Inget mer bloggande /S

Jag & Lollo har bestamt for att sluta blogga for att bada hade trottnat. Men sen sov jag pa saken inatt och jag vill fortsatta, sa jag har gjort en ny! Click here. Har inte skrivit nagot inlagg an men det kommer lite senare. Ska ut och bada nu, puss.

I miss you /S

Har ganska trakigt sa jag har suttit och letat bilder pa min fina pojkvan , saknar honom otroligt mycket! :')






I want to be in your arms, where you hold me tight and never let me go.

Love /S

People only realize what they had after they lose it, so hold onto what you have and never let it go.

Ganska trakig dag, vi akte och spela minigolf & jag forlorade mot min lillebror!? serious, med typ 5 points. Snackar med Yacine pa msn, den enda som ar vaken. Ska val snart sova, puss.

HAHA, gammal bild fran sexan tror jag...

Bored /S

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt. -samlar inte pa nagot
[x] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[/] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[/] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[/] Du kan hela orden från 10 låtar.
[/] Du har inga “fiender”.
[/] Du är en ganska snäll person.


Sonic /S

Bilder fran det coola matstallet;

Man bestaller fran tavlan breve sen trycker man pa en rod knapp nar man ska bestalla.

Sen kommer dom ut pa rullskridskor med maten och drickan. Skithaftigt. Plus att maten va god!

Sen var jag dar idag igen med min stepmonser. She was happy!

/S


Fett hett , hahahaha. Imorrn aker dom hem till North Carolina och jag kommer ha trakigt i en hel vecka. Great.

Minigolf /S

H3h3h3h3h3, nej jag ar lite bored. Vi drog till stranden imorse, sedan pool och se tjatade brorsan pa pappa att vi skulle aka och spela minigolf AVEN fast vi hade gjort det igar, men da foljde inte jag med. Var och fiskade med N & Z, skitkul. Fick 5 krabbor och 46 fiskar, gal1. Men iallafall vi spelade minigolf igen och jag forlora mot pappa, svar att han har ovat i smyg for han brukar inte vara sa bra. Sen at vi lunch pa ett grymt coolt stalle som hette Sonic. Ni far se bilder imorrn eller senare ikvall. Vet inte vad jag ska gora ikvall, far val se. Puuuuzzzzzzzzz


More pictures /S


Poolen

Fick lite trakigt efter ett tag..

Brorsan och min latsasmamma!

Ska traffa Nathan & Zach nu, puss!

21 juli /S

Igar firade jag och alskling 4 manader!!

Klockan ar 1:26 am just nu ,ska snart ga och lagga mig! Imorse drog vi till stranden men efter ett tag borjade jag kanna hur det borjade branna i ansiktet sa vi gick tillbaka till poolen. Sen drog vi till en spelhall och slosade lite pengar och sen at vi pa pizza hut, grymt gott! Sen skrev Nathan till mig pa fb och fraga om jag ville spela fotboll, hade anda trakigt sa jag gick till deras hus. Efter typ en kvart va vi helt slut sa vi gick till poolen och efter typ tva timmar blev klockan tio och da blev det dags att dra hem, men efter typ tio minuter gick jag tillbaka till deras hus for att spela kort. Va val dar i typ tva timmar, kom nyss hem! Imorrn ska jag, Nathan & Zach cykla till nat shoppingcenter och ga runt lite. Sen bestamde vi att runt 8-9 pa kvallen ska vi ga till stranden och antingen bada eller bara chilla! Vi far se...ska dra mig mot sangen nu. Puss!

hahah , one year ago

19 fast 20 juli i sverige /S

Tjo, har haft en underbar dag, skitkul! Berattar lite snabbt , ehm idag var vi bara vid poolen for vi orkade inte ga till stranden. Efter ett tag kom Nathan och Zach , tva killar jag traffade forra sommaren, men iallafall, dom hade varit och fiskat och tydligen hade dom fangat 30 smakrabbor sa dom fraga om jag ville folja med till deras 'condo' dvs hus som dom bor i , och jag hade ganska trakigt sa jag foljde med. Fick provsmaka lite och det va grymt gott! 3 av 30 va levande sa nar dom skulle koka dom gick jag bara darifran for jag ville inte se dom lida, haha.
Sen cyklade vi till Bi-Lo (mataffar) for att kopa lite is till deras kylskap for det va slut och nar det va klart akte vi hem igen men sen fick vi trakigt sa jag, nathan & zach tog en tur till Coligny Plaza for att kolla kepsar och bara ga runt lite , and then it was time for dinner. Sa dom fraga om jag ville ata hos dom , och why not liksom? ;d
Efter det akte hela Nathahns familj och jag tillbaka till Coligny for att kopa glass men jag valde en Chocolate milkshake! Grymt gott. Sen ville vi bara ta en cykeltur och da foljde Nathans pappa med oss, haha det va skitkul for varje gang nagra smaungar akte forbi sa Zach: "Barney loves you!!" , och en gang nar han sa det svarade en liten kille, "I know", hah, sattet han sa det pa assa, vi dog nastan av garv , haha xd Sen nar vi skulle aka tillbaka bestamde vi oss for att aka pa stranden, dumma i huvudet va vi, for shit vad det blaste, varsta motvinden. Hade skitont i mina ben efter det alltsa! Sa vi gick och kopte Italian ice och sen akte vi hem. Ny dag imorrn! Puss!

Hittade ingen bild pa Zach, men bilden ar iaf pa Nathan


Pictures /S



This is what we had for dinner last night. Yummie ;)


Wiiih /S

Sitter och chattar med alskling nu! Forsta gangen sen jag kom hit, snackade lite snabbt idag i tel, men det ar ju sa dyrt att ringa. Va pa stranden idag och poolen, har fatt en bondebranna ocksa for jag sola i typ tio minuter med shorts. Det 30 grader dvs gryymt varmt! Men otroligt harligt ocksa, annars har jag fatt en snygg bikinirand ocksa, haha! Bye

Fit for beach 2010 /S

Fetish nice, har badat i poolen som finns i mitten av alla hus, det ar som radhus som gar runt och i mitten finns en pool. Har varit pa stranden ocksa men jag badade inte dar. Snart ska vi kaka, blir val lite seafood tror jag. Min faster, hennes man och min farfar ar ocksa har, dom bor tva hus ifran sa vi har nara till varann! Ska ut och sola, puss!


17 juli /S

Tjaba, vi ar nu i South Carolina, vi ska ju vara har i tva veckor. Men nu sitter vi pa ett hotel for att vi ska vanta pa att fa varat 'hus' som vi ska bo i. Brorsan borjar ga pa nerverna men det ar val normalt, haha. Kanske gor ett videoinlagg om nagra dagar sa far ni se hur det ser ut! =) Om jag orkar. Det ar sjuukt varmt har iallafall, solen lyser inte sa mycket just nu men det ar vart och fuktigt anda. Plus att klockan bara ar kvart i nio pa morgonen. Dalig uppdatering hela veckan for Lollo ar ju inte hemma och jag ska sola och bada saa..!

HAHAHAHAH, fin vaaaa?

Bad update.. / L

Förlåt för den dåliga uppdateringen från min sida..
Men jag har ganska nyss varit inne hos farmor och ätit, innan det ko jag hem från Filip och innan det var vi på Lida och badade. :) Nu ska jag packa det sista, åker ju på musikläger i nio dagar imorn, hoppas att det är roligt folk där! :) annars blir det inte så kul..
update you lateeer,
gammal bild på filip :)

Twilightparodi? / L

jag måste fan se den.. :)
om inte videoklippet funkar så är det här länken: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7454592.ab

15 juli /S

Godmorgooon, dvs fran min sida! Snart kommer farmor och hamtar mig for vi ska ut och kaka frukost. Vi ska dra till ett stalle som heter 'Dotties Diner', dar har dom Chocolate chip pancakes, mums, i love! Basta som finns!
Igar akte jag och pappa och kopte en kamera, det blev en san som jag la in en bild pa forutom att den ar lila. Skitsnygg! Lite senare drar vi nerat till South Carolina, och jag orkar inte uppatera da, sa det blir val nagot inlagg pa lordag eller sondag! Men kameran ar sjalvklart med dit! Ha det bra, puss!

Sa ser den ut.

pinkpinkpink /S

I tooootallyyy want ;$

We all live in a yellow submarine.. /S

Hello darlings! Vi har nyss hamtat brorsan som va i skolan, typ fritids eller vad man ska kalla det. Lite senare ikvall ska jag & pappa aka och kopa en ny kamera till mig, den andra ar ju paj. Badbadbad. Hm, nu ska jag ga och hamta tuggummi, c'ya!


Onsdag / L

Är hemma nu, har varit vid Långsjön och badat med Emma. As nais! :) Cyklade dit och hem, så det var skönt och slippa sitta på en varm buss.. Trodde att Frida skulle komma hit snart, men nehej, det blir en annan dag. Oliver kommer och hämtar mig vid åtta ungefär, ska sova hos honom inatt. :)
Imorgon kanske jag ska träffa Frida istället, hope so! :) Sen på fredag ska jag vara med Filip, och på lördag åker jag på musikläger! Så det här bli en bra vecka! :)
Tänkte lägga in en bild från idag, men min överföringssladd till kameran är tydligen hos pappa, så den idén sprack..
Nu ska jag äta jordgubbar och lyssna på musik.

puss


She speaks swedish! /S

Sommaren 09' gjorde jag en film med min latsasmamma Kim nar hon forsoker prata svenska, skitkul uttal xd

Bilder /S

Jag kollade igenom lite bilder fran praon, haha , tankte lagga in nagra, hoppas Hanna inte dodar mig bara! =)
Vi var dar i november sa det fanns mkt julprylar i affarerna.





Shoppingcentret, bigbigbig. Hoppas bara att alla julprylar ar borta nu, haha ;d


Huddinge brudar /S


Partille 2010, something you'll never forget! ;)

USA /S

Mihihiih, finally here. Jobbigt att skriva pa svenska men jaja, trakigaste resan ever, 8 timmar, trodde jag skulle do. Blev skitglad sen nar jag sag pappa & da var det ytterliggare 2 timmar i bil, sen stannade vi pa hans restaurang och kaka lite. Sen drog vi hem och dar va min latsasmamma, farmor och lillebror. Och for att halla mig vaken sa foljde jag med pa hans gymnastik, sa sjuuukt gulliga och sma. Vadret har varit/ar samst for det regnar bara, men imorrn aker vi nerat i landet. Puss


Hahahah , hittade en gammal bild pa mig och Hanna nar vi praoa i USA

The balcony / L

Sitter på balkongen med datorn, täcket, tända ljus och äter vattenmelon å lyssnar på musik, hur mysigt som helst, bara lite sällskap som saknas.. Skulle ju egentligen åkt till Oliver ikväll, men där fick jag inte plats, men tror att jag sover hos honom imorn istället. :) På dagen ska jag träffa Frida och förhoppningsvis några fler, vi drar väl å badar. :)


haha, finfina webcam bilder.. där fick ni se min übersnygga småkrypslivtröja också. (y)

puss & gonatt

Dagens / L

Vitt linne - Gina Tricot
Blus - HM
Shorts - Bershka
Klocka - Glitter
nu ska jag packa lite, och sen gå till mamma!
puss

Kusiner / L

Igår gjorde jag inte mycket, åt middag hos farmor och farfar, sen på kvällen åkte jag till Sätra och tog ett kvällsdopp. :) Somnade as sent, låg och snackade med Filip. Men nu är jag vaken iaf!
Idag ska jag åka till mina kusiner i Vallentuna och äta middag, efter det tror jag att jag ska åka till Oliver T och sova där. :)
Lägger upp en dagens sen innan jag går till mamma! :)
puss

Kamera /S

Min kamera är broken så jag ringde pappa och fråga om jag kan få en ny , och "självklart" svara han , så på onsdag ska vi åka och köpa en dvs innan vi åker på semester! =) Braa, för jag behöver verkligen en som är bra!
Sitter å lyssnar på musik, ska fortsätta packa, ciao.

Hahah , fult & stå med armarna i kors ;d


Vaaaaarmt /S

Tjaba , är grymt taggad inför imorgon för då åker jag äntligen till pappsen och hälsar på! Saknar Partille otorligt mycket redan och vill verkligen tillbaka. Men iallafall, jag kommer inte blogga imorgon, planet går 10.40 så vi måste åka hemifrån 07.00 ifall det blir mycket köer. Sen är det sex timmars tidsskillnad så mina inlägg blir konstiga för er! Hmm , på onsdag blir det nog nåt inlägg men inga på tors, fre eller lör för då sitter jag i en bil, om ni har tur blir det något inlägg ibland, haha! ;) Har packat hela dagen, åkt och handlat lite godis å sånt, och sen har jag badat i en ganska stor upplåsbar pool som vi har köpt, ganska b , haha :)


Tre bilder från igår / L

jag, evelina & becka
jag, becka & evelina
becka & jag
ciao

Såhär ser mina händer och armar ut.. / L

..efter en cykeltur i skogen när jag själv får välja hastighet. :)
Cyklade till Gömmarn igårkväll, och då cyklar man nästan hela biten genom skogen om man åker den vägen som jag brukar åka.. På vägen hem var det massa roliga backar, rötter & stenar och grejer, så jag kunde inte låta bli att åka snabbare. Efter ett tag kom det ett litet berg som jag tänkte köra uppför, men då tog det stopp i framhjulet och resultatet blev brännesselutslag och skrapsår, haha. Ingen hjälm hade jag heller, lite illa..
jaja,

puss

Partille /S

HEMMA HEMMA HEMMA HEMMA! HERREGUD, VAD SKÖÖÖÖÖNT!

Ni anar inte hur grymt kul jag har haft det! Ska sammanfatta lite, mitt lag vann gruppen, vi spelade fem matcher och vann alla, grymt! Men sen förlorade vi med två bollat mot Aranäs, det va lite surt men that's life! Sen hade vi ett till lag som gick till final men där förlorade dom mot Ydun som är från Danmark och är sjukt bra! Mina föräldrar va ju där så vi skjutsade hem Hanna och sen åkte vi hem. Men på torsdag, fredag & lördag kväll var det disco, och jäklar vilket drag det va! Skitkul! Hoppas vi åker tillbaka nästa år, för Partille är roligaste cupen att vara på, plus att det är utomhus också. Vi hade ganska tur med vädret förutom i onsdags då det regnade, men det är ganska kul att spela då också förutom att bollen är hal. Imorrn ska jag tvätta och packa för att på tisdag åker jag till USA i en månad för att hälsa på min lilla daddy.



Man ser ganska dåligt , men vi kom etta iallafall! ;)


Lite ändrade planer / L

Nu cyklar jag till Långsjön!
Solglasögon - Stadium
Linne - Gina Tricot
Avklippta jeans - Stadium
puss

Tired / L

Är trött nu, och har ont i huvudet.. Sitter på mitt rum och lyssnar på låg musik för att inte störa dom andra, snackade nyss med en kille från Skåne, Jesper. As skön dialekt, haha. ;d
Nu ska jag sovaaa,
gonatt

Huvudvärk / L

Kom nyss hem från Becka! Har varit där hela dagen, vi har haft det as nais. Badat i hennes pool, solat och passat små barn. :) Nu sitter jag i min säng i mitt varma rum och har huvudvärk, ska nog ta och öppna fönstret så snabbt jag har skrivit klart. Intressant va?
Imorgon ska jag dra till Gömmarn med Marre, Becka och Evelina.
puss

Dusch / L

Har varit inne ett tag nu, var med några fler grabbar än bara Oliver och Lowe.
Nu ska jag duscha, sen ska jag sova, är as trött.
Imorgon ska jag cykla till Gömmarn med Becka och Johanna, så det blir nais.
puss

Jadå / L

Kom nyss hem från Heron, har kollat på Shrek, hah ;d. Innan det var jag på Lida och käkade lite, spelade äventyrsgolf och så. Nu ska jag snart ut igen, ska träffa Lowe och Oliver F. :)
puss

Dagens / L

Shorts - Bershka
Linne - Gina Tricot
såhär ser jag ut idag då. :)
drar snart till antingen lida eller flottsbro.

pussen

Right nooow / L

såhär ser jag ut just nu och det här är vad jag lyssnar på :)
ska snart byta från skjortan till ett linne, vette fan varför jag har den på mig.. ska sminka mig lite snart också!
puss

Kom nyss in / L

Kom in för typ tio minuter sen, har varit med Rasmus, Lucas och Totte typ hela dagen så det har varit nais. (y) Nu sitter jag här och luktar killparfym, har precis ätit glass och ska ta å sätta på lite musik.
puss på er

vette fan / L

Sitter uppe i Luddes rum nu, sov gal1 länge. Eller gick upp först vid typ 08:30 när jag hörde att mamma försökte få Oliver att äta frukost i köket innan han åkte till träningen, sen när han åkte så gick jag å la mig igen då jag sov till 14:45.. Skulle egentligen gått ut med hunden, men det missade jag ju då eftersom att jag sov.. to bad ;)
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, har sån huvudvärk så ska nog bara ta det lugnt. Imorgon där emot ska jag gå upp lite tidigare för att träffa Filip, ska vara med honom i några timmar. Efter det kanske jag drar till Flottsbro och badar om jag hinner, på kvällen ska jag kolla på Shrek - nu och föralltid med pappa, Ludde, Hanna och hennes son David. Så imorgon blir det nog en nais dag. :)


filip
chillchill

puss

Sunglasses / L

ska gå till bussen och möta oliver nu, sen går vi upp till mamma å sover.
puss

Vad hände..? / L

här hängde mina kläder imorse.
undra vad som hände med dom igårkväll,
dom fick sig en liten dusch, haha..

Dagens Outfit & Facelook / L

Klänning/tunika - Rut m fl
Skor - La Redoute
damn, vad stor den blev.. men nu går det inte att göra den mindre. -.-
puss

Bilder från Lysekil & en från Dalarna / L

Kasper :)
Smilla
Elin <3
Pappa i finalen
liten bild, jag vet..
ludde, jag, gustav & sara
Alva :)
Kasper, jag, Smilla & Alva
pallar inte lägga upp fler..
puss

Snabb update / L

Sitter på ballongen i solen och äter ben and jerry nu, kom nyss hem från heron där jag har ätit lunch. Vill bara förvarna er på en bildbomb som kommer ikväll! :) PUSS

rachel ray show / L

Ligger i sängen och kollar på tv just nu. Oliver drog för typ en timme sen, han var tvungen att åka till träningen, så då vaknade jag också. Har nyss varit ute och lämnat några nycklar till en mäklare som inte kom in i en lägenhet, haha.. Vet inte vad jag ska hitta på idag, som jag sa igår, men hittar säkert på något.. sorry om det ser konstigt ut och för att jag inte har några bilder, men skriver från mobilen.. PUSS

Music / L

Sitter på Christophers rum och lyssnar på musik, han är på gymmet nu så jag passar på när han är borta, haha..
Har inte gjort mycket idag.. Städat lite, vikt tvätt, varit social med mina bröder och sovit, inte så intressant.. Men senare kommer Oliver hit, och så ska vi ner till pappa och äta, sen går vi till mamma igen och så sover han här. Mamma jobbar kväll, så det passar bra. :)
Imorgon vette fan vad jag ska hitta på, men det får vi se då. :)
Juste! Filmen igår var aaasgrym! :D Den bästa av alla tycker jag, så om ni inte har sett den, gå och se den då. :) Eclipse alltså. Å Jacob är så jävla snygg!
Åker ju på musik läger om typ en och en halv vecka, innan det måste jag hinna träffa massa kompisar. Typ Tessie, Filip, Frida, Evelina, Johanna, Becka, Lisa, Lucas. Sen vill jag träffa Marre, Oliver F & Rasmus också, men är osäker på om dom är hemma då, hmm..
ajaaa, nu ska jag sluta snacka skit!


världens finaste frida

puss på er


Partille Cup /S

Är jäkligt taggad för att spela. Jag älskar Partille, det är grymt kul, det är så många nationaliteter med! Sen får vi gå på Liseberg och sen har dom ett disco som kallas för "Players Disco", skitkul men väääldigt varmt!
Plus att man lär känna nytt folk också! Allt är packat å klart, kameran är inte med, orkar inte, tar bilder av andra sen, haha. Det här blir mitt sista inlägg nu, Lollo får ta över. Så skriver jag nästa måndag. Lova i klassen är också i Göteborg så jag ska försöka träffa henne! Puss, ha det bra! ;) Nu ska jag snacka i tel med älskling!

Heting /S

Ska duscha nu, raka benen å sånt, lär ju inte kunna göra det på ett tag, hehe.

Haha, jag har en av deras ansiktsmasker på mig just nu, från märket 'Visibly Clear', dom har grymt mycket produkter och jag använder typ alla innan jag går och lägger mig och så, det minskar att få fler finnar. Skitbra! Rekommenderar det verkligen.

Bio nu / L

Ska gå hemifrån nu! Går först ner till pappas jobb för att hämta pengar där, sen går jag till Heron där jag ska möta upp Frida! Bion börjar 21.00 och är i två timmar och fem minuter tror jag, så kommer hem rätt sent..




såhär ser jag ut nu iaf. sorry för dom dåliga webcam bilderna.. har lite bråttom, så tog dom lite snabbt bara.
linnet är från HM, fast i frankrike så tror inte att det finns här i sverige..

puss

Huddinge centrum /S

Jag & mamma åkte ner till centrum för att hitta en ny ryggsäck, skulle också köpa lite godis, dricka och mat tills imorgon på tåget. Hittade en ganska cool, svart Björn Borg ryggsäck från Accent. Den är svart! Sen på Intersport hittade jag ett par tofflor, billiga, 60kr som man kan ha mellan matcherna.
Nu fixar jag med min Ipod så man kan lyssna lite på muuuuusic, nån som har ett bra förslag på låtar?
Ska snart käka hamburgare, juste, min låtsaspappa har köpt en upplåsbar ganska stor pool, haha.

Haha, min hand ser lite cp ut!


Oväntat /S



Det var jag inte direkt beredd på, Bogdan är biträdande rektor på skolan, haha! =')

Home / L

Hemma från Lysekil nu! Har träningsvärk i armarna.. Beror nog på att jag har åkt massa ring efter båt och sen har jag burit runt på en liten tjej i några dagar som kallar mig mamma, haha..
Ikväll ska jag på bio med Frida, vi ska se Eclipse, tror att den är bra! :)
Innan det ska jag laga middag till mig och lillebror, gå ut med hunden, raka benen, sminka mig lite och så.
update you lateeeeeer, :*


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ /S

Det går sakta men säkert...har lagt i lite grejer, men jag behöver en ryggsäck som man ska ha med sig till matcherna så jag och mamma ska åka ner lite senare för att leta. Det är ju inte liiite grejer som ska med heller, Matilda har ont i örat och om hon inte kan spela är hon ganska död imorgon! Kollar på Tyra Banks show på youtube samtidigt, ganska intressant. Jaja, ska fortsätta packa. Ciao!

Haha , ful jag blev på bilden men jaja , älskling alltid lika söt!

5 juli /S

Daaaamn, imorrn fan smäller det! Då drar laget till Göteborg och spelar Partille Cup! Skitkul, det här bli tredje året i rad för oss, tror jag. Sen kommer vi hem på söndagkväll och på måndag ska jag bara packa om och tvätta för på tisdag morgon åker jag till min kära fader som bor i USA! Kan nog inte bli bättre. Så Lollo får stå för underhållningen, haha. Sov till halv tolv idag, brukar aldrig göra det, men jag var skittrött. Men idag ska jag packa å så, checka packlistan och se att allt kommer med!
Pöss

Här kommer en histora, LÄS!!

En familj var på semester i Australien för en och en halv vecka när man, hustru och deras 15-åriga son bestämde sig för att prova på dykning. Mannen är i flottan och har en viss erfarenhet av detta.

Hans son ville ha en bild av hans mamma och pappa i alla redskap, så han tog med kameran under vatten.
När sonen skulle ta en bild insåg pappan att sonen ser ut som han drabbas av panik när han tog den och gav "OK" hand tecknet för att se om han var okej.

Sonen tog bilden och simmade upp till ytan och tillbaka till båten så snabbt som han kunde så mamma och pappa följde för att se om han var OK. När de kom tillbaka till båten klättrade de uppför den och satte sig.

När föräldrarna frågade varför han sa "det var en haj bakom dig", och pappa trodde att han skojade, men skepparen på båten sa att det var sant och att de inte skulle tro honom även om han berättade vad det var. Så snart de kom tillbaka till hotellet satte de i minneskortet i den bärbara datorn och det är vad de såg:





Woooopsi, hajen ser ju inte ut att vara långt ifrån .. ;)


/S

Har varit hemma ett bra tag nu, vi hittade inget så vi åkte hem till Hanna och käkade där sen gick vi och hyrde film. Det fick bli "The Ring", läskig men bra! Sitter å gör ingenting nu! Vet inte vad jag ska skriva.

Fullt hus /S

Väntar på att Hanna ska komma, så jag sitter och kollar Fullt hus på en jättebra sida, där man kan kolla på filmer, tv program å sånt. Skitbra! Skriver bara onödiga saker, så det kommer mer inlägg ikväll! Puss


I waaaant /S


Snygga! ;)


Dagens outfit /S


T-shirt - Gina tricot
Shorts - Abercrombie

4 juli /S

God bless America! USA's nationaldag idag!

Goooodmorgon! Sov på soffan inatt för att Jompas mamma sov i min säng! Fick 50 kronor för det, kan ju börja sova på soffan för att få betalt, helt okej, haha. Har duschat, käkat frukost och gjort mig klar. Hanna kommer runt två - halv tre, för vi ska till Heron City och kika lite på saker. Om det inte finns där ska vi till Skärholmen och sen åker vi hem till henne och käkar middag. Myyyyyyys! Nu ska jag ta bort lakanet å det som är i soffan!

Miss you already ..

Fan, det har bara gått en dag..

Jobbigt /S

Det här måste ha varit ett av de jobbigaste "hejdå"-grejerna nånsin. Så jäkla jobbigt att säga hejdå till sin pojkvän, sex långa veckor! Satt och grina i typ tio minuter, hehe. Men det bästa av allt är att han kanske följer med mamma till flygplatsen när jag kommer hem, klockan sju på morgonen landar jag och om han står där med mamma så är jag världens lyckligaste tjej! Nu ska jag sova! Godnatt!

Föralltid!

Fotboll /S

Nu har dom flesta gått, bara några kvar och vi sitter och kollar på matchen mellan Paraguay - Spanien. Det står 0-0 så det lär väl bli förlängning..vi får se. Skriver mer imorrn.

3 juli /S

Nu fick jag minsann tag på honom! Han kommer strax , det här blir sista gången vi ses på sex veckor...fatta sex långa veckor!? Jobbigt! Men fatta vad glad jag kommer bli när jag ser honom sen efter dom veckorna! Sitter och chattar med min låtsasmamma också, trevlans!

Inga bilder /S

Det blir inga bilder från igår på Cosma, för jag råkade paja minneskortet, har hänt förut, då står det att jag måste formatera minneskortet! Jaja, that's life! Allt är klart, har fortfarande inte fått tag på John! Han sover väl fortfarande, hans mobil är också avstängd.. great! Alla kommer runt tre , så då kommer jag inte kunna blogga resten av dagen. Måste ju vara social! På tisdag åker jag till Göteborg och spelar Partille Cup med laget, kommer bli så jäkla grymt. Jag kommer då inte skriva nåt alls, bara fokusera på handbollen!
Ska fortsätta trakassera älskling nu!


Sööötnos!


Släkt /S

Släkten kommer runt tre och jag måste hjälpa till och fixa och städa. Försöker få tag på älskling men det verkar som att han fortfarande sover, jäkla sömntuta! =) Puss

Underbart! /S

Bästa dagen på länge! Åkte ner tidigare till centrum och så smsade jag älskling och sa att jag var där , men han va inte klar än så jag åkte hem till honom ett tag och sen tog vi bussen tillbaka till centrum och tog tåget in mot Söder. Vid ambassaden var det sjuukt mycket folk! Men så jävla grymma som vi är så vann vi med 2-1! Suck on that Brazil! Det gjorde typ min dag, va helt överlycklig när vi gick därifrån, träffade på massa folk som hejade på Brasilien och jag hade bara lust att gå fram och säga: "In your face!!" Men det gjorde jag inte! ;) Sen åkte vi hem och nu har vi käkat. Cosma har kommit också, shit vad hon är fin! Bilder på henne kommer lite senare!

Äntligen!

Äntligen 15! Kommer inte skriva mer idag, dagen spenderas med min underbara pojkvän! Ha det bra! Puss


Dagens outfit:

Tröja - Abercrombie & Fitch
Linne - Abercrombie & Fitch
Shorts - Abercrombie & Fitch

Haha, jag insåg nu att allt va från samma affär...

Halsband - Pojkvän <3


30 minuter /S

30 minuter kvar...det här kan inte sluta bra! =)
Godnatt!


Hemma från träningen /S

Tja, kom hem från träningen för ett tag sen. Har hunnit käka och duscha! Ska möta upp älsklingen tjugo över två i centrum imorgon så tar vi tåget in till Söder! Får hoppas på att Holland vinner men chansen är inte stor! Hundens kennel har lånat våran hund för dom ska ha en utställning i helgen och dom brukar låna henne till sånt, så jag tänkte: "skönt med en hundfri helg" , nä då fick jag veta att vi ska vara hundvakt åt en röd/brun mellanpinscher som heter Cosma, dvs samma ras som våran hund Yessie är. Så hon kommer imorgon klockan tio på kvällen och så kommer dom och hämtar henne åtta på morgonen, great! Kommer inte skriva mer ikväll så det här blir mitt sista inlägg som 14 år!
Puss & Godnatt!

Hanna och min coola JB poster!

Vi blev sugna på godis & gick och handla liiite..

Het, tro mig..jag vet!

Stolt! (:

Koncentration..

"Ååh, se där! Ett freak utan smink!"

Mina vackra ben .. *host*

Min fina 'Holland' tröja i bakgrunden!

Hanna smsar med *****!




Hanna is in the house /S

Hanna kom för ett tag sen och vi har nu diskuterat killar! Vi ska väl snart käka lunch eller nåt, vet inte riktigt, fick nyss ett sms av älskling som skrev att han vaknade nyss! Ska vara social , tänkte bara skriva lite!
Puss


Bloglovin /S

Följ min blogg med bloglovin

1 juli /S

En dag kvar!

Gooooodmorgon! Vaknade för en stund sen av att det var varmt i rummet så jag orkar inte ligga kvar, gick ner och såg en lapp på köksbordet: "Godmorgon Loppan! (Mamma kallar mig för det...) Skulle du kunna ta Yessie, ring när du kan, Puss!" Tänkte käka frukost nudå och sen ta ut hunden på en promenad. Kvart över tolv kommer Hanna! Skriver lite senare! Eller inte alls, kanske inte har tillgång till modem! ;o
Puss

Johanna och jag hos Becka


RSS 2.0