Nu återstår bara att städa mitt rum som seriöst ser ut som ett bombnedslag, sen ska jag duscha och efter det plocka i och ur diskmaskinen, sen får jag sova.
Jag åker ju till Franska Rivieran imorgon, åker hemifrån till flygplatsen kl 07:00 så jag får gå upp typ vid 06:00, men det överlever jag! :)

godnatt

@ älskling /S

Tjaba, sitter hos John nu, vi har kollat på tre filmer. Karlsson på taket, Emil i Lönneberga och Mio min Mio, riktiga klassiker. Tvingade honom eftersom att jag inte har sett dom på jättelänge. Haha, vi har tagit en massa bilder också!
Puss

SOMMARLOOOV! / L

Sorry för att jag inte uppdaterade något igår, men jag hade fullt upp..
Först var jag ju i skolan på avslutning, kom hem typ strax innan halv två. När jag hade varit hemma ett tag gick jag å handlade, köpte choklad och läsk, när jag kom hem från affären gick jag upp till busshållsplatsen och mötte upp Becka, ungefär vid Juringe skolan mötte vi Rasmus och Oliver F och efter ett tag kom också Johanna dit. När alla hade kommit cyklade vi till Gömmaren. Där var det skit nais, vi grillade massa gott, jag och Johanna badade, hur skönt som helst! Sen snackade vi massor, lyssnade på musik och tog det as soft. (y)
Ungefär vid åtta drog vi hem, Becka sov hos mig så det var nais!
Nu ligger vi här i min säng, har typ nyss ätit frukost.
Idag måste jag packa arslet av mig, åker ju till Franska Rivieran imorgon bitti, nais eller vad? :D
Här är lite bilder från avslutningen och Gömmaren:
Rasmus & Oliver vid Gömmarn
Oliver, Johanna & Rasmus vid Gömmarn
Haha, groda eller vad?
Årets första dopp!
Johanna, Jag, Evelina, Marre, Becka och Sierra bakom kameran :)
Yes, jag har klippt mig som ni ser. Snelugg och så var frisören tvungen att klippa av en ganska lång bit eftersom att mitt hår var så slitet, tyvärr. Samma kväll, ungefär vid halv tio så färgade min pappa mitt hår, haha.
puss

/S

Har nyss duschat å lite så, gått ut med hunden också. Man måste nästa tvinga henne med ut när det regnar, hon går ju inte direkt frivilligt! Skriver nog mer ikväll. Puss

Haha , sötnos!

It's raining men /S

Godmorgon! Vaknade klockan åtta imorse för att det smattrade som fan på taket, irriterande. Men sen somnade jag om och vaknade fem i tio och då gick jag upp och käkade frukost. Hela min familj va vaken så det va bara jag som inte var det. Men min mamma ska gå på nån teater med min moster och min låtsaspappa ska äta lunch med min morfar så det blir nog bara jag och hunden kvar. Men lite senare ska jag åka till John! =)

Så får det bli!

Hm , min provpackning gick sådär igår kan man säga..har ganska mycket saker som måste få plats!
Skriver senare.
Puss


time 4 bed /S

Read the rubrik. Godnatt alla fula läsare. Skoja bara. Nej, seriöst, godnatt..


/S

Tjaa, kom nyss hem. Vi åkte till Söder och stannade vid ett skitmysigt café som hade utsikt över nästan hela Stockholms stad plus grönan. Skulle ha tagit med mig kameran men jag får göra det nästa gång istället. Imorrn runt 2-3 ska jag åka till älskling! Längtar!



Haha, så jäkla cool man är! ;)


mmmotorcykel /S

Min låtsaspappa frågade nyss om jag ville följa med ut på en tur och köpa glass , och det tackar man ju inte nej till! ;) Det blir jag, jompa, marko (hans kompis & våran "granne" som bor ovanför oss), och kanske hans fru hoppas jag! Dom gifte sig nyss i helgen , grattis! :D Får damp, min USB kabel har totally dött! Panik, vägrar sitta på ett plan utan musik.. nej men får hoppas att det fixar sig!
ciao

Bild från Mars -09' tror jag !


packning /S

Håller på att packa lite, så jag slipper göra allt på tisdag!
För då ska jag träffa min grupp å så, jag berättar hur allt går till senare och vad vi ska göra!
Puss


skolavslutning 2010 /S

MOAHAHA , ÄNTLIGEN SOMMARLOV!
Känns så jäkla bra, men ska träffa klassen om en vecka igen för då bär det av till Germany & France i fyra dagar!
Men det va ganska så trevligt ändå , ganska nöjd också med betygen. Sen drog jag och Sara med våra föräldrar till TGI Friday. Bilder kommer nu! =)

Lollo va så sjukt jäkla snygg!

Linnea och Alina fick pris pga nutidfrågorna!

Amanda sötnos!

Assal & Anicia

Sara


Min supergoda bacon cheeseburgare! ;)

Jag & Sara


HAHA , fan vad jag doog när dom kom in med efterrätten!





hade tråkigt ..

najs

Sara är en vig jäkel! ;)

Sööötnos

Orkar inte lägga in fler bilder. Puss


nighty /S

Ska snart gå och lägga mig så man är pigg tills imorgon! Kameran är med så det lär bli ganska mycket bilder.
Lägger upp dom antingen på fredag eller imorgonkväll. Jag skriver inte imorgon innan jag åker utan det får bli när jag kommer hem!

Snyggt , i väntan på tåget i måndags när vi skulle på stadsvandring! =)


everything is fine /S

Everything is fine, no need to panic! Nej, men allt är bra nu. Som det ska vara.
Fan, vad jag är glad att jag har kompisar runt mig som verkligen bryr sig om minsta lilla sak man berättar för dom! Blir skitglad. Imorgon hämtar vi upp Sara halv tio, och sen kommer hennes mamma å hämtar och sen åker vi hem för att byta om lite snabbt. Sen drar vi å käkar , kommer bli skitmysigt!
Fredag spenderas med älskade pojkvän! ♥

Of course I'm attending it! ;)




/S

great, nu har det skitit sig..


/S

Har nyss duschat ,va tvungen att raka benen och smörja in dom! Känns skönt nu, längtar sjukt mycket tills imorrn! Men för våran klass kommer det mer bli; "hejdå, vi ses om en vecka igen" kramkram...haha !
Nästa vecka kommer bli gryyyyyymt, måste packa snart, annars kommer jag inte hinna!

Den här unga damen bad mig att uppdatera! ;)


Jordgubbar, glass & chokladsås / L

Idag tog jag 14:00bussen från skolan, jag och Oliver F gick av vid samma station och så följde han mig enda hem, gulligt. :) När jag kom hem var mamma här också, så jag, hon, pappa och Ludde åt jordgubbar, glass och chokladsås, hur gott som helst! :))
Nu ska jag snart åka till frisören, ska bara toppa och kanske klippa sidolugg igen.
Imorgon är det ju skolavslutning, tack gud :D Såklart så ska min klass vara i skolan tidigare -.- men det är bara för att vi ska hinna repa låtarna vi ska sjunga. Typ vid 07:00 ska jag dra till Marre, hon ska locka mitt hår och sen drar vi till skolan tillsammans! :) Haha, älskling har bett mig att inte locka håret, han tycker inte att det är fint, men jag gör det ändå. ;)
Efter avslutningen ska jag träffa Filip Åhman tror jag, sen typ vid fyra drar jag, Oliver F och Rasmus till Gömmaren där vi möter upp Becka, Johanna, Evelina och sen snackades det om att Lowe också skulle följa med, vet inte riktigt! :)
Så imorgon blir det en riktigt nais dag! :)
Lägger upp bilder imorn på hur jag ser ut innan jag drar till skolan.



puss

never say never /S


Justin Bieber ft. Jaden Smith -  Never Say Never


onsdag /S

Ja, då har ju nästan alla skolor fått sluta utom våran. Liiite orättvist, men vi har oftast längre jullov. Idag hade vi våran engelska uppsats och det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra så det känns ju skönt. Sen hade vi lunch och efter det skulle man plocka undan och städa lite. Men jag gjorde det på rasten så istället satt jag och kollade på när andra gjorde det, haha. Sen när man va klar och läraren hade kollat och sagt att det va bra fick man dra hem. Har varit hemma i nästan två timmar. Men imorrn då fan! Äntligen får vi sluta. Vi börjar klockan tio och det lär väl hålla på i två timmar kanske, först ska vi vara på skolgården för att höra Lollos klass sjunga och sen ska alla åttor till bildsalen, där får man sina betyg och lite prisutdelning mm! Sen ska jag, Sara och våra mammor åka in till stan för att äta middag.
Tror vi ska käka på T.G.I Friday! Det gjorde vi förra året också. Så uppdateringen lär bli seg både från min och Lollos sida tror jag!

Jag & Marre , chattar med henne nu också! ;)


Kommentar / L

izabella om Några dåliga mobilbilder från igår / L:
vems pool?;)
älskar eran blogg :)

Svar: Det är våran kompis Rebeckas pool :) Och tack så mycket :d

Bal 2011 /S

Idag har ju då våra nior i skolan bal. Bara ett år kvar tills vi har det! Shit, vad kul!
Jag ska köpa min klänning i sommar hos pappa, där finns det ganska snygga och kanske ganska bra pris, får väl se. Får släpa med min låtsasmamma, hon älskar att göra "tjej-grejer" med mig, haha! :)
Kollade runt lite nu på fina klänningar och hittade två jättesöta, plus ett par fina skor!

Vilken tycker du är finast ?


Puss

Tisdag /S

Härlig dag gott folk, härlig dag! Geek jag börjar bli .. eller är..
Orkar inte berätta om hela dagen men vi hade lektioner fast vi jobbade inte utan vi fick veta lite om betygen och körde lite lekar. Pratade om Frankrike. Sen när alla åttor hade slutat klockan ett skulle våran klass stanna kvar och ha en liten samling för att prata inför Frankrike. Kolla vilka som kunde åka med vilka å blabla.
Sen fick jag skjuts av Saras mamma hem, skitsnällt. Imorgon börjar vi halv tio och då ska alla åttor skriva en engelska uppsats. Taskig att lägga det dagen innan tycker jag när man har haft andra dagar man inte gjort nånting på. Uppsatsen kommer inte att påverka betygen men det är för att öva inför nationella i nian.

Ikväll är det träning, får se om jag ska träna. Är fortfarande täppt i näsan, har varit det ett bra tag nu, borde ha gått över för länge sen. Idag fick vi ockå veta att vi ska få våran NO lärare i Matte nästa termin. Sadface på hög nivå.


Nån konstig bild jag hittade i nån mapp.

Niornas bal / L

Sitter och äter nu, måste skynda mig lite, ska sminka mig snart. Efter det får jag skjuts av Christopher ner till pappa där jag ska byta kläder och sen skjutsar han mig till bussen. Marre och Johanna går på den bussen sen också, jag, dom och några åttor till ska servera på niornas bal! :)
puss

Dagens outfit / L


L

du vet inte hur mycket jag anstränger mig för att allt ska bli bra,
allt som var så perfekt är nu som en enda stor röra.
jag vill så mycket, men jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt.
fan.


varför kan jag inte få vara ett litet glatt barn igen?
i wish i could turn back time..

moppe /S

Nu ska jag dra neråt och vara liite social. Jag och min låtsaspappa Jompa ska kolla på moppar, men jag vill inte ha en klass l, utan klass ll, mycket smidigare om man vill ta genvägar tycker jag. Skulle helst vilja ha en röd eller svart. We'll see..

Typ liknande, bild från google !

♥ /S


Hahaha , ♥
Har liiite tråkigt kan man säga!


/S

Kollar runt lite på youtube , sitter just nu och kollar på 'sonny with a chance', inte så bra men jag har inget å göra. Mamma och min låtsaspappa kommer snart hem och då ska vi käka. Var nyss ute med hunden, släppte henne på ängen så hon fick springa lite fritt. Men snart ska dom bygga en motorväg där så då kommer jag inte kunna släppa henne längre! :/

som Lollo /S

Jaa, vi gick ju då också stadsvandring. Trodde jag skulle dö för så tråkigt var det, haha vi gick ganska mycket fel. Jag hittar ju knappt på Söder. Men jag gick med John, Oskar och Sara så det va nice.
Sen var det samling klockan ett vid typ bjurholmsgatan men vi va klara vid tolv, och våra lärare satt där så vi fick gå tidigare. Så vi fyra åkte in till centralen för att gå runt och kolla om det fanns nåt kul att handla. Men sen skulle Oskar möta upp sin lillebror och John va tvungen att handla på t-shirtstore så vi följde med honom tillbaka till Söder, men då hamnade vi i Ropsten istället (?) , hur vet jag inte. Så han köpte en snygg tröja och sen tog vi en fiiika på Wayne's , och där inne såg vi Tove från idol. Sen åkte vi till Fruängen för jag skulle dra till deras bilskola för att fråga lite saker angående moppekurs. Så vi får se hur det blir. Sen åkte vi hem och nu sitter jag och har skitont i benen, haha!

Haha , den här bilden finns i en mapp som heter "PRIVAT", ni kanske fattar varför x)

Stadsvandring.. / L

Kom hem för typ 25 minuter sen tror jag. Har varit i stan på stadsvandring med alla åttor, men gick bara med Marre, Evelina, Becka & Johanna! :) Det var roligare än vad jag trodde att det skulle vara faktiskt. :)
Vi blev klara rätt snabbt, så vi fick åka hem tidigare. Men vi gick först till Ringen där jag köpte ett armband och Becka köpte berlocker till sitt armband. Sen gick vi vidare till en frisörsalong precis vid Medborgarplatsen, där tog Marre tre hål till i öronen, skitsnyggt. (y)
Igår tog jag det bara chill, var sjuk, åkte till Skärholmen iofs med pappa, köpte en bikiniöverdel och ett par shorts. :)
Armbandet jag köpte,
30 :- på Ur & Penn på rea

puss

hurts /S

Aj, jag har träningsvärk. Careface känner ni då.
Jajajaja, tar bussen imorrn till stationen , möter Sara och hoppar på tåget som kommer 09.14, great guys.
Chattar med Henkish i klassen , djup konversation. Deep man deep.
Sängen kallar.


moahaha /S

Nu är jag hemma, har varit det ett tag. Jag och mother drog till stan för att handla lite. Hittade lite saker, lägger in bild sen! Sen mötte vi upp Anna men hennes brorsdotter kunde inte så hon tog med en jobbarkompis som hette Anki, sen mötte vi upp moster. Teatern va en monolog alltså det va bara en person, hon va skitduktig. Och den va väldigt bra. Sen gick vi och tog en fika på Wayne's Coffe och sen drog vi hem. Mamma lacka också på en gubbe som trängde sig i kön när dom skulle stämpla bussremsan, haha!
Men sen gick vi av vid Huddinge centrum för att handla lite food. Och kom jag på att jag måste ha en liten resväska som jag kan ha i Frankrike för vi ska bara ha handbage , det blir ganska dyrt om alla ska checka in. Men jag hade ju ingen så jag ringde mormor å fråga om hon hade en, och hon bor i centrum så efter att vi hade handlat gick vi till henne för att kolla på den. Men den va tvungen att ha speciella mått och det hade mormors resväska så nu har jag snott den! Fatta så jääääkla kul det kommer bli!

Ska snart käka middag också, blir nog tomatsoppa.
Puss

Anne Frank spelades av Polly Kisch!


tröja - gina tricot
väska - accent
shorts - gina tricot

stan /S

Nu ska jag och modern min åka in till stan för att senare möta upp min moster, hennes kompis Anna och Annas brors dotter som är ca 16-17 år. Tror jag! Men innan de ska jag och mamma handla lite till Strasbourg, måste ha en ny liten väska där jag kan ha pengarna så jag slipper släpa med min stora skolväska. Lite shorts å annat.
Visar förmodligen bilder lite senare eller imorgon!
Puss

HAHAHAH,
bild från i höstas, oktober -09

frukost time /S

Nu ska jag äntligen gå ner, öppna kylskåpet, ta fram smör, juice och skinka. Sen ska jag hämta mackorna och sen ska jag sätta mig ner vid bordet och äta. Detaljerad beskrivning kallas det.
Tjarå

Bli frisk din apa!

anne frank /S

Jag ska ju dåå som sagt gå på Stockholms stadsteater och se Anne Franks dagbok.
Hoppas den är bra, men vi får väl se om några timmar.

Fett het, vet att ni är avundsjuka på henne.

oops /S

Skämmigt, glömde bort att det är Sveriges nationaldag idag.
Du gamla, du fria du blablabla...

söndag /S

Har legat vaken i snart en halvtimme, hostar som fan. Inte trevligt, mer jobbigt. Ska snart gå ner och hämta lite hostmedecin. Är skithungrig också men jag orkar inte röra på arslet.


trött jäkel /S

Jag är som rubriken ovan.

Skittrött, kommer somna när som helst. Sitter och chattar med älskling just nu på msn!
Imorgon ska jag gå på stadsteatern och se Anne Franks dagbok, vi läste den på engelskan för ett tag sen så det ska bli nice och se den! Den börjar fyra imorrn så jag lär skriva 2-3 inlägg innan det hoppas jag.

Puss

Den här bilden gjorde jag på Hannah i somras i USA när jag hade tråkigt.
She's like an angel!


shawty right theeere /S

He makes me happy
I know where I'll be
Right by his side
Cause he is the one


L

allt godis smakar salt,
även fast jag inte har
något salt godis i
påsen , hmm

Lördag /S

NU kom jag hem...ska berätta lite snabbt om dagen. Vi kom dit blablabla, men det va mkt roligare än vad jag trodde att det skulle vara, sen sjöng jag "för kärlekens skull" inför alla släktingar, great gick det. sen käka vi, va där i några timmar sen tog vi färjan som gick klockan sex, sen skulle vi skjutsa hem min låtsaspappas mamma till kalhäll och sen bestämde tydligen mina päron att vi skulle hämta upp hunden på vägen. Hon har varit på utställning så kenneln fick ta henne! :)


me & my lovely friend!

Favoriter / L

Rasmus Seebach - Natteravn
Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire

puss

Några dåliga mobilbilder från igår / L

Sierras bilder är mycket bättre, dom här är bara tagna med min mobil..
Becka och Johanna i poolen :)
Haha, Marre och Sierra
Marre och Sierra, mina små sötnosar :)
Haha, jag och Marre
Sen puttade vi i Marre i poolen, fast hon hann ta av sig lite kläder innan.
Becka, Johanna & Marre

mobilen /S

Juste, för er som vill vara sociala så nås jag på mobilen hela dagen , smsa inom dom tre närmaste timmarna, kommer sitta i en bil då , härligt .. cyaaaaaaaaa

/S

Gick upp klockan nio, klädde på mig & käkade frukost! Så nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka. Vi ska ta en färja som åker halv ett, så det blir nice. Skitfint väder ute ju, hoppas det inte blåser så mycket bara.

Jag, Soffan & Matilda!

Home! / L

Kom hem från Becka för drygt en halvtimme sen, trevligt var det! :)
Var hemma från skolan idag för att jag var sjuk, tog massa värktabletter, allergitabletter och så innan jag åkte till Becka för att jag skulle bli bättre, det blev jag också men känner nu hur allt börjar sluta värka, inte kul..
Imorgon ska jag nog träffa lite folk, naisnias!
Lägger upp bilder senare, sitter vid pappas dator nu, så kan inte lägga upp något.

puss

släktträff /S

Jepp, imorrn ska jag till Tynningö till min gammelmormor som fyller 90 år. Så jag kommer vara där hela dagen så jag kommer inte kunna blogga typ alls. Måste vara social!
Ska sova, är trött och täppt i näsan.

Skitgammal bild från förra året, typ oktober!

Puss


I AM HOOOOME /S

Shit , bästa kvällen på länge! Hade det grymt kul! Vi slängde i Marre i poolen, typ dog av garv, fast jag dog ju inte eftersom att jag sitter här ?! Men iallafall så spelade vi lite spel, snackade, körde sanning eller konka å lite sånt! =) Nu kommer det en massa bilder!

Söta Lollo!

Johanna

Haha, Lollo!

Johanna

Hahah , skitsöta Johanna

Lollo igen ;)

Marre & Jag

Våra supergoda hamburgare!

Lollo

Marre

Skitfin bild på Marre

Becka, Evelina, Marre & Johanna

Schteeek Evelina

Heta Johanna! ;)

Becka

Evelina & Johanna

Våran efterätt! (y)





Hade det skitkul ikväll! Måste göras om igen! :D

4 juni /S

Ska snart börja rulla mot Beckas håll. Lollo kommer lite senare, vi har inte setts på aslänge!
Sitter och skypar med Alina och Lova också, dom tvingar mig att kolla på när dom bakar, haha.
Byebye!


tjejmiddag /S

Hellue , käkade nyss en macka med bacon , skitgott. Har slagit in Beckas present också, skoldagen va nice, hade vanliga lektioner men vi gjorde ingenting , fick tillbaka våra NO-prov , dvs Kemiprovet, fick G så jag är nöjd med att jag fick godkänt. Sen sa min lärare till mig att mitt betyg kommer höjas i svenska så det är väl bra, är bara rädd att jag inte kommer kunna hålla det betyget till slutet. Hade hellre fått det i nian. Men sak samma, det är bara kul! Vid fem ska jag vara hos Becka, har med både digital och systemkamera så det lär komma upp ganska många bilder. Ska packa lite nu , skriver mer sen.

Haha , axeeeel :)

Escada Marine Groove / L

Den här fick jag idag av min snälla farmor, eller hon är
egentligen Christophers farmor, så hon är inte min riktiga,
menmen :)
puss

Christophers student! / L

Farmor Torborg, faster, Calle och farmor Katharina
jag, christopher och ludde
Storebror och hans pappa
Storebror <3
Gick inte att göra bilderna mindre tyvärr..

Nej, jag har inte blivit uppäten av en björn.. / L

Sorry för att jag inte har uppdaterat på länge, men jag har verkligen inte haft tid. Har haft det så himla fullt upp med att fixa till Christophers student, men nu är det över! Alla gäster drog nyss, det var rätt trevligt. :) Oliver var här ett tag, men var tvungen att gå lite tidigare.. Ska ladda över alla bilder till datorn nu som vi tog idag!
Idag tog jag ledigt för att kunna vara med på Christophers student, så jag har varit hemma hela dagen, eller vi åkte iväg ett tag till hans gymnasium för att kolla på utspringet. ;d Faaan vilket röj det var på flaken, jag vill också ta studenten!
Imorgon är det vanliga lektioner, segt som fan.. Men det är bara en vecka kvar till skolavslutningen, så det är bara att se det positivt. :)
Kanske kommer bilder snart!
puss

feels like i'm in heaven /S


Ojjj /S

Hemma efter en sjukt jobbig fysträning i Storängshallen! Men shit vad bra det känns efter!
Idag var vi ju på teater och såg våran mattelärares syster Rakel, asså shiiiit vad dom är lika , speciellt deras näsor och deras smile. Josef brukar flina lite ibland och det är skitlikt hennes leende , läskigt! ;o
Sen stannade vi lite efter och pratade med henne, skittrevlig och gullig! :D
Vet inte vart Lollo är, har ingen koll, men imorrn ska jag hem till Becks. Ska hem först å packa lite , så det blir lite bloggning!

GODNATT /S

Orkar inte mer, ska sova, hörs imorrn kanske om jag sätta på datan!

true love /S



"Love is like the wind, you can't see it but you can feel it."

Du är det bästa som finns, I love you!


damp /S

Är riktigt trött på en viss person som bara verkar vilja ha bråk. Har damp och är skitsur. Personen förstör bara allt. AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHRRRRGGGGGGG!!!!

Sen finns det en person som alltid finns där, stöttar till 100% och som vill mitt bästa. Men det verkar jag inte fatta förrän jag har blivit sur på personen. Ångrar mig alltid sen, vill aldrig snacka med personen förrän ilskan gått över.  Fast jag är så glad att den personen finns i mitt liv! <3

Aj, nu gjorde jag mig illa också, klumpigt..

Hahahaha , ääälskling !

Jahapp /S

Verkar som att Lollo har dött! Såg henne inte idag i skogen, hon kanske blev uppäten av en björn.

en månad /S

Fyller 15 om exakt en månad, yay!

teater /S

Tomorrow we're going on the theater to see our mathteacher's sister Rakel Wärmländer. She is starring in the play. Very nice, fågelbajs. The theater is in Skärholmen, but excatly where it is, I don't know. Hopefully it will be fun. WE'RE GONNA HAVE A BLAST! det lät inte töntigt alls...
Nä, men dom är iallafall skitlika, hon har också varit med i "Se upp för dårarna"! Sen efter det ska jag till Synsam i Huddinge för att göra en synundersökning inför moppekursen. Måste fylla i lite blanketter blabla.
Är på blogghumör så det lär typ bli 10 inlägg till efter varandra med bilder, låtar & onödiga texter!

veckan /S

Torsdag: Imorrn är det typ vanliga lektioner. Sen lite senare ska vi på teater.
Fredag: Vanliga lektioner, sen lite senare ska jag till Becka på tjejmiddag.
Lördag: Släktträff
Söndag: Anne Franks dagbok (teater)
Måndag: Stadsvandring på Sööööööööööder
Tisdag: Skola typ
Onsdag: Engelska uppsats ska skrivas
Torsdag: Skolavslutning

Sen är man fri..typ


/S


Lite osäker om vem som är högst upp, men sen är det Julia, Becka, Matilda & jag. Vet inte varför jag står och drar i tröjan , haha ;d


old times /S

Har lust att däcka ner i sängen. Orkar ingenting, måste äta, orkar ingenting, måste ingenting, shit vad skönt! All pluggning är över! Bara chilledill och sen om typ två veckor blir det Frankrike & Tyskland med bästa klassen!


Den här låten sjöng min farmor för mig när jag var liten.

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy, when skies are grey
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away


orientering /S

Jag & Becka äääägde på orienteringen idag! Vi ångrar oss att vi tog lätta banan för den va fööör lätt. Alla oranga saker låg ju på vägen, så nästa år tar vi medelsvåra banan!
Men vi kom fram först så vi fick vänta på dom andra, jag väntade på Becka för hon skulle spela in en liten movie till ett engelska projekt och jag fick leka statist. Sen drog vi till centrum för jag skulle till Huddinge Trafikskola eller nåt sånt, för ska kanske skaffa moppe. Skulle kolla lite priser å sånt. Nu mår jag lite dåligt, har ont i halsen och hostar som en idiot som har fått något i halsen!!


Hold My Hand /S

Nån ville att vi skulle lägga ut när vi sjöng tillsammans, men den låten vi spelade in är fortfarande på den där manicken som Lollo har, så det tar lite tid att få över den. Men tills dess tvingar Lollo mig att lägga ut min låt.
Bara så ni vet så låter det sjukt falskt i början, lite i mitten och i slutet, haha!
Plus att jag låter som att jag är 10 år, great va? Ni får skruva upp ljudet annars låter det piss.


yeahyeahwowwow / L

Min dag har varit rätt chill, min klass har jobbat med musikalen hela dagen. Kom hem typ kvart i fem, i think. Sen dess har jag bara suttit vid datorn, snackat lite i tele å ätit lite glass och frukt.
Imorgon är det orienteringstävling hela dagen, jag ska springa medelbanan själv, eller om allt blir som planerat ska jag möta Johanna på vägen. ;d
update you lateeeeer

kommer roligare inlägg sen, sitter vid pappas dator, så har inga bilder tyvärr.

puss

/S

Okeej , nån ville veta hur jag och John blev  tillsammans så jag tänkte berätta lite snabbt innan jag drar till träningen!

I åttan började jag i hans klass dvs GF. Vi blev bra kompisar ganska snabbt och det har vi varit sen dess. Men i början av åttan blev han och Bella tillsammans och i november blev jag och Adam tillsammans så båda hade ett förhållande. Tiden gick och det blev och i februari gjorde jag och Adam slut och i Mars gjorde John och Bella slut. 
Sen började jag och John snacka lite mer å sånt, haha. Vet inte riktigt hur jag ska skriva men jaja. 
Sen en dag va vi några hemma hos honom och kolla på film och sen dagen efter åkte jag hem till honom igen å så blev det som det blev! ;) Det gick ganska snabbt fram för oss, men det är inget jag ångrar nu! Allt är perfekt!
Love him so much!


love /S


Blev tvungen att täcka över för min näsa såg så stor ut xd

Snyggt...

Sen somnade vi!

lövhagen /S

Orkar inte berätta allt om dagen , men vi samlades vid Flempan station och sen tog det typ en timme att komma fram, sen käka vi, sen frös jag typ ihjäl och sen började det blåsa som in i helskotta, haha .. vi va typ bara där i en timme sen drog vi hem igen och jag skulle ha träning så jag åkte hem. Hann exakt med min buss! (y)
Vädret är ju skitbra nu bara för det! Imorrn är det orienteringsdag i plugget, ska springa med Becks, najs. Vi kommer kanske tappa bort oss , haha !

Ska byta om till träningskläder nuuuu!


RSS 2.0