home /S

Tja, kom nyss hem från Sara (min frisör) :), håret blev skitbra tycker jag , är riiiiktigt nöjd!


Det ser bättre ut i verkligheten! ;)

Ska snart sova, puss!

Holland /S

HAHAH , satt och lyssna på Hollands eurovision bidrag...shit vad man skäms.


check out the dude , liksom!

coolingar /S


t-shirt - gina tricot
jeans - hollister
grått linne under - hm divided


snyggt

så ser min hårfärg ut nu , tar en bild så ni får se hur det blev sen också! ;)

ciao

@ saras /S

Tjabba everyone. Sitter hemma hos Sara, ska klippa mig och färga håret klockan sju hos min frisör som också heter Sara! Vet inte hur, kanske lite mörkare eller något får väl se. Imorse började vi kvart i tio, BF & GF skulle vara i Multisalen för att kolla på deckarfilm. Har nog aldrig sett en så dålig film i livet, den sög riktigt riktigt hårt. Plus att den gjordes 1954, vilket gjorde saken lite värre, haha. Vi fick inte heller igång den förrän 45 minuter senare typ, sen hade vi lunch, franska där vi lekte fruktsallad fast med årstider, sen körde vi charader. Sen skulle vi ha bild men våran lärare va inte där så fick sluta, grrrrreat (y) Men jag ville inte dra hem så jag åkte till Sara istället.
Imorrn ska vi till Lövhagen i nynäshamn med våran klass dvs GF och NV. Hoppas det blir bra väder så man kan sola och kaaaanske bada, käka och annat!
Nej, ska vara social nu ...........


louise

jag vet inte vad jag ska skriva, orkar inte skriva..
mår inte bra just nu, orkar ingenting.

</3

Dagens och audition / L

Om typ tjugo minuter kommer Marre förbi, då ska vi åka till stan för att gå på en audition i stan till en film. Hoppas att det går bra! :) Direkt efter kommer pappa och hämtar mig, och så åker vi vidare till Hanna för att fira hennes födelsedag.
Såhär ser jag ut idag :)
Tröja - Bik Bok
Blåa jeans - Cubus
Solglasögon - Stadium

haha, lite stora bilder, men skit samma..
puss

Hallsberg

Tja alla coola, rebecka löthwall här! Jag sitter här med Sierra och Julia och vi gör inte så mycket. Sierra orkade inte skriva så då gör jag det åt henne, hehe. Snart ska vi sova i think. Fett nice när min madrass är helt nerpumpad.. Så jag sover på golvet och jag får inte alls ont i ryggen, nej verkligen inte. Båda lagen har gått till A slutspel så imorgon blir det åttondel. Mitt lag ska möra Vadstena 1 och Sierras lag ska möta Vadstena 2. I hope vi vinner! Nej nu tycker jag att jag har varit duktig så sierra får tacka mig med en stoooor kram, höhö. Hon byter om just nu om någon människa där ute skulle vilja veta. Och nu kom den andra coolingen fatou.
Pusshej


Nais / L

Åt middag för ungefär en halvtimme sen, tacooos. Innan det var jag ute med Oliver F, Rasmus, Lucas, Stefan & Loka. Vi var hemma hos Rasmus ett bra tag också. Och innan det var jag ju i Skärholmen.
Imorgon måste jag plugga Kemi, sen ska jag och Marre på en audition till en film runt tolv/ett, sen ska jag, pappa och Ludde till pappas tjej Hanna. Om jag hinner ska jag träffa grabbsen också. ;d
Nu sitter jag i soffan, tar det chill och kollar på The Simpsons filmen. :)
hare gött, puss

Shopping / L

Är hemma nu! Ska nog dra å träffa Rasmus och Oliver F snart, får se hur det blir.
Tänkte visa vad jag köpte idag, eller shortsen och solglasögonen köpte jag för någon dag sen, men lovade att visa bilder på dom. :)
Skopunkten - 299 kr
Stadium - 199 kr
Cubus - 249 kr
Tröjor från Bik Bok - 99 & 149 kr
Torrschampo från HM - 39,50 kr
Nu drar jag ut!
puss

DO & SKHLM / L

Drar till Skärholmen nu!
Slänger in några dåliga dagens bilder..
puss

Ska bli bättre.. / L

Lovar att bli bättre på att uppdatera! Ska fixa lite roligare uppdatering också, på sista tiden har den varit rätt trist..
Igår kom jag iaf hem runt halv tolv, orkade inte riktigt skriva något då..
Just nu sitter jag å pluggar kemi, pisstråkigt säger jag bara. Sitter även å planerar sommaren, ska till Frankrike någon dag efter avslutningen, några dagar efter det ska jag till Dalarna och drygt en vecka efter det ska jag på musikläger och sen kanske även till Estland och så ska jag såklart till mitt landställe. Senare idag ska jag antingen dra ut å träffa lite folk, eller så åker jag till Skärholmen för att köpa avslutningsskor och kanske en locktång!
Igår fick jag också reda på två av mina betyg, VG i matte och MVG i musik, nais eller vad? :D
Nej, nu ska jag fortsätta med mitt, lovar att lägga upp något lite mer intressant senare..
shit, jag har verkligen bildbrist..
puss

Avslutning / L

Om typ tio minuter ska jag gå till bussen, ska på någon slags avslutningsfest på teatern, Becka och Evelina ska också dit. När jag kommer hem kanske jag ska dra ut å träffa Oliver F och dom.

puss på er

HALLSBERG /S

Jag är feeeeeeeeeettish taggad inför Hallsberg som är en utomhuscup på gräs, men vädret ska bli förjävligt å då lär planerna bli leriga & mysiga! Bloggar förmodligen på måndag, då ska jag också färga! Är bombsäkert på det!!
Lollo är dålig på att uppdatera! Snart kommer låtarna som vi har spelat in! =)

LÖÖÖÖÖÖVE!

hair /S

Har nyss käkat , min dag började i centrum med lollo & marre. sen gick vi å gjorde en grej och sen gick vi till huset där 9MD skulle ha sin musikal. den va bra tyckte jag, sen hade vi so prov , och det va grupprov så jag & axel va tsm, hannah skulle ha varit med oss men hon var sjuk. men vi klarade det (y)
sen slutade vi och då kom mamma och hämtade med en handbollspolare som heter hanna, hon ska sova här ikväll, sen äre skola imorrn och sen halv fem är det samling vid huddingehallen å då ska vi dra tilll hallsberg, kmr hem på söndag kväll. snart är det träning , slarvigt inlägg , i know !

henke, hulten, axel, john, ullis och den suddiga är jasmine, haha =)

SKHLM & Heron / L

Kom nyss hem från Heron, var där och åt med pappa och Ludde. Innan det var vi i Skärholmen, pappa köpte en mobil och jag köpte ett par shorts och solglasögon som jag kan visa bild på senare. :)
Idag har jag som vanligt varit i skolan, inget speciellt med det liksom. :)
Imorn ska jag på samma musikal som Sierra, alltså den med niorna "This Is Hair", så får lite sovmorgon vilket vi gillar! ;) (y)
Snart ska jag bli förhörd av pappa, har so-prov imorn.. -.-
Räknade ut idag att det bara är 10 skoldagar kvar för mig, wohoo. ;d
återkommeeeer

puss

tjooo /S

Halloj, nu sitter jag vid Johns lilla data med en enormt bred skärm. Ska snart dra härifrån eftersom att jag ska på årsmöte med alla lag i Huddinge HK! Imorgon ska vi gå på 9MDs musikal "Hair", hoppas att den är bra! Så det är samling vid huset klockan 09.45. Älskling sitter i sängen och spelar gitarr, grymt duktig! (y)

TV /S

Inte mycket har hänt sen jag skrev sist, har duschat, smörjt in mig & lite så. Smsar lite med älskling, jag ska åka hem till honom imorgon efter skolan och sen ska jag på årsmöte med laget klockan sju. Så jag lär typ inte skriva nånting imorgon. Är fortfarande lite sjuk så jag får inte vara med på idrotten heller. På fredag åker jag med laget ner till Hallsberg för att spela Järvägen Cup, den spelas utomhus, fatta vad roligt! Sen kommer jag hem på söndagkväll. Så jag lär inte skriva något då heller, tydligen ska det bli dåligt väder och då kommer planerna att bli ganska leriga. Det är kul just när man spelar men efter.. då är det inte kul alls. Då vill man bara hem och duscha och gå och lägga sig! =)

Hade lite tråkigt, så jag satt och redigera en muppbild!


Glass med frukt / L

Kom nyss hem från skolan, sitter i sängen med datorn nu och äter glass med frukt, gött. (y)
Ska snart gå ut med Smilla, efter det ska jag nog ta det lite chill, sen sätta mig och plugga.
Juste, fick veta igår att jag ska åka till Antibe, Frankrike med pappa och Ludde dagen efter skolavslutningen.
update you lateeeer
sweetie :)
puss

/S

Tjena , mamsen hämtade mig från skolan och skjutsade hem mig, skitsnällt!
Tråkigaste dagen på länge tror jag, tråkiga lektioner...hände inget speciellt.
Är skittrött,juste, mitt amerikanska pass har kommit, bilden blev fuuul men själva passet är skitsnyggt, snygga bilder å sånt (y)


moahaha

Ensam igen / L

Nu har Marre nyss gått, vi var jätte duktiga och pluggade so och så hjälpte jag henne med vissa matte grejer. :)
Mamma jobbar kväll, Ludde är hos pappa och Christopher tränar, eller nej juste, han kom nyss hem, men jag var iaf ensam.. ;o
Imorgon ska jag till skolan som vanligt, direkt efter måste jag åka hem för att gå en promenad med Smilla, vilket jag gjorde idag också. Efter det måste jag sätta mig och plugga so, har prov på torsdag och det kommer inte finnas så mycket tid till plugg på onsdag..

it is the smile that matters

puss

Monday / L

tjabba babes,
sitter i min säng just nu, kollar på room raiders, smsade nyss med sierra och så. är rätt trött, sov hos älskling inatt och han fick värsta febern, så jag har inte kunnat sova så bra.
imorse åkte vi med skolan och kollade på evelinas musikal, den var bra! :) efter det åkte vi tillbaka till skolan, åt lunch, hade språk i typ 20 minuter och sen so, efter det slutade vi, så det var nais! :)
om ett tag tror jag att marre kommer till mig, jag ska hjälpa henne med att plugga matte, hoppas att det går bra. ;)

puss

monday /S

Helluuee, måndag idag dåra. Förlåt Evelina, jaa, du va också med! Men iallafall, imorse så drog vi till Fullersta Bio där teatern gick, najs vare. Sen fick vi höra vad det skulle vara för mat i skolan så vi drog till donken istället, jag, john, axel, oskar, alina, jasmina, amanda & linnea. sen tog vi tåget tillbaka skolan, vi hann ha språk och bild. sen fick vi våra new body grejer som folk beställt så man fick släpa med sig en tung kasse hem men min pojkvän är en sån gentleman så han erbjöd sig att bära min kasse, gulligt va? sen drog jag till mormor, skulle käka där och sedan dra till frissan , men då hade mamma kollat fel på datumet så det va nästa måndag istället. sadface. så jag ringde upp min polare hanna oscarsson och fråga om jag fick komma hem till henne & självklart fick man det! ;) så nu sitter jag här vid hennes bärbara..ska sova hos mormor igen så jag drar tillbaks dit runt åtta sen blire CSI Miami (y)

byebye

i don't wanna brag, but i get to ride the batmobile

gotta go /S

Så, nu ska jag åka till mormor. Kommer inte skriva nåt mer ikväll.
Skriver efter skolan imorgon, btw så ska jag kanske färga håret då ! ;)

vill inte skryta /S


Man vill ju inte skryta! :')

Några i våran klass ska på teater imorrn för att en tjej som heter Sara i våran klass är med i den. Så man fick välja själv om man ville gå och självklart vill man ju det! Det är typ 15/24 stycken som ska gå men iallafall så ska jag sova hos mormor ikväll så slipper jag gå upp ganska tidigt imorrn för att ta bussen till centrum.
Mormor bor ju så nära, ;) Sitter och kollar på Tyra Banks Show på youtube, har inget annat för mig!
Yessie kommer hem snart, hon har varit på utställning med kenneln, ingen aning om hur det har gått, men hon ska snart komma, inom en timme tror jag.


forever /S


youtubersss /S

Lisa Lavie

Cody Simpson

Greyson Chance

Jordan Jansen
Han låter väldigt mycket som en tjej men han är bara 11 år & skitduktig tycker jag!

Tiffany Alvord

Sam Tsui

Van & Jess

Avery

Jag orkade inte lägga in Youtube-klipp för det tar för långt tid och en del funkade inte så jag länkade deras youtube accounts istället! :D


Christina Grimmie /S

Jag är ofta inne på youtube & lyssnar på musik och typ varje dag hittar jag alltid nån bra som sjunger. Men det finns en tjej som kanske är 17 som heter Christina och hon är skiiiitbra, går inte att beskriva!
Hon gör många covers på olika låtar.

Sjukt duktig! Haha, nu fick jag värsta idén, ska lägga in klipp på folk som jag vet sjunger bra xd
Det kommer väl uppp inom en timme!

sunday /S

Goooooooodmorgon! Det va skittrevligt igår och skitmysigt! Imorse vaknade jag av huvudvärk och ont i halsen. Skulle ha träffat John idag men det får bli imorrn i skolan istället, får inte gå nånstans. Så jag ska läsa min bok lite så man inte sitter vid datan hela dagen. Lollo la in två bilder från igår men jag lägger in några fler!

Marre

Sötnos

Söta Frida

Evelina

Timothy

Lollo & Oliver

Elin, Becka & Lollo

Artemis & Marre - Greker som inte kan sluta skratta!

Dom här bilderna som kommer nu är tagna med Evelinas kamera:

Vi körde Sanning eller Konka, så John fick rita en mustach (stavning?) på Becka.

Vilken seriös bild!


Skitsöta Lollo med blommor som hon fick från Oliver!

Marre, Jag, Becka, Timpa, John, Evelina, Frida & Lollo

Moi

Orkar inte lägga in fler bilder. Det tar så lång tid.
Skriver senare. Puss


/ L

Jag & Oliver igår
åh, kolla vad jag fick av älskling igår. :)
<3

Tillbaka! / L

Sorry för min usla uppdatering.. Men nu är jag tillbaka igen iaf. :)
I fredags var jag ju i skolan, var med Rasmus, Lucas, Oliver F och massa andra på kvällen.
Igår åkte jag till Marre typ vid fyra, där var också Artemis, Oliver, Johanna, Rebecka, Evelina, Frida, Patrik, Sierra, John, Timothy, Elin & Marre såklart. :) Igår var det också tre månaders dag för mig och Oliver. :)
Idag måste jag plugga arslet av mig, fy faaan. Sen ska jag antingen träffa Rasmus, Lucas & Oliver F eller så ska jag träffa Oliver älskling.
Jag måste bara tillägga att Sierra och John är så sjuuukt söta tillsammans: :))
I nästa inlägg kommer det lite fler bilder! :)
pusss

@ Marres

Nu är jag, John, Lollo, Becka, Evelina, Elin och Artemis hos Marre, har haft skitnajs. Jag & John ska väl hem snart tror jag. Lollo ska skriva imorrn! Bäst för henne. ´

hela tiden /S

Hahahahaha, det kommer inlägg efter inlägg efter inlägg osv. Så går det när man har tråkigt, men jag ska faktiskt sluta nu, stänga av datorn och börja göra mig redo för åka. Vi ska hämta upp älskling och sen skjutsar mamma oss dit till Marre sen hämtar Johns föräldrar tror jag och så skjutsar dom hem mig!
Orkar inte skriva mer ikväll, har varit jäkligt bra på det under förmiddagen tycker jag! ;)
Pöss

Creepy, nås på luren för er som vill vara sociala!
Btw så firar gulliga Lollo & Oliver aka min broder sin 3-månadersdag idag! Grattis!!

fadern min /S

Sitter inne på msn och pratar med fadern min , eftersom att han sitter på andra sidan jorden är det svårt att prata face 2 face .. så det får bli skype eller msn. Solen försvann bakom den stora eken som vi har på tomten , snacka om att förstöra dagen typ. Fortfarande 1-1,  pinsamt på hög nivå. Fast Tjeckien kanske är ganska bra, vad vet jag. Det är ju inte jag som är på plan just nu genomsvettig med en massa blåmärke överallt. Eller så är våran målvakt dålig? Har ingen koll på hockey, det är kul att kolla om man känner nån. Fotboll är också dött att kolla på , vore ju kul om man gjorde lite fler mål ibland. Därför är det mycket roligare när man spelar handboll, då händer det faktiskt saker! Tänka sig ..

Pappa har tydligen anmält mig till en s.k grupp eller vad man ska säga. 
Edgewood bath and tennis in Middlebury, CT, asså han har anmält hela familjen i ett år. Så när jag kommer dit så kan man simma, spela tennis, spela badminton, fanns massor med saker man kunde göra! Kommer säkert bli skitkul, can't wait!

Loggan ser ju lagom rolig ut , haha .. same shit!
Seriöst inlägg det här blev.

nejnej , det händer inte /S

Tomas Mojzis gjorde 1-1 till Tjeckien , NEJ! Pinsamt ju ?! Svenskarna får ta och skärpa sig med ölen och börja åka skridskor !!

schteker i solen /S

Sitter på altanen i en sån här wannabe solstol och steker. Har iallafall blivit brun på magen! (Y)
Somnade nästan med boken i facet och med hörlurar i öronen . Sitter och lyssnar på min härliga spotifylista , har typ inga låtar alls så det måste jag fixa, har bara runt 13543 eller nåt, driver , nej men runt 100 kanske, vill ha fler men jag tycker inte att det finns så bra låtar.
det är ju sverige - tjeckien just nu och vi leder med 1-0 , härligt gubbar.
eenie meenie med kingston ft. bieber flödar ur mina coola högtalare på min bärbara. ville bara skriva det.
uppdatera snart igen med flera onödiga inlägg!

peace out

dagens outfit /S




rosa linne - abercrombie & fitch
jeans shorts - abercrombie & fitch


halsbandet fick jag från en amerikansk släkting

don't know /S

Vet inte varför Lollo inte bloggar. Har nada koll. Mår lite bättre idag  men är fortfarande täppt i näsan. Har klätt på mig och det kommer en dagens outfit bild snart om jag pallar. Jag ska möta upp John senare och sen drar vi vidare mot Marre!

sötnos !

headache /S

Börjar få ont i huvudet nu , ligger å kollade på en film som heter Speed 2: Cruise Control med Sandra Bullock.
Ska snart gå och lägga mig så jag orkar ta mig upp imorgon!

csi miami /S

stängde av datan för en stund sen, gick ner och la mig i soffan och läste klart min bok. sen halvsov jag i typ 10 minuter tills min mamma ropa att de va mat, det blev hemgjord pizza, skitgott. snart är det csi miami på tv och talang, så jag får väl sitta och bläddra lite fram & tillbaka.
jag & älskling firade också två månader igår! :D
hahah, sååååå fuuuuuul

sämst /S

sorry, dålig uppdatering från både mig & lollo! men inatt sov jag hos min mormor , har börjat bli förkyld också great , imorrn blir det grillfest hos marre, både lollo & jag ska gå , kommer bli skitkul & jag tar med mig kameran! vi blir några stycken iaf, dagen har varit rolig , jäkligt bra väder, så va det igår också! nu ska jag käka nåt, börjar bli hungrig!


Tisdag / L

Idag har jag först varit i skolan, en lång jävla skoldag var det. Efter skolan åkte jag till Huddinge, mötte upp mamma, köpte avslutningsklänning (som jag kommer visa bild på senare) och så fick jag en glass också. ;) När jag kom hem fixade jag på balkongen, dukade och så. Sen åt jag middag där med mamma och lillebror, as gott, klyftpotatis, köttfärsbiffar, tzatsiki och tomatsallad. Efter det hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här i soffan vilket jag har gjort ett litet tag.
Snackade med mamma om navelpiercing idag förresten, tror att jag kommer få göra det snart hon ska bara snacka med pappa. :D

puss

skolan /S

sitter med amanda & hannah i vårat kök. orkade inte blogga mer igår. jag har iaf gjort min redovisning imorse, gick skitbra (y) sen hade jag nyss bokprat med henke, axel & assal. det höll på i 70 minuter, det borde ha tagit 45 tkr jag ^^ jaja, men nu ska vi snart ha engelska !

äntligen klar /S

Nu är jag äntligen klar med min novell, min analys och min musikredovisning som jag ska ha imorgon! Yay.. sajk.
Orkar inte, är trött på skolan. Om en månad drar vi till Frankrike. Längtar som fan! Jag ska sova med Amanda & Linnea , grymt ju?! :D Har pluggat i sex timmar nu, orkar inte mer. Ska gå och lägga mig så man pallar imorgon.
Tjarå

Var tvungen att ta bort fejjan för jag stirrar på målisen, mina ögon var ju typ påväg att ploppa ut?!
Plus att jag alltid ska ha min vänstra hand framför, typ ifall man ramlar , ^^

ice cream /S

Tjockt tjena , haha .. hm .. jaja , eeh , jag fick gå på upp halv åtta imorse för att jag skulle gå ut med hunden för att min mamma och min låtsaspappa skulle på nån mässa. Blev skitglad för att solen var på väg fram! Hade först SO, Matte men under matten var jag på hälsokontroll hos skolsyster, jag är 166 cm och jag kommer bara bli 168 .. fett lite ?! Men aja. Sen gick jag tillbaka till matten, efter det var det lunch, Franska och sist Bild. Blev klar med min grej där också! Sen drog jag hem och påvägen hem, då brukar jag gå av vid flemingsbergs centrum men alldeles bakom stationen var det en tjej som typ blivit påhoppad och slagen! :O så det var en annan tjej, mer kvinna men iaf som ringde 112 så ambulans, och typ 3 polisbilar kom .. sjukt men jaja .. hoppas tjejen klarar sig iallafall. Nu MÅSTE jag skriva klart min novell för den ska vara inne imorgon!!!

Marre & Jag i sexaaaaaaan xd

Sjuk igen.. / L

Sitter hemma i sängen min, gick hem tidigare idag för att jag mådde jätte illa och hade huvudvärk..
Sen jag kom hem har jag ätit en Billys och pluggat matte & engelska, matte prov imorgon, suck..
Ikväll ska jag ta det så chill som det går, eller jag måste plugga så mycket som det går iofs, så att jag blir hyfsat frisk till imorgon för då måste jag gå till skolan.
Bestämde med Sierra för ett tag sen att hon ska komma hem till mig på onsdag, då ska jag spela in en låt och så kanske det dyker upp två låtar här på bloggen, måste be pappa konvertera (eller vad det heter) låtarna till mp3 fil innan vi kan ladda upp dom.
Haha, nån jävla random bild..

puss

Bilder från gårdagen / L

Ella, Jossan och My vid vattnet :)
Ellas kompis, Ella och Jossan
Haha, förlåt för storleken..

Söndag / L

Det har inte varit någon bra uppdatering från mig idag alltså..
Igår efter att jag hade varit på middag hos farmor så drog jag till Huddinge Centrum där Oliver och hans kompisar var. Strax efter elva tog jag och Oliver bussen hem till honom.
Idag kom jag hem vid typ fyra tror jag, sen dess har jag suttit och skrivit på min deckare lite till och från, nu är den äntligen färdig! :)
Kollade nyss på Parlamentet, nais. (y)
Efter det här ska jag duscha och sen går jag nog och lägger mig, så att jag är hyfsat pigg imorgon!
Rätt coola va? :) Tog dom nyss..
puss

/S

Nu sitter John i min säng och tar kort, Sara ligger med mobilen i handen och Axel blir sur för att John tar kort på honom! Härligt! ;) Sen ska vi grilla hamburgare, sen ska dom dra, John älskar mina nya posters som jag har satt upp på väggen på Justin Bieber & Cody Linley , haha skoja :D
nej , nu ska jag vara social


w sara /S

Nu har skitungen Sara kommit. Piff & Puff är på påväg tror jag!
Vi ska nog kolla film och bara vara allmänt sociala ! ;)

sällskap /S

Yeess, Axel mådde mycket bättre idag så han & John kommer runt tre, och Sara skulle ut och gå en promenix så hon kommer lite tidigare än vad dom gör! Skitskönt å duscha också , har smörjt in mina ben med nån kräm från The Body Shop!

Axel

John

Sara

Ska fixa håret, sminka mig och klä på mig! C'ya later alligator...torrt!

HAHA /S

DOWNLOADING CAREFACE
PLEASE WAIT...
█ █ █ █ █ █ █ █ █ 98%

ERROR: The careface you are trying to download is too big. Please go kill yourself.

Haha, såå typiskt , okej det va inte kul , med atm (at the moment, för er trögfattade, hihi) så var det faktiskt kul!
Tack för mig!

me plus you /S

Näe, jag orkar inte följa med för att springa idag, alldeles för lat!
Måste skriva lite på min novell idag, annars har jag lite tid för det imorrn. Ska snart hoppa in i duschen, Axel kände sig typ lite sjuk så vi vet inte om det blir nåt idag. Vi får väl se. Hade hoppats på skitfint väder som igår men nej det fick man tydligen inte! Plus att imorse runt halv fyra fick vi strömavbrott men det sattes igång igen för en timme sen!

Bild från när vi skulle dissekera (?) några hjärtan från nånting.
Assal, Linnea, Jasmina & Jasmine!


formspring /S

Okej, tjenamittbena! Jag har hittat en ny grej som min kusin har , men det behöver vi inte gå in på riktigt men iallafall , istället för att vi ska ha frågestund då & då, så kan man ställa sin fråga på den här sidan, så svarar vi så fort vi kan , enkelt & smidigt .. hoppas jag! ska ut och springa imorrn med mamma , ciao!

:D <3

Middag / L

Kom nyss in från middag hos farmor och farfar med kusinerna, ska snart gå tillbaka igen, kom bara in för att ta allergimedicin. Skrev lite på min deckare som ska vara inlämnad på måndag också, är rätt nöjd faktiskt, tror att den kommer bli ganska bra. :)
Någon gång innan tio tar jag bussen till Oliver, ska sova där inatt.

puss

nyduschad! /S

Bonjour everybody. Hann duscha lite snabbt och ska snart käka. Jag och min låtsaspappa drog till Nacka med en av hans kompisar och hans sambo. Vi handlade lite sallad och sen åkte vi till ett bad och satte oss. Skitmysigt! Snart ska vi äta middag och efter det ska vi spela GTA på PS3. Snacka om att vara social med familjen liksom , plus hunden ;) Hunden har legat ute och solat hela dagen nästan. Imorgon kommer John, Axel & Sara kanske hit, får väl se vad vi hittar på! Pallar inte skriva mer idag, ni får bilder från igår istället!

sofie & moi

hetingar

sur ?!

blek

tuffing

modell right?

hej söt !

jahapp, nu dog min fantasi ..

Dålig uppdatering.. / L

Sorry för den dåliga uppdateringen från min sida!
Men shiiiit vilket jävla underbart väder det är ute. :D
Kom hem för ett litet tag sen, åt nyss lite skinksallad, har varit i Mälarhöjden med några tjejer från musiklägret, My, Jossan, Angelica, Ella och hennes två kompisar! :) Det var så sjukt nais, vi grillade, lyssnade på massa musik, solade och massa sånt. En perfekt sommardag! :)
Nu sitter jag här hemma på rummet, måste nog plugga lite, sen ska jag fräscha till mig lite och sen ska jag nog dra till Frida där hennes pojkvän är också! (y) Senare kommer Oliver dit. :)
Laddar in bilder från dagen senare! :)
Här kommer två usla dagens outfit bilder :D
Topp eller vad det är - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot

Sen har jag massa annat på mig som inte kom med på bild..
puss

MC /S

Tjabbaa, är fortfarande hos Matilda med soffan, men mamma kmr snart och hämtar mig och då ska jag och min låtsaspappa ut och åka mc , fett nice, vi ska dra och fika nånstans! sen måste jag skriva lite på min novell, men jag skriver förmodligen mer ikväll, men ikväll ska vi också ha en muskväll med familjen =)

Inte särskilt bra / L

Ligger i sängen nu, smsar med Filip K och älskling, har typ nyss duschat.
Mår inte alls särskilt bra, rätt piss rent ut sagt. Känns som att mitt liv är en enda stor röra, men samtidigt känns det som att vissa grejer börjar ordna upp sig. Så det är väl skönt.
Om jag ska vara seriös har jag ingen större lust att skriva just nu.
Gör det när jag är på lite bättre humör och så.
Imorgon alltså, eller idag om jag ska vara exakt. :)
puss

lips /S

HAHAHHA, Sofie & Matilda sjunger Lips just nu , fyfaaaaaaaaaan öronen spricker xD nej , nu ska vi inte vara såna! mycket vackert låter det...vi åt nyss en varsin bulle, dunkat musik, började kolla på filmen 'school of rock' men sen somnade vi nästan så vi stängde av! assåå , på söndag är det en månad kvar tills klassen åker till frankrikeee (y)

Bilden från teatern jag lovade.. / L

Så jävla pinsamt, åh yaaa
Men kul var det iaf.
och några fler..
puss

Just nuuu / L

mmh, bild tagen för någon minut sen & låt jag lyssnar på nu.
just nu helt enkelt.

HAHA / L

Det var någon som ville veta om jag hade några komplex över min kropp.
Det här är ett av dom kan jag säga.
Seriöst, jävla killarmar!?

hos matilda /S

Nuuuuu sitter jag vid Matildas data medans hon går runt och städar. Sofie kommer om en stund, kanske om en halvtimme eller nååt. Vi drog och handlade citronmuffins, typ 10 st =) cya

coooooooooooling

Hemma nu / L

Kom hem från Huddinge nyss! Sov ju hos Becka inatt, var tvungen att åka där ifrån rätt tidigt, för skulle vara i Huddinge senast 10:30.
Just nu sitter jag och spelar keyboard, senare måste jag plugga. -.- Sen får jag se om jag drar iväg till min barndoms vän Madde ikväll, har inte riktigt fått tag på henne än..
Update you lateeeeer.
Becka försökte rita av mig i sjuan..
pusss

awake /S

Vi har käkat frulle och Marre håller på att locka mitt hår just nu. Det blir skitfint! Möter upp Matilda klockan ett för att vi ska gå och handla våra berömda muffins. Ingen fattar det roliga, men jaja, haha =)
Bloggar nog inte när jag är med fjorrarna, men ni får hoppas på att Lollo gör det. Lollo däckade i Beckas soffa igår, Marre & jag låg och snacka med Becka i tel igårkväll medans Lollo hade somnat i soffan..duuuktigt!
Nej, orkar inte skriva mer! So long suckers!

@ marres /S

Nu ligger vi i sängen och snackar, hon smsar och jag chattar med fjorre 1 aka älsklings skålarn aka matilda! ska komma till henne runt ett imorrn , tar bussen från marre till snättringe , tar tre minuter enligt SL men man vet ju aldrig. sen kommer fjorre 2 aka soffan aka sofie runt två trorja. gonatt & adjö!

our secret / L&S

Tjeeenis, nu är det så att jag (sierra) och lollo har spelat in lite låtar! dom kommer vi lägga upp nästa vecka förmodligen, jag spelade in en låt idag och lollo ska göra det imorgon!, vilka låtar det är får ni se :) lollo är nere och käkar just nu , sen ska hon sova hos becks och då drar jag samtidigt till marre och sover där, marre kommer då tvinga mig att kolla på gw med henne, dvs dom ny avsnitten! fast det programmet är bra ;) skriver kanske mer hos marre!

Dagens / L

Riktigt enkel outfit.
Linne - Gina Tricot
Jeans leggings - Gina Tricot
Halsband - Pilgrim
Jag och Sierra kom nyss hem från Donken, där vi åt våran lunch.
Innan det har vi sjungit en massaaa.

puss

Ledig torsdag :) / L

Inatt vaknade jag av att jag ar så jävla allergisk, det kliade som fan, nös hela tiden, ögonen hade svullnat upp och jag höll seriöst på att börja gråta för att jag mådde så dåligt, skit irriterande. Jag somnade rätt tidigt eftersom att jag var aaas trött, men sen var jag ju såklart tvungen å vakna igen. -.-
Imorse vaknade jag också tidigt.. Bara för att jag råkade somna i soffan, och då blir det jätte ljust tidigt, så då vaknade jag av det.
Sen dess har jag lärt mig spela Where Are You Now med Justin Bieber på piano, ätit min lilla frukost, sallad och farmors saft.. Nu har jag nyss klätt på mig, ska snart gå ner och plocka i och ur diskmaskinen, sen ska jag nog fixa en Dagens och efter det tror har nog Sierra kommit. :)

Som Sierra säkert har nämt så ska vi fixa lite idag, vi ska göra en grej tillsammans som säkert kommer upp här på bloggen sen!

I nästa inlägg lägger jag upp en bild från teatern också.
Hahaaaa, jag 2008. fjooortis!
puss

frukoost /S

Tjaa, vaknade för ett tag sen , låg och kolla på tv med mamma! Sen gick ut hon för att springa med hunden så jag sitter och kollar buss till Lollo. Men jag ska ner och käka lite frulle så skriver vi mer hos Lollo! :D

alina, hannah & sara <3

piiinsamt /S


Pinsamt tystnad :$
Skitjobbigt när hästen bara springer iväg sådär!

Nu till det lite mer seriösa här i livet!
Sitter och chattar med John som fortfarande är sjuk, smsar lite samtidigt också.
Men jag ska gå och lägga mig och läsa en stund för det måste jag göra!
Men jag lär skriva ett inlägg imorgon innan jag drar till Lollo, sen skriver vi nog nåt inlägg tillsammans!

haha , ser lite muppig ut


no stress /S

Min novell går saaakta men sääkert! Ska skriva den på datan sen å lite såå...måste snacka ihop mig med min kompanjon lullu tills imorrn å lite så, sen drar jag därifrån vid nån tid sen slaggar man hos marre och sen blir jag där en stund och sen drar jag till fjorre 1 och fjorre 2 aka älsklings skålarn och soffan aka matilda och sofie ! sen slaggar man igen hos matilda med soffan , grymt nice ! juste igår när vi dansa, det va aaaskuuul, våran lärare emilia va ju skitgrym ?! så det va kuul, så jag, matilda & soffan ska öva dansen på free, sen blire släktgrej på lördag och sen på sööndag blire kanske pojkvän, axel & sara , vi får väl see...älskling har varit sjuk så jag har inte träffat honom på skitlänge :(

O-M-G det är såhär dom ser ut !

nej det är såhär dom ser ut .. dom är liksom inte ens oseriöösa ?! pinsamt .. ;)

Kom nyss hem / L

Yes, kom nyss hem. Var först i skolan, efter det åkte jag till Lucas med Rasmus och nu sitter jag i vardagsrummet och äter isglass, det är så jävla varmt här inne.. ;o
Imorse fick jag veta att jag har möjligheten till att byta till mig en rosa samsung touch, så det ska jag göra. :D
Nästa gång jag sätter mig vid min dator så kommer jag lägga upp några bilder från igår! :)

puss

w marre /S

Tjaaaa, kom nyss hem från skolan! Marre hängde med också, så jag ska skriva min novell och hon ska plugga och sen lär vi snacka ganska mycket också. Skoldagen va skitkul , hade idrott imorse och då hade vi orientering och sen efter det hade vi sve/eng under samma lektion i 1 timme och 45 minuter typ...sen var det lunch och då att jag & marre skitnära där man tar vatten så när våran ena lärare maria kommer och ska ta vatten och då börjar vi snacka med henne så hon kollar inte när hon tar vatten så hon missar glaset och vattnet rinner nerför hennes hand, fan vad jag började garva xd, mycket roligare när man var däääär! nej , måste pluuggish nu , sover hos marre igen imorrn, men innan det ska jag vara hos lollo!
puss
 
Kreta 09

Äääntligen hemma / L

Hemma nu, jag är så jävla trött.. Måste egentligen plugga, men det orkar jag seriöst inte.
Föreställningarna gick grymt. :D Andra var roligare än första, då var det mycket bättre publik. :)
Jag och Unni hade det så kul på scen. :)
Lägger in några få bilder imorgon.
Nu ska jag gå och tvätta bort mitt förfärliga smink, typ rosa/lila läppstift..?
Sen ska jag soooova!

godnatt

ttttttaggad /S

Ska på träning nu , skriver kaaaanske mer sen! =)

tisdag /S

Kom hem för ett tag sen, satte mig och började käka direkt, det fick blir spaghetti och köttfärssås. Tyckte inte att skolmaten var så god idag så jag åt inte så mycket. Men annars har skoldagen varit bra och ganska rolig!
Ikväll ska jag träna med laget, först springa och sen blir det dans! =)
På torsdag och fredag så är vi lediga och då på torsdagen ska jag först vara hos Lollo och göra lite grejer, kanske säger sen! ;) Sen på kvällen ska hon sova hos Frida och då drar jag till Marre och sover där!

haha , skitsur xd

Föreställningsdagen / L

Idag kommer inte jag gå till skolan, ska vara på teatern hela dagen tills strax efter nio. Ska ha två föreställningar tror jag, en 10:00 och en 19:00. Hoppas verkligen att alla mina repliker sitter nu! Hittade inte mitt manus igår, så kunde inte träna nånting..
Måste gå och borsta tänderna och sminka mig mm nu, ska gå till bussen om en kvart.

puuuss

daddy's little princess /S





Haha, oh yeah! =) Goodnight Connecticuuut ! jk, bara en del som fattar ;d

my bad /S

Dålig uppdatering, yes I know! Men efter skolan drog jag till Lova för att få lite hjälp med min deckare! Så nu har jag skrivit fem sidor i mitt häfte! Men den ska vara klar nästa vecka så det är ganska lugnt, men jag har fastnat så jag har lite damp över det! Börjar halv nio imorgon med musik och slutar med NO, och den lektionen slutartio i fyra, sääääämst! Jaja, what to do liksom ?!

OOOOFTA INTE SÖÖT ?! hon va typ 2-3 månader då!

monday /S

Goodmorning sunshines! =)
Grymt taggad inför en ny skoldag , eller inte! Jo , men det ska bli kul att träffa alla men inte att ha lektioner. Men älskling ligger hemma och är sjuk, så det är inte lika roligt. Idag när vi har slutat ska jag skynda mig hem för hunden kommer vara ensam hemma hela dagen så jag måste hem och gå ut med henne. Sen måste jag faktiskt plugga! Men jag & Lollo har en gemensam lektion idag och det är franska. Jaja, ska käka frukost nu och fixa lite!
Puss


Dagens Outfit / L

Är klar nu, men gick upp en halvtimme tidigare för att jag skulle hinna plugga matte, så det ska jag göra nu.. Går hemifrån vid 08:05.
Dagens Outfit:
Jeans - Cubus
Vitt linne - HM
Adidas - Stadium
puss

Hemma nuuu / L

Eller har varit det i ungefär 30 minuter.. Har pluggat matte sen dess. Bion var så sjukt jävla grym, rekommenderas. :D Jag och Sierra höll på att börja gråta, haha. Efter bion blev jag skjutsad hem av Sierras snälla mamma. :) Sen direkt efter det drog jag ut och träffade Rasmus, Lucas och Oliver F, sen gick jag, Lucas och Rasmus vidare till honom där vi satt och bara tog det chill och så. :)
Snart måste jag nog gå och lägga mig, så att jag inte får sån jävla huvudvärk igen..
Imorgon måste jag dra och göra en viktig grej, så kommer lite senare till gympan..
Jaja, hoppas att ni har haft en bra helg iaf. :) (y)
älskar dig mest <3
just nu, trött å grejer..

puss

home /S

Åååh, shit vad den va bra! Går liksom inte att beskriva! Eller om jag fick beskriva den med tre ord skulle det vara; Sorglig, Grym & Romantisk! ;) Jag & Lollo hade det myycket trevligt iallafall!
Nu ska jag bara chilla och sen ska mamma smörja in min vad som svider lite. Ska gå upp klockan åtta imorgon och sen ska jag ta bussen som går 09.47 och som sen är framme i min skola hel. Sen slutar jag klockan tre! Grymt nice! :D Skriver mer imorgon , puss!

Love <3

biotime /S

Nu ska jag börja röra mitt feta arsle mot bussen! Det tar typ fem minuter att gå men man vet aldrig om man hittar en hamburgaresom ligger på vägen eller nåt! ;) Om ni har tur skriver jag när jag kommer hem ikväll, annars blir det imorrn innan jag drar till skolan för jag börjar kvart över tio! Moaha, känn på den suckers! (y)

Jag kom från ingenstans och plötsligt dyker jag ner i den stooora vågen!
Fast det ser grymt härligt ut!
Byebye


men jippie /S


58 minuter. Vilket skämt !? Men jaja, jag får väl lyssna på musik och sånt så länge, Lollo möter upp mig i Skhlm så gör vi sällskap till Heron!


ont /S

Tjena , kom nyss ut ur duschen. Inlägget blev senare än vad jag trodde det skulle bli. Men iallafall så pallade jag inte springa 12 km utan jag sprang 7,5 istället. Men det är ganska mycket det också! Har största träningsverken!!Mina planer för dagen eller kvällen kommer ägnas med att gå på bio med min käre kompanjon Lollo! Hon hittade tillslut The Last Song, så den går 18.20! Men hon förbokade biljetter så vi måste hämta ut dom senast 17.35 , jag har säkert sett trailern 432532 gånger, men jag tror att filmen är riktigt bra. Jag har ganska stora förväntningar! :)
Ska kolla busstider och sånt nu!
Puss

Bild från prao '09


Söndag / L

Idag är det ju söndag, vill inte gå till skolan imorgon!
Aja, sitter iaf i pappas säng nu, har typ nyss duschat och ätit frukost. Smsar med Sierra, vi planerar att gå på bio ikväll. :) (y) Vi vill se The Last Song, men jag hittar inte det på sfs hemsida.. Hoppas verkligen att den går ikväll!
Idag ska jag städa, gjorde aldrig det igår, sen ska jag nog träffa Oliver F, Rasmus och Lucas och så ska jag försöka klämma in lite plugg och sen ska ju jag och Sierra gå på bio ikväll, så det blir nais! :)

pussss

vaken /S

Vaknade för ett tag sen, kollade ut, blev besviken! Önskar att solen vore här när man ska ut och springa! Våran skjuts kommer 10.15 men jag är redan påklädd och klar! Vi ska dra till Ågesta, dom har riktigt bra spår i skogen. Jag tror att vi ska springa 12 km eller nåt sånt idag, kommer säkert bli skitkul! :D

Sov inte så bra inatt för att min hund låg i min säng också, vi brukar inte låta henne ligga i sängarna men min låtsaspappa öppnade bara min dörr och sen hoppade hon upp i sängen och somna där och jag tänkte väl mest 'jaja, en natt skadar inte' , men så vaknar man klockan tre på natten av att hunden ligger utsträckt och har tagit en jävla stor plats i sängen. Hon är inte så stor men hon kan ta stor plats om hon verkligen sträcker ut sig och det var precis det hon hade gjort! Så nu är min säng full med hundhår...mysigt!


Wherever You Go / L


Sådär, nu är jag färdig med videon..
Som sagt en slarvig inspelning, kommer förbättra den senare.
Går väl och lägger mig snart..

puss


Klaaar :) / L

Nu är jag färdig med låten! Det tog ett tag med stämmorna och så, gjorde massa olika pålägg. Vi gjorde bara en slarvinspelning så att vi inte ska glömma allt, med bara gitarr och sång, men det blev faktiskt rätt bra ändå. :) Ska konvertera den till mp3-fil nu, och så kanske jag lägger upp den här imorgon! :)
Ska väl gå och lägga mig så småningom, men jag och pappa sätter oss nog i soffan, kollar på lite tv och käkar något gott sen när jag börjar bli trött så drar jag mig mot sängen. Kanske slänger in ett till inlägg innan jag går och lägger mig också!


Haha, gammaaaal bild på mig!

puss


dagens inköp /S

Nu glömde jag ju nästan bort att jag skulle lägga in bilderna , haha :)




Skitsmart hållgrej för mobilen så man slipper ha den i fickan där den bara studsar hela tiden! :')

Amended plans / L

Yes, det blev ändrade planer för kvällen. Kommer att spela in låten, kanske lägger upp den här på bloggen sen, vem vet? ;)
Nu ska jag äta tacooos!
Ha det bra så länge,
puss


2012 /S

Ska stänga av datan nu och röra mig till soffan så man får den bästa platsen innan min låtsaspappa tar den, annars blir det fight! Men jag kanske inte skriver mer ikväll men om ni har tur så gör Lollo det innan hon går och lägger sig. Imorgon ska jag ut och springa med mamma och hennes polare typ, och efter det skulle jag kanske ha träffat några men det blir nog inte så. Men jag skriver imorgon efter jag har duschat och såå, det blir väl runt 12 eller senare! Puss




Coola va ? Inte redigerade alls..


Club Glamour biljett / L



Säljer alltså biljett till Club Glamour den 28 maj för 120 kr tror jag att
dett var, går nog att få det lite billigare.
Haha, och jag var inte fullt seriös när jag skrev att alla små
skrikande fjortisar borde vela köpa biljetten..
Någon som vill köpa? :)


Jävla regn / L

Kom nyss hem. Var hos Rasmus med Oliver F, alltså inte min pojkvän. Jaja, sköna killar det där iaf. :)
Jag och Oliver satt å snacka medans Rasmus åt, var inte där så länge Oliver skjutsade hem mig på sin bmx när han skulle hem å äta, haha. Ska träffa dom igen ikväll igen. :)
Idag har jag inte gjort mycket, har sjungit och spelat gitarr med pappa, pluggat jätte lite matte och så. Kanske spelar in en låt ikväll, om jag inte är med Oliver och Rasmus hela tiden vill säga..

Sitter vid Luddes dator, så har inga bilder..

puss


final destination /S

Första filmen:
Alex, en helt vanlig kille, har en vision om hur det plan han och hans klass ska flyga med på sin resa exploderar. Han får panik och tillsammans med flera klasskamrater kastas han av planet innan det lyfter. Några minuter senare ser de hur planet exploderar strax efter avfärd och alla ombord dör. De som inte kom med på planet har dock inte klarat sig undan helt oskadda då de frångått dödens plan. Nu kommer döden efter dem en och en för att ställa allt till rätta, för att klara sig måste de finna mönstret över döden. Kan de lyckas?



Andra filmen:
Efter att ha fått en vision om att en stor kedjekrock med många döda kommer att ske på motorvägen får Kimberly panik och blockerar vägen med sin bil. Detta gör att hon samt flera andra blir fast på en påfart i stället för att vara med på vägen där den seriekrock hon sett i sin vision sker. De som hindrades av Kimberly och klarade sig från olyckan har dock inte klarat sig undan helt. Döden har en plan för när alla ska dö och börjar på olika sätt ta livet av de överlevande på diverse kreativa sätt. Kimberly lyckas få tag på någon som varit med om precis samma sak tidigare, nämligen Clear Rivers (som fanns med i den första filmen i serien).


Tredje filmen:
Filmen handlar om Wendy Christensen i avgångsklassen på high school, som får ett varsel om en olycka med en berg- och dalbana med dödlig utgång. Hon lyckas övertala sina vänner att inte åka berg-och-dalbanan. Strax efteråt sker en dödsolycka - hennes varsel visade sig vara sant. Men om det är meningen att man ska dö, så ser nån till att det blir så. Kan de undvika sina öden?



Alltså är det ingen 'riktig' mördare med utan själva döden som är efter dom! Skulle inte säga att dom är jätteläskiga men det är ändå ganska bra filmer. Nu när tredje filmen är över ska jag sätta mig och kolla på första igen eftersom att det var ett tag sen! Kolla gärna på alla trailers till filmerna!

hemma /S

Kom hem för ett tag sen, eftersom pissvädret inte vill ge sig så frös jag så jag kände för att hoppa in i duschen!
Jag hittade fina springkläder så mamma va såå gullig och betalade dom, haha. Sen var vi inne på City Gross för att handla lite mat, godis och läsk och när vi var där inne kunde jag inte låta bli att gå till alla filmer, så såklart hittade jag ett Final Destination paket med alla tre filmer för bara 99:- , snacka om billigt, så jag fick det också. Men ettan såg jag med Hanna när vi praoa i USA, och tvåan såg jag med John för inte så länge sen. Efter det drog jag och mamma för att hyra film till ikväll och det fick bli 2012 som jag redan sett två gånger men min mamma och låtsaspappa har inte det, och jag har inget emot att se den flera gånger för jag tycker att den är skitbra! Nu sitter jag i sängen och kollar på filmen, än så länge är den inte läskig men det kommer väl snart! Lägger in bild sen på det jag köpte! Nu ska jag smörja in benen och fortsätta kolla på filmen! Puss

Sara sötnos fyller 15 på måndag!


I'm alive / L

Yesss, jag lever faktiskt. Vaknade runt 10:30, somnade i soffan så vaknade av att det var så ljust.
Just nu sitter jag på rummet och lyssnar på musik, har nyss sminkat mig och klätt på mig.
Idag ska jag hjälpa till här hemma med städningen, sen ska jag nog ut och träffa Lucas, Rasmus och Oliver F om jag får tag i dom eller dom får tag i mig..
Snart ska jag nog gå in till farmor och farfar å hälsa på farmors syster Astrid som är här, boe egentligen i Kalix i Norrland, så det är inte ofta man träffar henne.
Tänkte slänga in en Dagens Outfit, har inte på mig något speciellt idag, bara något bekvämt liksom. :)
Jeansleggings - Vero Moda
Linne med leopard - Gina Tricot
Kofta - Bik Bok
puss

time to go /S

Mamma ringde nyss så jag ska gå ner nu så ska vi åka till Kungens Kurva för att handla!
Skriver sen när jag kommer hem!


gooodmorgon /S

Pissväder på hög nivå, det regnar ju inte men det är bara allmänt tråkigt. Det skulle tydligen bli såhär hela helgen, vafan det är ju maj. Då ska solen vara ute och så kan man sola lite , nej men tydligen har vädergudarna nåt emot oss! Jaja, idag ska jag kanske åka och handla lite med mamma, jag behöver springkläder, ska börja springa ganska mycket ute så istället för att jag ska ha på mig min matchoverall everytime så ska vi åka och handla riktiga springkläder. Sen borde jag faktiskt skriva lite på novellen men jag får väl se om jag orkar göra det idag! Och ikväll så blir det väl data eller TV, får väl se. Ska käka frulle nu , puss!


Dagens tips/ L

Älskar armband. :)
Dom här är från Lindex, 49.50 :- och 59.50:-


Söt bh från HM, 99:-

puss

Chill / L

Har suttit och sjungit å spelat gitarr med pappa ett tag nu, snackade nyss med Rasmus i telefon. Ska nog träffa honom och några fler, om jag inte hittar på något med Oliver, Frida och hennes pojkvän Patrik imorgon.
Nu ska jag ta det mer chill och kolla på televisionen.
Så god lakrits milkshake, drack den när jag var i Göteborg. Man måste prova någon av dom smakerna, det finns flera jätte goda. Finns på ett café vid Nordstan, utomhus. :)

puss

jag vill ha /S


hollister

gina tricot

american eagle

abercrombie & fitch

american eagle

H&M

nästan allt är från olika affärer , :)
men jag ska gå och lägga mig innan jag somnar i soffan!
skriver så fort jag vaknar imorgon, puss!


I AM BORED /S

fan vad jag längtar tills i sommar , jag har grymt mycket planer!

- åka till USA en månad
- spela partille cup
- sommarträna
- dra ut och springa med kompisar
- grilla med kompisar
- sola & bada
- shoppa
- resa till frankrike & tyskland med klassen

och säkert en massa mer som jag inte kommer på just nu!


Jag får pressa in det.. / L

Håller på att packa upp alla mina kläder. Tog med mig alla från mamma, där har jag en walk in closet så där får det plats en del, till skillnad från vad det gör här hos pappa. Här har jag en aning mindre garderob..




Hoppas att det får plats..

puss

tjockisssss /S

drog ner till centrum för att köpa läsk & godis , haha känner mig grymt tjock , men jaja!
nu är det bones på tv och sen är det CSI Miami , igeeen haha, jag dööör om det blir fortsättning följer IGEN!

redigeraaad !


ny header /S

gjorde en header på ca tio minuter, men den är bara tillfällig, hur länge har jag ingen aning om, men det blir ett tag! käkade nyss glass med grädde också, muums ! :)


Dålig uppdatering.. / L

Förlåt för min dåliga uppdatering idag.. Hann inte skriva något imorse, det var för stressigt. Sen åkte jag ju till skolan, där var det också fullt upp. Sen åkte jag hem till Oliver efter lunch, mådde dåligt och ville ha sällskap, därför jag inte åkte hem. Så nu är jag iaf hemma, kom hem för nästn en halvtimme sen, har suttit och kollat på My Super Sweet 16 och ätit macka.
Ikväll ska jag städa bort alla mina väskor och grejer från hallen, som jag tog med från mamma hit till pappa.
Sen ska jag nog bara ta det chiiiill borde kanske plugga, men det tänker jag seriöst inte göra på en fredagkväll, så tar allt plugg på söndag istället.

Sitter vid Luddes dator, så kan inte lägga upp några bilder.
Uppdaterar från min dator senare då jag kommer göra det däremot. :)

puss


ghost whisperer /S

börjar nästa lipa, skitsorgligt , men ändå så jäkla bra ! fan då, så blev det nyss fortsättning följer , det ska ju alltid hända mig tydligen ?! om ni inte har sett den här sidan så borde ni gå in på den , kul om man har tråkigt!
fan, jag är helt dööd , och jag har tråkigt, pallar inte heller gå ut med nån för vädret är inte så roligt det heller!

haha, lucas & lollo


demokrativerkstan /S

åååh, det va fett kul! orkar inte förklara allt men jag fick heta monica och jag va 51 år, haha. plus att jag fick vara ordförande och , asså det går inte att beskriva men sjuuukt kul! vi fick ju leka politiker också! sen fick vi gå in till plenissalen aka kammaren, där brukar det vara debatter , men det brukar inte vara det på fredagar men idag vare det , och det va anders borg som pratade och det va livesänt , så det va coolt! sen åkte vi tillbaka till skolan , och jag va så jäkla hungrig , så vi käkade vi ca ett och våran NO lektion började kvart över men vi fick lite rast så vi kom till lektionen halv istället så slutade vi fem över två. så nu sitter jag här hos mormor , eftersom att jag ska sova där ikväll, plus att det är ghost whisperer på tv (y) skriver mer snart!

kusinerna !


Borde sova nu.. / L

La mig nyss i sängen med datorn, lyssnar på musik och har duschat. Smsar med Frida och Oliver och bestämmer vad jag ska hitta på imorgon..
Borde verkligen sova nu, somnade typ strax efter tolv igår. Ikväll måste jag somna innan tolv, går upp 06:15 varje dag, så behöver somna lite tidigare, annars får jag migränanfaaaaall vilket inte är så nais..
Hann inte fixa någon Dagens bild idag, men hade bara på mig ett par glansleggings, linne, stickad kofta och en sjal.
Imorgon ska jag till skolan som vanligt, har ett franskaförhör som jag typ inte har pluggat ett piss till så jag hoppas verkligen att jag får godkänt. Efter skolan var det typ tänkt att jag skulle vara med Frida först, men hon ska sitta barnvakt och så frågade Oliver om jag kunde träffas, så då träffar jag Frida en annan gång och är med Oliver imorgon istället. Så det ska jag vara! :)
Ska försöka uppdatera lite intressantare och roligare i helgen!
Haha, bild på klassen från sjuan. Lite svårt att se mig, men jag står längst
till vänster med Oliver på ryggen.. Shit, vad mörkt hår jag hade då..
puss

when i look at you /S

Halvdöd, kommer snart somna. Avsnittet va ganska bra , men det va fortsättning följer igen! Ain't happy.
Nu är det iallafall Magi på Waverly Place på disney channel , haha. Det finns inget annat roligt just nu! Måste gå upp runt klockan sju imorgon tror jag , är inte riktigt säker. Sen slutar jag klockan två , och är kanske hos mormor vid tre, men där har jag ingen data utan mamma kommer med den lite senare, så jag får skriva och berätta mer om dagen då istället. Ska gå och lägga mig i sängen och smsa lite istället , ska vara lite social ;)

blixten gjorde så att hon såg ut som en kineshund ! ;)


tv dags /S

CSI Miami börjar klockan 20.00 på kanal 9 som igår, så det ska jag sitta och kolla på igen , det va så grymt spännande igår! sen blev det tyvärr 'fortsättning följer', hatar när det blir så ! imorrn ska jag hinna med 08.17 tåget som går från huddinge centrum eftersom klassen ska till demokrativerkstan , har typ sagt det 5329865 gånger nu känns det som , så jag lär möta upp säkert mer än halva klassen på stationen imorrn, så beger vi oss mot centralen där våran lärare kommer möta upp oss! vet inte exakt vad vi kommer få göra, men säkert samma sak som lollo och hennes klass gjorde , diskutera! sen imorgonkväll ska jag sova hos mormor för min mamma och min låtsaspappa ska till holländska ambassaden. så jag spenderar min natt där , och på lördag vet jag inte, förmodligen skriva på min deckarnovell som snart ska lämnas in...hatar när man måste stressa, jag vet då tänker
väl alla , "varför börjar du inte tidigare då?" , mitt svar är då; "jag orkar inte!" , jag är sån som tar det mesta i sista stunden , måste börja skärpa mig för såhär kan jag inte hålla på nian när det är nationella ! shiit, jag låter skitmesig , haha.

bild från januari på mig & lollo


grattis matilda /S

wiih, idag fyller snyggingen matilda 15 år!
GRATTIS ! <3


Hemma med Becka / L

Är hemma nu! Eller jag och Becka har varit det ett tag. Efter skolan gick vi av i Huddinge, gick där ett litet tag. Sen tog vi 710 hem till mig, när vi kom hem åt Becka glass och jag en Billys. Haha, tjockisar vi är! Menmen, ibland måste man få vara det! ;)
Just sitter vi uppe på mitt rum och dunkar Justin Bieber och Becka springer runt och provar mina kepsar. :)
Senare vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på.. Tror att vi lagar mat när det blir tid för det.
:*

dagens låt /S


det var den här låten mitt lag dansade till i tisdags!


home /S

sååå, nu är jag hemma ! härlig dag ;)
profiltiden gick skitbra så jag, axel & assal är nu klara med våra arbeten , ehm .. sen hade vi lunch och vi fick pizza, det va helt okej , sen hade vi SO och då gjorde vi nån diskussion grej , och sen var det matte , trååkigt, och sist var det NO, och vi fick tillbaka våra fysik prov, och jag fick G+, haha inte så bra, men jag gillar inte NO!
sen var det resurstid som jag & hanna gick på, jag skulle plugga till mitt franska förhör imorrn , och jag visste att vi skulle missa det för min klass ska till demokrativerkstan imorrn , så jag skulle bara hinna med sista lektionen , så jag trodde att jag skulle få göra det på måndag istället, men min lärare frågade mig om jag ville göra det nu , så jag fick plugga hela timmen till det , och sen förhörde hon mig muntligt istället , och där fick jag G! :D


schooltime /S

trodde inte att jag skulle hinna skriva men det gick ju! om tio minuter ska jag börja gå mot bussen , hoppas hannah är på så vi kan göra sällskap , men vi får väl se! min sista lektion slutar fyra idag så jag är kanske hemma ca kvart i fem, jag vet inte riktigt. men då lär jag uppdatera mycket och berätta om dagen!
puss

marre & jag


Soov / L

Statistiken för dagen!
Tack för länkningen Sarah! :)
Nu måste jag sova, känner hur huvudvärken kommer, inte bra!
Godnatt alla!
<3

Borde sova / L

Yes, egentligen borde jag sova nu, men det har ju varit lite mycket ikväll så har inte lagt mig i sängen förrens nu. Kanske ska försöka sova snart, måste orka skolan imorgon.. Juste fan! Ska ju redovisa imorgon, hoppas att jag inte behöver göra det på lektionen imorgon, för alla kommer nog inte hinna..
Jaja, antingen jag eller Sierra lägger in en bild på statistiken imorgon också! :) För nu har det ökat ännu mer!
Idag satt vi och skrev inbjudningar till Christophers student också! Det blir rätt kul tror jag. :) jag och älskling ska ta ledigt från skolan den dagen, för han ska med också! :) (y)
Ska inte stänga av datorn riktigt än, om jag väntar med det tills tolv så lägger jag in en bild på statistiken då istället!
Någon konstig gammal närbild jag hittade på datorn..
puss

bedtime /S

ska gå & lägga mig! är sjukt trött, vet inte om jag hinner skriva nånting imorrn på morgonen , men kanske ett inlägg i skolan! kika gärna in imorrn! :D
puss

Yessie!


nääästan lite nördigt /S

haha, med det här inlägget så blir det vårat 15:e inlägg för idag , snacka om nördigt, men det är kul och när man har tråkigt så kan man ju lika gärna blogga ? egentligen borde jag plugga lite français, men det orkar jag inte!
men jag har liite sovmorgon imorrn , jag börjar tio i nio , vilket gör att jag kan ta en senare buss!
 

och juste, hannah har lagt upp lite bilder från föräldramiddagen vi hade , och då 'pekade' alina lite finger på en bild, tror ni då inte att min pappa ska kommentera bilden ?! och leka att han är värsta cool å allt ?
det han skriver får ni inte ta seriöst, speciellt inte det första han skriver, för då tror han att han är skitrolig!

ööh, ja där har ni det !
och nu tror han typ att han och axel är bff's ?! haha , okej kanske inte direkt ..


Statistik! / L

Såhär ser våran statistik ut, och dagen är inte slut än! Fortsätt så hörrni! :D

Flytt / L

Nu flyttar jag till pappa. Vette fan när eller om jag ens kommer tillbaka hit till mamma.

CSI Miami /S

Sitter och kollar på CSI Miami just nu , jag föredrar CSI NY men Miami är det enda som går just nu så det får blir det istället, ska gå ner och hämta lite glass, är grymt sugen!


besökarna stiger /S

det går bara uppåt hela tiden , snart är vi på 200!
imorgon har vi profiltid i två timmar och sen är det lunch, efter det har vi SO, Matte och sist NO, men sen ska jag & Hannah stanna kvar och gå på den s.k 'VG' matten. Sen drar jag nog hem och pluggar lite!
nån som undrar nånting om oss ? 

In action! ;)


Om oss

Eftersom att Sarah länkade oss så tänkte jag och Sierra skriva lite om oss själva! Det är nog några nya läsare som har hittat hit sen vi startade bloggen och så!
Jag tänkte börja..
Som ni säkert vet så heter jag Louise Eva Torborg Fasth, född 27 januari 1995 i Huddinge!
Jag har två bröder, Christopher, 19 år och Ludvig, 13 år. Mina föräldrar heter Christine och Mats och är 37 och 43 år gamla!
Jag har också en pojkvän som heter Oliver, han är lika gammal som mig alltså 15 år! :)
Mitt största intresse är sång, älskar att stå på scen och sjunga. Har lagt ut något youtubeklipp här på bloggen, en låt som jag och min pappa har skrivit tillsammans. Lägger ut den i slutet på inlägget! :)
På fritiden umgås jag väldigt mycket med vänner och pojkvännen, sen sjunger jag och går på teater. Tidigare har jag hållt på mycket med dans och mountain bike. Något annat jag älskar att göra på fritiden är att shoppa, men det är inte alltid plånboken tillåter det.. Älskar iaf kläder! :)
Det var det jag kunde komma på nu att skriva om mig!
Och så är det Sierras tur! :)

Jag heter Sierra Nathalie Thompson och är född den 2 juli 1995, jag föddes i USA, min pappa bor där så jag brukar hälsa på en gång per år, har också en halvlillebror som heter Jack och är sex år. Jag har inga syskon som bor i sverige så det är ganska skönt , men jag har en hund som är minst lika jobbig och hon heter Yessie!
Jag spelar handboll i Huddinge F-95 i samma lag som Sarah! 
Jag har också en pojkvän som heter John och vi går i samma klass , så ni lär se mycket av honom i bloggen! 
Går i åttan i en profil som heter GF , globalfriend där det är ganska mycket SO & Engelska.
Älskar att umgås med kompisar, pojkvän, spela handboll och att sporta överhuvudtaget!


Både jag & lollo försöker uppdatera minst 5 gånger per dag , om inte mer ! så vi gör vårat bästa! :)


Lollo

Sierra

Hoppas ni fortsätter läsa bloggen & om ni har några frågor får ni gärna ställa dom! :)
Puss


tack sarah /S

tack sarah för länkningen! :D
hoppas en del läsare stannar (y)


i love you /S


du betyder så jäkla mycket !


makeover /S

igår hade några av tjejerna i klassen tråkigt så dom stylade om några killar i klassen , ni får se själva ;)


henke fick en tofs, haha

axel blev hmm .. en cool snubbe !


och sötnos blev schteeeek , haha

och sen drog jag ner hans lugg, haha fett gullig !


Dagens Outfit & Facelook / L

Blus - Kappahl
Linne (under) - HM
Jeans - Gina Tricot
Klocka - Glitter
puss

Navelpiercing / L

haha, jävligt dåligt gjord. men faaan vad jag vill ha navelpiercing.
fatta vad fint det skulle vara i sommar när man är asbrun å har bikini..
ska tjata som fän på mamma..

haha, här kommer mer fakta /S

Visste du att ..

- Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

- Det är nästan fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge? (Nu har du säkert provat det också ! ) ;)

- Den första telefonkatalogen hade bara 50 nummer i och var ifrån USA?

- Det vanligaste ordet i Sverige är "okej"?

- Jorden väger ungefär 6,588,000,000,000,000,000,000,000,000 ton?

- Man tillbringar ca sex månader av sitt liv på toaletten?

- Greklands nationalsång har 158 verser? Ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.

- En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig?

- Charlie Chaplin vann en gång 3dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling?

- Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen?

- Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover? (Så se till att du sover med munnen stängd, haha) ;)

- Den bok som utgivits i flest upplagor, förutom Bibeln, är Ikea-katalogen?

- Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör?

- Högerhänta sägs leva i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?

- Folk i allmänhet är mer rädda för spindlar än de är för döden?

- Det är fysiskt omöjligt att nysa utan att kunna blinka?

- Sverige var först med sexualkunskap i skolan?

Men om allt det här är sant , det vet jag inte , har bara kollat runt på lite olika sidor! :D


Tjao / L

Nu vet jag att Lucas kommer klaga på min stavning, att det ska vara Ciao och inte Tjao, men det skiter jag fullständigt i. :D
Är iaf hemma från skolan nu, eller har varit hemma i ungefär en timme.
Idag ska jag inte göra mycket, måste plugga lite svenska, ska ha en redovisning om en deckarbok imorgon.
Imorgon efter skolan ska jag vara med min älskade Frida, så det blir nais. :)
See you lateeeer.
Bild från sommaren 2008. Vill ha sommar nu!
puss

did ya knooowww ? /S

jag älskar att flyga men jag är så grymt höjdrädd , när man lyfter och landar så är det som värst!

haha , fint va ? skoja , tog en minut att göra det . ^^


wednesday /S

kom nyss hem !
hade idrott imorse, och vi sprang elljusspåret som är ca 2,2 km , jag och amanda sprang tillsammans , vi va grymt duktiga , haha ;) nej men vi sprang på ca 12 minuter tror jag.
sen hade vi svenska , läste lite & babblade mycket , sen hade vi direkt engelska och vi jobbar ju lite med EU så det är ganska kul och enkelt. sen hade vi lunch , och den här veckan så är det önskevecka så idag blev det chickenbits, med ris å lite sånt. sen hade vi mentorstid, hände inte så mkt, och sen var det franska i linnésalen ist för vårat vanliga klassrum för niorna skulle ha nationella prov, så jag och lollo fick träffas lite idag! :)
sen skulle jag träffa hanna så vi kunde göra sällskap till bussen så jag sprang tillbaka till våran korridor för hon hade prov så jag tänkte att jag kunde gå tillbaka så vi kunde göra lite mer sällskap , men sen när jag ska gå igenom våran korridordörr så står min lärare och håller för ochh garvar som fan , hon ba "nu får du igen för att du gjorde så mot mig tidigare idag" , jag blev inte alls glad så jag sparkade på dörren och sen fick hon en fet smäll när hon öppna , haha .. eller inte direkt, men en liten ;)
men hon gjorde så att jag missade hanna så jag ringer hanna och då står hon redan vid bussen !
så jag fick gå tillbaks till bussen men jag hann med så det gjorde inget!
nu ska jag inte göra nåt speciellt, plugga lite i guess!



ullis, assal & jag när vi hade en teatergrej i klassen


hemma /S

kom hem från träningen för ett tag sen , har hunnit käka också!
det va skitkul, först va vi ute och sprang en halvtimme sen va vi inne och snacka asmkt, men sen skulle våran danslärare Jonas komma , men han kunde inte och nu hade han inte kommit på två dagar så våran tränare ska fixa en annan lärare åt oss tills nästa vecka! Så istället hade vi Lorin & Fatou som lärare, grymma va dom! :D
Skola imorrn så jag pallar inte vara uppe så länge!
puss


Seg / L

Ligger i sängen just nu och kollar på tv, gick och la mig ca 20 minuter tidigare idag. Skönt faktiskt! :) Innan det tog jag en dusch, så nu är jag ren och fräsch och så har jag nya, rena sängkläder. Mysigt! :)
Genrepet på teatern gick grymt, allt satt och typ allt gick perfekt! :D
Imorgon får jag se om jag kommer iväg till skolan, får helt enkelt se hur jag mår då! Mamma jobbar natt imorgon också, så om jag mår bättre kanske någon sover över här. :)
Innan jag gick och la mig började mamma tjata om att vi ska åka husvagn till Jönköping, jag, hon, lillebror och hennes ex eller pojkvän eller vad fan det är.. Aldrig i mitt liv att jag tänker följa med på det! Slösa bort hela helgen på skit är inget jag tänker göra..
Jaja, nu ska jag kolla på Cougar Town!
Bild från i fredags..

puss

gotta go /S

träningen kallar , ttyl!


he makes me happy /S

har nyss käkat billys, för klockan nio börjar träningen, kommer bli skitkul!
är fett sur för en grej men jag tänker inte skriva det här , nyfiken va? haha
på fredag ska vi också till demokrativerkstaden som lollo va på, hoppas det blir liite kul iallafall, men vi får väl se.
sitter och käkar tuggummi, typ besatt eller nåt, jag älskar zoom tuggummin, helt random sådär!
nej , nu ska jag fixa mig !


Busstid / L

Snart ska går jag till bussen!
Hoppas att det går bra för oss alla på genrepet sen!
puss

Mat / L

Håller på att laga lite köttbullar och pasta till mig och Ludde, som nyss kom hem från skolan och hade tydligen inte ätit någon lunch..
Innan det satt jag i solen i ytterligare 10 minuter ungefär, läste igenom manuset och så. Nu börjar jag bli brun ju! ;)
Sen har jag blivit lite bättre också, så det ska nog gå hyfsat ikväll på genrepet iaf! :)

Haha, tagen med en usel mobilkamera, menmen.

Nu måste jag fortsätta med maten!

puss

Soool / L

Har nyss legat ute på balkongen i solen och ätit lite frukt. Hann ligga där i ca 15-20 minuter, sen försvann solen, men nu ser jag genom persiennerna att den har kommit tillbaka igen! :)
Lite färg hann jag få iaf..


puss

Fortfarande sjuk.. / L

Kom hem för ungefär en halvtimme sen, hann bara vara med på en lektion.. Är fortfarande dålig, förkyld, huvudvärk, frossa och magknip ibland. Inte så kul..
Ska gå på genrepet ikväll ändå, det måste jag göra. Får förbereda med värktabletter och allt.
Just nu ligger jag i sängen, kollar på Smallville och har nyss ätit lite morotskaka..
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör just nu! :)

Bild från i fredags.

puss

♫ /S


tisdaaay

jaa, rubriken blev en blandning av lite english och swedish!
gick upp för en timme sen och nu har jag käkat, sminkat mig å lite så, ska gå när klockan är tjugo i, på morgonen kommer jag ha musik, svenska, lunch, engelska, SO & NO , vi kanske får tillbaks våra NO prov..it's about time liksom . ikväll är det också dans med laget , fyfan vad kul!
skriver mer sen när jag kommer hem!


Sängen / L

Ligger i sängen nu, är hos mamma igen.. Ska försöka somna hyfsat fort, vilket inte kommer gå. Jag vet redan att jag kommer ligga och försöka somna, men inte lyckas. Så är det alltid.
Imorgon hoppas jag på att jag är pigg ändå, trots sömnbrist. Nej, nu ska jag inte vara så negativ! :)
Imorgon är det först vanlig skola, direkt efter åker jag och några fler till Huddinge för att ha teater på Fullersta Bio! Det är genrep imorgon som kommer hålla på till 19:30, så kommer hem rätt sent. Alltså inte mycket uppdatering alls från min sida..
Nu måste jag lägga ner datorn, annars vet jag att det kommet komma någon in genom dörren snart och protestera, att jag måste sova nu för annars får jag huvudvärk. Vilket iofs är sant..
Jaja, nu ska jag sluta med mitt skitsnack!
Godnatt alla! :)

♫ /S


pics from today /S



sjukt stort!


sen gjorde jag 'fjortisfrilla' på john på bildlektionen , haha

juste , när vi va påväg in på ambassaden så frågade en av vakterna där vad vi skulle göra, mamma ba "we have to renew her passport" så tog han mitt pass och kolla , sen kollade han på mig och "well, haha it's about time", xd
bara för att jag va nio år när jag tog det, haha ..


Hos pappa / L

Kom nyss till pappa, ska plugga här. Han har nämligen läst en bok som jag ska skriva och redovisa om, så då tänkte jag att han kunde ge mig lite tips! :)
Haha, träffade Rasmus på vägen, eller träffade och träffade.. Han kom springades efter en cykel när jag gick förbi, så hann bara hälsa.. ;)
Nu ska bara pappa käka litegranna, sen blir det att sätta igång med plugget!
Fick tillbaka no provet idag också! Fick G+++ på biologi och VG på fysik, så jag är väl hyfsat nöjd. :)


Sitter vid pappas jobbdator igen, så har inga bilder tyvärr..

puss

jag har ju också varit liten /S

är fortfarande hos sara och vi tittade igenom gamla bilder på datan

stolt aikare !

sara & jag

HAHA , okej det ser kul ut , men liksom kolla tjejen i bakgrunden som langar blickar ! ;)

vickan, alice, jag & sara

pöss


Min sprillans nya mobil / L

Haha, vilka fina och seriösa bilder..
Det handlar ju om att bjuda på sig själv, visst är det så man brukar säga?
Så här ser iaf mobilen jag använder just nu ut. ;)
Som ni ser så är det en väldigt ny modell..
Har lånat den av snälla Rebecka. :)
Och nej, jag rör den inte med tungan.. ;)

puss

Demokrativerkstad (?) / L

Kom hem för nästan en halvtimme sen, har varit i något som kallas demokrativerkstad i stan med klassen.. Innan det hade jag två lektioner i skolan vilka var idrott och no, sen hade vi typ 15 minuter engelska också, efter det var vi tvungna att gå till lunchen för att hinna med bussen. På demokrativerkstaden var det helt okej, fast rätt långtråkigt. Efteråt skulle man gå till något rum som kallades plenissalen, som tur var så fick dom som ville åka hem efter mycket tjat.. Så det gjorde jag, Frida och några fler. Juste! Min Frida kom tillbaka till skolan idag, har saknat henne mycket!

Men nu har jag nyss ätit en macka, snart ska jag börja plugga svenska och repliker till teatern. Pallar verkligen inte, men måste..

Å sorry för den dåliga outfit bilden imorse, men har glömt min kortläsare hos pappa så kunde inte föra över den andra outfitbilden från kameran till datorn..


Frida

puss

@ saras /S

halloj på er alla där hemma framför datan!
imorse åkte jag & mamma till amerikanska ambassaden för att förnya mitt pass, det gick bra men shiiit vad komplicerat det va , värsta tullen vi fick gå igenom, ta av jackan, stänga av mobil , mobilen fick man sedan tillbaka på vägen ut, men det såg typ ut som FBI:s högkvarter eller nåt , inte litet ställe, men det va en massa papper vi skulle fylla i osv, men sen åkte jag till skolan så jag hann med språket och bilden. så nu sitter jag här hos sara , för jag orkade inte åka hem..
så min mor kommer och hämtar mig runt eight o'clock !

<3


Dagens Outfit / L

Jeans - Cubus
Blus - Gina Tricot
Klocka - Glitter
Måste gå till bussen nu!
puss

bones /S

tack för dom gulliga kommentarerna i förra inlägget, blir skitglad!
kom hem från john för ca två timmar sen ,har laddat över bilderna från idag och nu sitter jag och kollar på ett av mina favoritprogram som heter bones som går på trean!
imorgon har vi fyra lektioner men jag missar dom två första, vilket är SO & matte , sen lunch, språk och bild, men iaf så missar jag det för att jag ska till amerikanska ambassaden för att fixa mitt pass som går ut i år, och dom har bara öppet mellan 9-11 på vardagar när man ska fixa pass - alltså ingen annat !
så jag var tvungen att ta ledigt, men det fick jag!
och efter skolan ska jag läsa min 'roliga' deckare , yay! *host* , jaja !
skriver lite mer senare kanske ..
puss

love is in the air ;)


hemma hos älskling /S

sitter hos john nu och tänkte uppdatera lite , hm vi har kollat film, spelat gitarr, käkat, spelat dataspel och tagit en massa bilder, lägger upp några senare ikväll. ska hem om en timme , tror jag får skjuts eller jag vet inte.
hoppas det är nåt kul på tv ikväääll (y)

Söndag.. / L

Idag är det ju söndag.. Söndagar är nästan alltid tråkiga, men det är bara för att man vet att det är skola dagen efter..
Idag ska jag först upp till mamma för att fira henne, några av mina kusiner kommer dit också. Senare kanske jag ska träffa Lucas, Oliver F och kanske Rasmus. Fast just nu har min mobil inga batterier och jag hittar ingen laddare som funkar, så det är lite svårt att få tag på dom..
Sen kollade jag nyss i min kalender och såg att det är genrep på teatern om några dagar, och jag kan verkligen inte alla mina repliker.. Fan!


Jätte gammal webcam bild!

puss

dagens outfit /S


stickad tröja - vila
rosa linne - abercrombie & fitch
jeans - abercrombie & fitch

nu ska jag gå ut med hunden! puss


söndag /S

tjena , vaknade för kanske en timme sen, har käkat frukost och lite sånt, ska åka till älskling idag och vara där över dagen . min buss går 12.14 så jag har gott om tid på mig, men jag måste ut med hunden också!
kommer nog inte skriva mer förräns ikväll.
lägger in dagens outfit bild snart !
puss

hahahah :)


/S

trött, halvdöd, what to do? gå & lägga sig kanske .. men jag orkar inte..
äntäääligään har lollo skrivit , hon har ju varit hela borta. sitter och käkar popcorn , typ evigheter sen man gjorde det. mhihi, är asglad för matildas skull, can't tell why , eller pallar inte men jaja ! :D
ain't writing anymore todayy, puss !


Sorry! / L

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag! Jag har varit med Rasmus, Lucas & Oliver F hela dagen, så det har inte funnits tid för bloggning. Kom hem för ungefär en halvtimme sen bara för att jag behövde äta, kanske drar ut igen snart.

Nu tänkte jag ladda upp bilderna på det jag köpte igår..


Jacka - HM 199:-
T-shirt - HM 99:-


Nagellack - HM 39,50 :-


Jeans (mycket snyggare på) - Cubus 199:-

puss

haha /S


ouff , i'm a cereal killer , watch out !


matilda börjar bli blond /S

käkade väl för en timme sen eller nåt, nu sitter jag och chattar med john men han drog för han skulle käka, så nu sitter man här vi datan , alone! höhö, jag är skittrött, kommer nog somna tidigt ikväll, kanske ska träffa john imorrn , får se , jag kanske måste stanna hemma och vara social , u never know.
hah , btw så börjar matilda bli lite blond!

vadå vilket vad?! vem som helst hade väl fattat det :D
höhö , hon är rolig hon (y)


i'll be there for you /S


hey, soul sister /S

har tråkigt ,sitter och chattar med john och då är det roligare!
hm .. ska snart äta tror jag , vet inte vad det blir men grillat är det! (y)


home from apple /S

okej ingen fattar rubriken förutom hannah & alina!
men iallafall så har jag haft grymt kul!

fredag: mötte upp alina & hannah i centrum, vi gick och handla lite och sen drog vi hem till alina för att fixa oss lite innan vi skulle möta axel & john, sara kom också sen! :D , men axel skulle äta så vi gick hem john först , va typ där i en timme, sen kom axel och sen gick vi till trehörningen , men det va skittråkigt där så vi bestämde oss för att åka till alina för att kolla på film, men vi va tvungna att vänta på jasmine för hon skulle komma med bussen , men sen gick vi till alina och då kollade vi på Orphan , har sett den förut och den är helt okej!
sara & jasmine drog vid tio och killarna drog vid typ kvart över tolv.
så då var det bara jag, hannah & alina kvar , vi kollade på 5 filmer till, american pie, nothing but the truth, trick or treat, och sen kommer jag inte ihåg vad dom andra hette, eller vi kollade egentligen på 3 till men dom va dåliga så vi stängde av och satte på en ny film hela tiden! somnade lite halv runt fyra , vaknade , haha alla va vakna, sen somnade vi om runt klockan åtta och sen hade jag ställt klockan på tio!

lördag: vaknade, alla va skittrötta efter att ha sovit 2-3-4 timmar, haha . så vi kollade på tv i typ en timme samtidigt som vi halvsov, sen gick vi upp & käka frukost, sjöng singstar. sen ville vi ut så vi tog med täcken & kuddar till deras studsmatta och la oss där i ca 2 timmar , skitnice!
sen kom hannahs pappa och skjutsade hem mig ! :D
och nu har min låtsaspappas mamma kommit för hon ska sova här ikväll så jag ska sova på soffan med hunden!


hm ..

påväg till john

hannah blev lite ego av sig..

skit seriös !!

mupp

hannah , jag & john , vad vi kollade på är en hemlis .. ;)

alina darling !

puss!


Valborg / L

Vi kom in för ungefär en halvtimme sen, nu ligger jag och Marina i sängen, kanske ska kolla film.

puss

RSS 2.0