final destination /S

Första filmen:
Alex, en helt vanlig kille, har en vision om hur det plan han och hans klass ska flyga med på sin resa exploderar. Han får panik och tillsammans med flera klasskamrater kastas han av planet innan det lyfter. Några minuter senare ser de hur planet exploderar strax efter avfärd och alla ombord dör. De som inte kom med på planet har dock inte klarat sig undan helt oskadda då de frångått dödens plan. Nu kommer döden efter dem en och en för att ställa allt till rätta, för att klara sig måste de finna mönstret över döden. Kan de lyckas?



Andra filmen:
Efter att ha fått en vision om att en stor kedjekrock med många döda kommer att ske på motorvägen får Kimberly panik och blockerar vägen med sin bil. Detta gör att hon samt flera andra blir fast på en påfart i stället för att vara med på vägen där den seriekrock hon sett i sin vision sker. De som hindrades av Kimberly och klarade sig från olyckan har dock inte klarat sig undan helt. Döden har en plan för när alla ska dö och börjar på olika sätt ta livet av de överlevande på diverse kreativa sätt. Kimberly lyckas få tag på någon som varit med om precis samma sak tidigare, nämligen Clear Rivers (som fanns med i den första filmen i serien).


Tredje filmen:
Filmen handlar om Wendy Christensen i avgångsklassen på high school, som får ett varsel om en olycka med en berg- och dalbana med dödlig utgång. Hon lyckas övertala sina vänner att inte åka berg-och-dalbanan. Strax efteråt sker en dödsolycka - hennes varsel visade sig vara sant. Men om det är meningen att man ska dö, så ser nån till att det blir så. Kan de undvika sina öden?



Alltså är det ingen 'riktig' mördare med utan själva döden som är efter dom! Skulle inte säga att dom är jätteläskiga men det är ändå ganska bra filmer. Nu när tredje filmen är över ska jag sätta mig och kolla på första igen eftersom att det var ett tag sen! Kolla gärna på alla trailers till filmerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0